- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim aynen bende seni cok seviyordum halen oyle ucundan hemserim sayiliyorsun zaten☺☺ben o zamanlarda da senin yazdıklarını takip ediyordum tatlim☺Evet bu durumdan çok memnunum:)ben o zamanlarda da seni çok seviyordum hemşeri gibi hissediyorum senin memleketin sınırları içindeyim ya:)
Maasallah bilgine bilgi katmissin bende azaltip zamanla bırakırım insallah yoksa benimki tv delisi olacak ama evde yapcak pek bise yokki sıkılıyor insan☺☺Geçer canım bebişin için kapatmayı da öğreneceksin belki şu an tek eğlence kaynağı olduğu için böyledir. Bem hayvanlardan tut da gaaj satışlarına kadar her konuda bilgi sahibi oldum:)
Canim ben 160 bana 172 uzun beklemiyorm ama belki ailede uzunlar var onlara ceker insallah☺☺bizimki boy iyi kilo az dedi yani son ay az almissin dedi bebis icinBizimki 64 cm di 3 aylik kontrolde doktor baba uzun galiba dedi cok uzun buldu:) sizin pasaya bin masallah
Oyy maşallah canım gözlere bak Allahım nazarlardan saklasın:)
Çok teşekkür ediyoruzHepsi birbirinden tatli yaaa cok anlamli bakiyor annesi maasAllah ona
Bu arada senin bebise de maasallah☺Bizimki 64 cm di 3 aylik kontrolde doktor baba uzun galiba dedi cok uzun buldu:) sizin pasaya bin masallah
Canim sizlerde cok degerlisiniz senlendirdiniz burayı iyi ki geldiniz☺ayrica pessinus ile cok mutlu olduk burasi sizlerle devam ediyo daha iyi oldu☺☺pessinus S Sevdalinka00 gecenin kraliceleri, degerli olmaz misiniz hic basimizin tacisiniz:) valla iyi ki varsiniz iyi ki bizi de araniza aldiniz
Sagol canim benim senin yigidini deAllah'im maşaallah sübhanallah oyyy güler yüzüne kurbanlar olsunlar çok tatlı Allah'im nazarlardan sakınsın :)
Masallah hifaa hanim a ne kadar guzel bakiyor zeki zekiAy nasıl ne tatlı bebişleriniz var yirim bn onları bu da bnm kızım
Canim cok tesekkur ederim, senin iki aslanini dademekki yakışıklı ediz bu yerim seni ben
rabbim nazarlardan korusun
çok tatlısın rabbim esirgesin hepimizin meleklerini
Sagol canim benim senin mavi guzeli de cok merak ediyoruz:)AllahimmmAllah gulen yuzunu hic aglatmasin maasAllah
Ayy şunun tatlışlığına bak:) maşallah canım. Benim kızım da böyle suratını ekşittiğinde nurella diyorum onun gibi olmuşsunuz siz de:)Bugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)
Boydan gidiyor bizimkiler:) saglikli olsunlar da zarif olsun bizim ogluslar napalimCanim ben 160 bana 172 uzun beklemiyorm ama belki ailede uzunlar var onlara ceker insallah☺☺bizimki boy iyi kilo az dedi yani son ay az almissin dedi bebis icin
Evet ya iyi ki geldiniz ortamımız şenlendi:) tam burda muhabbet bitti bitiyor derken yeniden canlandıCanim sizlerde cok degerlisiniz senlendirdiniz burayı iyi ki geldiniz☺ayrica pessinus ile cok mutlu olduk burasi sizlerle devam ediyo daha iyi oldu☺☺
Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordurBoydan gidiyor bizimkiler:) saglikli olsunlar da zarif olsun bizim ogluslar napalim
Ay allahim hepsi ne kadar ozeller. Kuzucuklarimiz hep birlikte saglikla gulucuklerle buyurler insallah. Dila kizimiz da buyumus de kuculmus gibi, o guzel gozlere o kasalara binBugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)
Anaam masallahlarin arasina bir cadi kactiAy allahim hepsi ne kadar ozeller. Kuzucuklarimiz hep birlikte saglikla gulucuklerle buyurler insallah. Dila kizimiz da buyumus de kuculmus gibi, o guzel gozlere o kasalara bin
Evet canım biliyorum zaten düzgün cevap veren birkaç kişiden biriydin çok teşekkürler yine de:)Canim aynen bende seni cok seviyordum halen oyle ucundan hemserim sayiliyorsun zaten☺☺ben o zamanlarda da senin yazdıklarını takip ediyordum tatlim☺
Ben de çok sıkılıyorum da tatlım her şey bebişler için onlar uyanıkken katlanacağız uyudujlarında kendimize vakit ayırırızMaasallah bilgine bilgi katmissin bende azaltip zamanla bırakırım insallah yoksa benimki tv delisi olacak ama evde yapcak pek bise yokki sıkılıyor insan☺☺
Kızlar hala gaz sorunu devam eden var mı 4 gün sonra 4 aylik oluyoruz ama gaz damlasini bırakmadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?