- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 39
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
slm kızlar bende kısmetse aralık annesi olucam 5 hafta üç gün lük hamileyim keseyi gördük acaba kalp atışlarını ne zaman duyabilirim 2 boş gebeliğim birde gelişmeyen gebeliğim var çok korkuyorum hem gitmek istiyorum dr hem istemiyorum sizlerden bebeği gören kalp atışını duyan varmı
Merhaba. 6. haftada kesin görünür. Ben 5. hafta dolmadan görmüştüm. Sanırım beta hcg değerine bağlı. 1500'ü geçtiğinde görünmeye başlıyor diye duymuştum.Unutmuşum 7 yıl geçince.Kese görmeye 6. Haftada mı gidiyorduk?
İnsallah iyi haberlerini yazarsin canim, bebek cok kucuk olabilir o yuzden gorunmemisdir belki.Selam güzel annisler buggün kan testi icin dra gittim ultrasondan baktığında birsey gormedigini soyledi kan testi istedii . saat 3te sonuclar cıkıcak hayal kırıklığına uğramam insallah . .
Amin canım hayırlı uğurlu olsun bebişlerimizHerkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Sağlıkla alalım kucağımıza meleklerimizi
İnşallah kalbi hızlanır ve her şey güzel olur tatlım.Dualarim seninle...Heyecanla beklediğim bebeğimin kalbi çok yavaşladı Dr. bekleyelim ama büyük ihtimal duracak yinede milyonda bir geri hızlanabiliyor dedi pazartesi durmuş olursa alacak. Çok üzgünüm.
umarım bebeşin iyi olur. :Her şey senin ve bebeğin için çok güzel ve iyi olsunHeyecanla beklediğim bebeğimin kalbi çok yavaşladı Dr. bekleyelim ama büyük ihtimal duracak yinede milyonda bir geri hızlanabiliyor dedi pazartesi durmuş olursa alacak. Çok üzgünüm.
Benim cok kotu gidiyorSelam guzel annisler gebelik nasıl gidiyor sizlerde ? Bende çok zorlu gidiyor.
Dua edin bana nolur. Cok ihtiyacim var.Öyle düsunme canim rabbim hayırlısını versin insallah . .