2015 Aralikta dogum yapacaklar

bu arada ptesi günü doktora gittiğimde dr 2 kese gördü biri 9.8 mm biri 14.7 mm idi... yalnız damar kalınlaşması olabilir hatta ikiz olarak baslayıp tek olarak devam da ediyo olabilir dedi doktorum... bakalım ptesi yine gitcem... bi de benim sülalemde hiç ikiz yok eşimin de taa dedesinin ikiz kardesleri varmıs... ayy değişik haller içindeyim... sağ salim ayıpsız kusursuz kucagımıza alalım da bebeklerimizi baska da bişi istemiyorum...

Hayırlısı olsun inşallah. İkiz olma durumu sadece annenin genlerinden gelir, babanın genleri etkilemez.

Merhaba bende aynı durumdayım. Salı keseyi gördük. 9 mn02 idi.Tüp bebek benimki. Çarşamba sabah kanamam oldu. Kese boyutu aynı dedi.ilerlemesi lazımdı. Dr protestosuna devam dedi( salı biraktirmisti). 3 güne birde deport diye bi iğne yapılıyo ve yatıyorum. Karnımda, kasiklarimda batmalar oluyo. Bunlar iyi belirtiler mi sürekli vücudunu dinliyorum.Çok korkuyorum, şüphe feci bi durum. Çarşambayı iple cekyorum. Sen ne durumdasın. Rabbim sağlıkla hayırla bagislasin onları bize.

Canim icini ferah tur, insallah birsey olmaz.. ben de 1nisanda transfer oldum, 1.5aylik suan. Cmt kontrolum var. Bnde cok merak ediyorum saglikli gelisiyor mu diye.. allah yardimcimiz olsun insallah..,

Canim icini ferah tur, insallah birsey olmaz.. ben de 1nisanda transfer oldum, 1.5aylik suan. Cmt kontrolum var. Bnde cok merak ediyorum saglikli gelisiyor mu diye.. allah yardimcimiz olsun insallah..,
Amin inşallah canim. Benim de 4 nisan transfer.Sen de biliyorsun çok zor dönemlerden geçerek geldik buralara. Hem fiziksel hem psikolojik. Stres yapmamaya çalışsamda kaybetmekten korkuyorum..

Amin inşallah canim. Benim de 4 nisan transfer.Sen de biliyorsun çok zor dönemlerden geçerek geldik buralara. Hem fiziksel hem psikolojik. Stres yapmamaya çalışsamda kaybetmekten korkuyorum..
Canim tabiki de oyle ama nasipten ote köy olmazmis. Allah nasip ettiyse olacak , istersen tum gun yat istersen hergun sırtında yük taşı.. nasipte varsa olacak, ha ben elimden geleni yapiyorum igneler ,haplar.. dua etmekten baska birseyim yok. Allah a havale ettim, o hepimizi goruyor. Dolayisiyla icim rahat,olacagi yonunde inancim da tam. 3 yil aradan sonra ilk kez hamile kaliyorum.. ama yine de umutluyum,pozitifim. Sen de kendini iyi yonde motive et canim, allah yoklugunu gostermesin..

geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede istediğin zamanda hayırlısıyla tekrar olur bebişin Allah sabrını versin inşallah

Haklisin canım, aynen katılıyorum. Teslimiyetim sonsuz. Ben de 3,5 yıllık evliyim ilk hamileliğim.senin de aynı anladığım kadarıyla.

Haklisin canım, aynen katılıyorum. Teslimiyetim sonsuz. Ben de 3,5 yıllık evliyim ilk hamileliğim.senin de aynı anladığım kadarıyla.
Aynen, ayni durumdayim ben de senin gibi.. insallah olacak ama, ilk kez hamileyim buna da sukur diyorum demekki cok da vahim durumda degilmisim.. sen de oyle dusun..

arkadaşlar merhaba epeydir bakmaya fırsatım olmamıştı bu arada aralık anneleri çoğalmış:) İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik geçiririz ve sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız.

bu arada bir sorum olacak 2 haftadır devamlı şiddetli açlık çekiyorum gece gündüz midem kazınıyor herşeyi yemek istiyorum ama bulantıdan çok yiyemiyorum. bazen o kadar acıkıyorum ki elim ayağım titriyor ağlamaya başlıyorum. rüyamda bile yemek yiyorum :)) sonucta yesemde yemesemde açlığım geçmiyor. benim gibi olup sorununu hafifletebilen yada çözen varmı

Ne yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın

arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ilk gebeliğim aklıma geldi bende maalesef ilk bebeğimi kaybettim çok zor bir durum bu durumu en iyi yaşayanlar bilir. Ama sabırlı olmamız lazım verende alanda Allah demekki bizim içinde bebeklerimiz içinde hayırlısı buymuş. İnşallah en kısa zamanda tekrar bebiş haberi alırsın o zaman acın biraz daha hafifleyecek emin olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…