• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 bursa salon arayanlar

Steamtable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
19
1
38
34
2015 gelinleri düğünüm 2014 te gold salon nilüfer de oldu salon harikaydı ama gerisi inanın boştu pastası berbat kurabiyesi berbat birde iddaa ediyorlrdı diğer dugun salonlarının ki gibi degil kuaförü berbattı bir günde 7 8 gelin başı çıkarıyor otomotiğe bağlamış adama diyormki saçımın önleri açık kalacak resim gösteriyorm hala topluyor sabah 9 da gittim saat 4 tü oradan çıktığım sonra dış çekim desen ayrı fiyasko 1250 tl öyle güzel oluyor böyle güzel oluyor hep yalan çekim için fotoğraftan anlamayan azize diye bi bayan geldi 500 tane fotoraf çekmiş 400 tanesi bulanık çıkmıs zaten diğerlerininde ya duvagım yamuk çıkmıs ya esimin papyonu ya etegım insan bir deski suranı düzelt buranı düzelt diye o kdar berbatki bide. Davetlide 400 kişi felan geldi salon boş kaldı eger sizinde davetli sayınız azsa asla tutmayın piyanist o kadar kötüydüki insanın içini baydı 8 kişi felan vardı ama kına gecemde bir kişi çaldı onun gibi insanları çoşturamadı sanki cenaze yeri gibiydi kimse oynamak istemedi kendimi o kadar kötü hissettimki beş para etmiyordu odada düzleştiricim kalmış kaç kere aradım geri dönüş yapacagız soyle boyle sallamıyor la bile ama anlaşma yapmadan once bir dil dökmeler bir şöyleler böylerler anlayacagınız tam bir fiyaskoydu siz siz olun cevrenizde aZsa oraya para yatirmayin onun yerine caliskan dugun salonunu tutun inanin fotografcisi igren 40 dkka beni mudanyada ki otele kadar yuruttu gelinlikli halimle diyirumki ne kadr kaldi az kaldi soyle boyle vir insan gelinlikle 40 dkk yurutulurmu ya neymis sonuste fotograf ceke ceke gelecekmis cektigi butun fotograflarida berbat bulanik aksama dogruda pili bitti cekemedi fotograf resmen paramla rezil oldum diyebilirim asla orada crkim yapmayin ya da pesin pesin herseyi anlasin

Back