- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Kuzum annesinden ayri kalinca uzulmus mu simdiden. Alisir annesi merak etme. Senin gunun nasil gecti? Cok zorlandin mi canim?Kızlar bugun işe başladım kızım çok ağlamış biberon istememiş 3. Biberon aldık, 270ml süt bırakmıştım 180 içmiş ama 17.30 dan beri beni emdi şimdi uyuyor yani 180 az ama artırır sanırım
Teşekkür ederiz canım benim ediz beyimiz de öyledir mutlaka onu da merak ediyoruz:)Anaaam durumuz da tam yemelikmis. Masallah masallah bin kere masallah
HoşgEldin canım aramıza:)
Hoşgeldin canım benim paşamda 30.10.15 doğumlu
Hosgeldin canim :)
Hoşgeldin canım :)
Sagol cnmMerhaba canım
Göz kırpıştırma hifâ da da var canım bide
Aşın da fark etmez diyor sağlık ocağı hemşireleri :)
Bende öZledim cnm sizleri sagol cevabın icinCanim hosgeldin ozlettin kendini. Goz kirpmaya cevap veriyim ediz de cok var. En kucuk seste kirpistiriyor, dedigin gibi hafiften urkuyor sanirim, cingiragina mesala bir de ben operken ama yine de opuyorum
Hoşgeldin annecik:)kızlar beni de kabul edermisiniz aranıza :)29 ekimde doğduk biz kasımda doğmayı beklerken..o yüzden gec katılabiliyorum aranıza ama devamlı olacağım ins :*
Hepimiz ayniyiz cnm sinir oluyoruz ağlıyoruz sonuçta insanız dediğin gibi.tek te değiliz bunları hepimiz yaşıyoruz bu zor günlerde geçecek bebislerimiz buyucek bizlerle konuşacak dertlerini anlatacaklar işimiz kolaylaşacak inşallah:)İnsanız canım duygularımız var ve bunları hissetmek de gayet doğal. Önemli olan bunu zarar vermeden atlatmak kontrol edebilmek. Suçluluk da hissetme. Sabır taşı değiliz nihayetinde
Korkma cnm kaç gündür uykusuz yorulmustur.şimdi uyandırma yat sende dinlen bakalım kaçta kalkacakKızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum
Hoşlarına gdiyor yavrucaklarin demek ki yuzumdeki komik olmustu gecti☺☺Beni de çiziyor kızım sürekli özellikle emerken göğüslerimi çok mıncıklıyor tırnaklarını geçiriyor
Hayırlı geceler cnmHerkese hayirli gecelerr
Tek uyumayan ben değil misim bebisin uyudu mu tatlim☺Hayırlı geceler cnm
Evet değilsin cnm uyum is gibi yapıyor 12bucukta.Sonra yi e kalkıyor 1e kadar uyutmaya çalışıyorum şimdi yattı:)Tek uyumayan ben değil misim bebisin uyudu mu tatlim☺
Evet değilsin cnm uyum is gibi yapıyor 12bucukta.Sonra yi e kalkıyor 1e kadar uyutmaya çalışıyorum şimdi yattı:)[/QUOTE.
Benimkide uyudu bir saate yakin oldu uykum gelir insallah bende uyurum yarin bebisi gorumceye birakip lazere gdecem aslinda uyusam iyi☺☺
Ben de varım canım her zamanki gibi:) tontişim babası gelince uyandı bakalım tekrar uyuyacak mıTek uyumayan ben değil misim bebisin uyudu mu tatlim☺
Canimn banyo filan yaptrdi mi ole olunca hic uyanmiyorlar hem kac gündür uykusunu tam alamadi yavrucak ondandir annesi sen uzulme hasta degildir Allah korusun uyusun misil misil bu arada bugun duzgun grio yazamadm ama maasallah bebisin cook guzel Rabbim nazarlardan saklasin bol bil oku annesi cok sevdim kuzunu Rabbim size bağışlasınKızlar bugün kızım sürekli uyuyor uyandıramıyorum öğlen birdeb beri birkaç kez emmeye kalktı 8-9 arası uyanıktı yine uyuyor. Yarım saat önce de kaldırdım artık ama emince yine dayanamadı uyanmıyor dürtünce de. Korkuyorum ya bu kadar uyunur mu? Hasta değildir değil mi hastaneye gittik ya endişelendim açıkçası. Ateş ya da başka bir şey de yok ama korktum
Canim burada misin evet geceler bizden sorulur☺☺uyur annesi guzel prensesinBen de varım canım her zamanki gibi:) tontişim babası gelince uyandı bakalım tekrar uyuyacak mı
Canim ayda bir gidiyorum belki tarihinden ya da baska biseyden bahsetmismdur unuttum☺☺@tuğbap canım sen ne sıklıkla gidiyorsun lazer için. Sanki geçenlerde de bahsetmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?