- 2 Kasım 2011
- 392
- 283
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Dua edin bana nolur. Cok ihtiyacim var.
Hayırlısı olsun inşallah. İkiz olma durumu sadece annenin genlerinden gelir, babanın genleri etkilemez.bu arada ptesi günü doktora gittiğimde dr 2 kese gördü biri 9.8 mm biri 14.7 mm idi... yalnız damar kalınlaşması olabilir hatta ikiz olarak baslayıp tek olarak devam da ediyo olabilir dedi doktorum... bakalım ptesi yine gitcem... bi de benim sülalemde hiç ikiz yok eşimin de taa dedesinin ikiz kardesleri varmıs... ayy değişik haller içindeyim... sağ salim ayıpsız kusursuz kucagımıza alalım da bebeklerimizi baska da bişi istemiyorum...
evet onu da okumustum o yuzden cok bi meraktayim herkese soruyorum... ananemin akrabalarinda bile yokmus ikiz... ptesi ola hayrolaHayırlısı olsun inşallah. İkiz olma durumu sadece annenin genlerinden gelir, babanın genleri etkilemez.
Merhaba bende aynı durumdayım. Salı keseyi gördük. 9 mn02 idi.Tüp bebek benimki. Çarşamba sabah kanamam oldu. Kese boyutu aynı dedi.ilerlemesi lazımdı. Dr protestosuna devam dedi( salı biraktirmisti). 3 güne birde deport diye bi iğne yapılıyo ve yatıyorum. Karnımda, kasiklarimda batmalar oluyo. Bunlar iyi belirtiler mi sürekli vücudunu dinliyorum.Çok korkuyorum, şüphe feci bi durum. Çarşambayı iple cekyorum. Sen ne durumdasın. Rabbim sağlıkla hayırla bagislasin onları bize.Benim cok kotu gidiyorPazartesiden beri inanilmaz kanamalar yasadim. Progestoron iciyorum gunde 6 tane. Surekli yatiyorum. İki gun once kesem 8 mm di. Ve kese sekli biraz bozuktu. Haftaya sali gunu en az 16mm olmasi lazim dedi doktor ama hic umudum yok. Sanki butun belirtilerim bitti. Mide bulantim falan hic kalmadi. Bebegim beni birakmis olabilir. Bu da duserse ikinci dusugum olacak cok kötüyüm
Canim icini ferah tur, insallah birsey olmaz.. ben de 1nisanda transfer oldum, 1.5aylik suan. Cmt kontrolum var. Bnde cok merak ediyorum saglikli gelisiyor mu diye.. allah yardimcimiz olsun insallah..,Merhaba bende aynı durumdayım. Salı keseyi gördük. 9 mn02 idi.Tüp bebek benimki. Çarşamba sabah kanamam oldu. Kese boyutu aynı dedi.ilerlemesi lazımdı. Dr protestosuna devam dedi( salı biraktirmisti). 3 güne birde deport diye bi iğne yapılıyo ve yatıyorum. Karnımda, kasiklarimda batmalar oluyo. Bunlar iyi belirtiler mi sürekli vücudunu dinliyorum.Çok korkuyorum, şüphe feci bi durum. Çarşambayı iple cekyorum. Sen ne durumdasın. Rabbim sağlıkla hayırla bagislasin onları bize.
İnşallah kalbi hızlanır ve her şey güzel olur tatlım.Dualarim seninle...
Ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alınumarım bebeşin iyi olur. :Her şey senin ve bebeğin için çok güzel ve iyi olsun
Amin inşallah canim. Benim de 4 nisan transfer.Sen de biliyorsun çok zor dönemlerden geçerek geldik buralara. Hem fiziksel hem psikolojik. Stres yapmamaya çalışsamda kaybetmekten korkuyorum..Canim icini ferah tur, insallah birsey olmaz.. ben de 1nisanda transfer oldum, 1.5aylik suan. Cmt kontrolum var. Bnde cok merak ediyorum saglikli gelisiyor mu diye.. allah yardimcimiz olsun insallah..,
Çok geçmiş olsun canım. Şer görünende hayır vardır.Rabbim sağlıklı bebekler versin hepimize.Ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın
Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.dis gebelik olma riskim var. insallah hcg degerim yukselir
Canim tabiki de oyle ama nasipten ote köy olmazmis. Allah nasip ettiyse olacak , istersen tum gun yat istersen hergun sırtında yük taşı.. nasipte varsa olacak, ha ben elimden geleni yapiyorum igneler ,haplar.. dua etmekten baska birseyim yok. Allah a havale ettim, o hepimizi goruyor. Dolayisiyla icim rahat,olacagi yonunde inancim da tam. 3 yil aradan sonra ilk kez hamile kaliyorum.. ama yine de umutluyum,pozitifim. Sen de kendini iyi yonde motive et canim, allah yoklugunu gostermesin..Amin inşallah canim. Benim de 4 nisan transfer.Sen de biliyorsun çok zor dönemlerden geçerek geldik buralara. Hem fiziksel hem psikolojik. Stres yapmamaya çalışsamda kaybetmekten korkuyorum..
Canim tabiki de oyle ama nasipten ote köy olmazmis. Allah nasip ettiyse olacak , istersen tum gun yat istersen hergun sırtında yük taşı.. nasipte varsa olacak, ha ben elimden geleni yapiyorum igneler ,haplar.. dua etmekten baska birseyim yok. Allah a havale ettim, o hepimizi goruyor. Dolayisiyla icim rahat,olacagi yonunde inancim da tam. 3 yil aradan sonra ilk kez hamile kaliyorum.. ama yine de umutluyum,pozitifim. Sen de kendini iyi yonde motive et canim, allah yoklugunu gostermesin..
Aynen, ayni durumdayim ben de senin gibi.. insallah olacak ama, ilk kez hamileyim buna da sukur diyorum demekki cok da vahim durumda degilmisim.. sen de oyle dusun..Haklisin canım, aynen katılıyorum. Teslimiyetim sonsuz. Ben de 3,5 yıllık evliyim ilk hamileliğim.senin de aynı anladığım kadarıyla.
Canim o bir melek...Cennete gitti.Alla sana yine verir.Kendini cabuk toparlaNe yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın
Ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın