- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy yerim ben senin o hanimhanimcik parmaklariniiiii maAsallah cnm Allah bagislasin tosbik prensesinihatırlıyorum :)
işte kızım
Oyyy bir tosbik dahaaa maasAllah cnm Allah saglikla buyudugunu gormeyi nasip etsin insaAllah ve evet gercektende benziyorlarmisEki Görüntüle 1749430 bu da benim kızım:)
Cnm bizimde gunduz uyjularimiz azaldi artik eskisi gibi uyumalarini beklemiycez sanirim eger huysuz degilse uyutmaya calismyrm gunduzleri oyalayacak seyler buluyrm bi sure sonra zatwn uyku sinyalleri veryr ve uykuya gecis zor olmyrKafayı yemek üzereyim kızlar ya koskoca gün boyu sadece 1 kere düzgün uyudu onun dışında sallarken uyuyor yerine yatırinca uyanıyor ninni söylemekten sinirden başıma ağrılar girdi![]()
Hos gwldin guzel anne benim Mavi'm de 29 ekim dogumlukızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Bu annelik bizi iyice pimpirikli yapti ya uyimayinca bu cocuk neden uyumuyo uyuyuncada neden uyuyo bebislerin dili olsa bi yaranamadik su annise diyecekKızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum![]()
Gunaydin cnm bizde ayni durumdayiz kizim uykusunu aldi sanirim yatakta debelenip duruyr insaAllah uyurlarda bizde biraz dHa uyuruzGünaydın kızlar iki gümdür erkenciyiz kozıö uyandı yine 5.30 da sabah beslenmesini ve kakasını yaptı neşemiz maşallah yerinde yatağına bıraktım dönencesiyle konuşuyor. Birazdan yorulur da uyur umarım çok uykum var. Şimdiden herkesin günü aydınlık olsun:)
Doğum günümüz aynı deseneHos gwldin guzel anne benim Mavi'm de 29 ekim dogumlu![]()
Hosgeldin canim. Ne guzel bir dogum tarihikızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Bizimki 64 cm di 3 aylik kontrolde doktor baba uzun galiba dedi cok uzun buldu:) sizin pasaya bin masallahCanim bende sutlu tatli yapıyorum kek kurabiye pek yapip yemeyim desem de arada kaciyo insallah ole olur smdilik ayina gore iyu boyuuc aylikken 66 cm idi fena dgl☺annesi kisa ama☺
Kizma canim kendine hepimizde oluyor o sinir aglama anlari. Olmamasi icin insan olmamiz lazim. Ama yavas yavas ofkemizi kontrol etmeyi ogrenecegiz ki cocuklarimiza da ogretecegiz. Bizim icimizde de yatistirilmayi sefkat gormeyi bekleyen bir cocuk var ona da iyi davranmak lazim ki sakinlessin biz de yetiskin halimize geri donelim:)Allah yardimcimiz olsun canım ya anlamadım ki neden böyle oluyor inşallah zamanla uykulari daha düzenli olur ne yapacağını şaşırıyor insan sinirlenince kendimede kızıyorum
Valla ben cikiyim bu forumdan eko gibi telrar ediyorum surekli seni:))İnsanız canım duygularımız var ve bunları hissetmek de gayet doğal. Önemli olan bunu zarar vermeden atlatmak kontrol edebilmek. Suçluluk da hissetme. Sabır taşı değiliz nihayetinde
Kizimin adi MaviDoğum günümüz aynı desenene güzel bir isim öyle Mavi adıyla sağlıkla yaşasın..ama unisex bir isim sanırım değil mi aklımda bir cinsiyet canlanmadı cünkü
benim oğluşum da Poyraz teyzesi
Bu bebisler artik gunduzle geceyi ayirt ediyorlar yandik annelerKızlar ya bu benim paşam çılgın yüzüne bisey örtmezsem gündüz uyumuyorsizdede böyle olanlar var mi ?
Olur mu canım benim sana ihtiyacımız var burada:) ben giremediğim zamanlarda da sen benim söyleyeceklerimi söylemiş oluyorsunValla ben cikiyim bu forumdan eko gibi telrar ediyorum surekli seni:))
maşallah sanahatırlıyorum :)
işte kızım
maşallah subhanallah yesinler seniEki Görüntüle 1749430 bu da benim kızım:)
canım benim nasıl özleniyor dimi ilk iş günün nasıl geçti ben çok zorlandım 41 günlüktü başladım çalışmayaKızlar bugun işe başladım kızım çok ağlamış biberon istememiş 3. Biberon aldık, 270ml süt bırakmıştım 180 içmiş ama 17.30 dan beri beni emdi şimdi uyuyor yani 180 az ama artırır sanırım
benimde oğlum bazen çok uyuyunca sürekli gidip dinliyorum annelik böyle bişi demekkiKızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum![]()
Benim kucuk cokoprensim de bu iste. Dedesine iyi ki dogdun, babaannesine gecmis olsun derken kahkahalardan kiriliyordu, ay inanilmaz birsey o sesli gulmaleri yaaTeşekkür ederiz canım benim ediz beyimiz de öyledir mutlaka onu da merak ediyoruz:)