2015 Ekim Anneleri

Evet bu durumdan çok memnunum:)ben o zamanlarda da seni çok seviyordum hemşeri gibi hissediyorum senin memleketin sınırları içindeyim ya:)
Canim aynen bende seni cok seviyordum halen oyle ucundan hemserim sayiliyorsun zaten☺☺ben o zamanlarda da senin yazdıklarını takip ediyordum tatlim☺

Geçer canım bebişin için kapatmayı da öğreneceksin belki şu an tek eğlence kaynağı olduğu için böyledir. Bem hayvanlardan tut da gaaj satışlarına kadar her konuda bilgi sahibi oldum:)
Maasallah bilgine bilgi katmissin bende azaltip zamanla bırakırım insallah yoksa benimki tv delisi olacak ama evde yapcak pek bise yokki sıkılıyor insan☺☺

Bizimki 64 cm di 3 aylik kontrolde doktor baba uzun galiba dedi cok uzun buldu:) sizin pasaya bin masallah
Canim ben 160 bana 172 uzun beklemiyorm ama belki ailede uzunlar var onlara ceker insallah☺☺bizimki boy iyi kilo az dedi yani son ay az almissin dedi bebis icin

pessinus pessinus S Sevdalinka00 gecenin kraliceleri, degerli olmaz misiniz hic basimizin tacisiniz:) valla iyi ki varsiniz iyi ki bizi de araniza aldiniz
Canim sizlerde cok degerlisiniz senlendirdiniz burayı iyi ki geldiniz☺ayrica pessinus ile cok mutlu olduk burasi sizlerle devam ediyo daha iyi oldu☺☺

Bugün bebisleri tanistiralim madem :) işte benim asi kızım Dila :)

Eklentiler

• 20160113_122257.jpg
    20160113_122257.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 83
Boydan gidiyor bizimkiler:) saglikli olsunlar da zarif olsun bizim ogluslar napalim
Kızlar sizin oğluşlar boy kaç cm doğmuştu? Benim kızım 50 cm doğmuştu şimdi 62 cm hızlı uzuyoruz galiba tabi başkasıyla kıyas yapacak durumum olmadı belki bana öyle geliyordur

Canim aynen bende seni cok seviyordum halen oyle ucundan hemserim sayiliyorsun zaten☺☺ben o zamanlarda da senin yazdıklarını takip ediyordum tatlim☺
Evet canım biliyorum zaten düzgün cevap veren birkaç kişiden biriydin çok teşekkürler yine de:)

Maasallah bilgine bilgi katmissin bende azaltip zamanla bırakırım insallah yoksa benimki tv delisi olacak ama evde yapcak pek bise yokki sıkılıyor insan☺☺
Ben de çok sıkılıyorum da tatlım her şey bebişler için onlar uyanıkken katlanacağız uyudujlarında kendimize vakit ayırırız

Kızlar hala gaz sorunu devam eden var mı 4 gün sonra 4 aylik oluyoruz ama gaz damlasini bırakmadık daha

Benim oğluşumda da hala devam ediyo. Hiçbişey işe yaramadı bizde tek çözüm benim dikkat etmem. Nasıl 4 aylık olcksınız? 24 eylülde mi doğdu

Back