2015 Ekim Anneleri

Kızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum:KK43:
Canim belki kac gunun yorgunlugunu atiyordur. Hasta da olsa hic telaslanma atesi yoksa cabucak atlatir. Biz esimle domuz gribi oldugumuzda ediz de 2 gun aynen boyle yatti sirf emmeye kalkti cok sukur hasta olmadan atlatti. Sen sik sik emzir ama canim. Allah a emanet guzel durumuz

Canim belki kac gunun yorgunlugunu atiyordur. Hasta da olsa hic telaslanma atesi yoksa cabucak atlatir. Biz esimle domuz gribi oldugumuzda ediz de 2 gun aynen boyle yatti sirf emmeye kalkti cok sukur hasta olmadan atlatti. Sen sik sik emzir ama canim. Allah a emanet guzel durumuz
Sanırım yorgunluktandı canım sonra uyandığında gayet enerjikti

Kizma canim kendine hepimizde oluyor o sinir aglama anlari. Olmamasi icin insan olmamiz lazim. Ama yavas yavas ofkemizi kontrol etmeyi ogrenecegiz ki cocuklarimiza da ogretecegiz. Bizim icimizde de yatistirilmayi sefkat gormeyi bekleyen bir cocuk var ona da iyi davranmak lazim ki sakinlessin biz de yetiskin halimize geri donelim:)
Ablam çocuklarına sinirlenirken ben de ona kızıyordum ben asla öyle davranmam çocuğuma diyordum ama hayaller hayatlar farklı oldu :)

Cnm bizimde gunduz uyjularimiz azaldi artik eskisi gibi uyumalarini beklemiycez sanirim eger huysuz degilse uyutmaya calismyrm gunduzleri oyalayacak seyler buluyrm bi sure sonra zatwn uyku sinyalleri veryr ve uykuya gecis zor olmyr
Canim dün resmen 6 saat uyanık kaldı huzursuzlugu yok ama uyaniklik süresi uzadikca tekrar uykuya dalmasi zor oluyor bu sefer yorgunluktan uyuyamiyor bugün kismetimizde ne var bakalım büyük umutlarla başladım güne inşallah güzel gececek:KK51::KK51:

Kızlar hala gaz sorunu devam eden var mı 4 gün sonra 4 aylik oluyoruz ama gaz damlasini bırakmadık daha

Kızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum:KK43:
Yorulmuş olabilir canım korkma bnm kızım üç gündür öle

Ay nasıl ne tatlı bebişleriniz var yirim bn onları bu da bnm kızım

Eklentiler

• IMG_20151224_214243.jpg
    IMG_20151224_214243.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 69
Back