2015 Aralikta dogum yapacaklar

slm kızlar bende kısmetse aralık annesi olucam 5 hafta üç gün lük hamileyim keseyi gördük acaba kalp atışlarını ne zaman duyabilirim 2 boş gebeliğim birde gelişmeyen gebeliğim var çok korkuyorum hem gitmek istiyorum dr hem istemiyorum sizlerden bebeği gören kalp atışını duyan varmı

ben dün gittim canım doktoruma keseyi zaten görmüştük daha önceden dün de kalp atışlarını duydum çok şükür 6+3 olduk bugün artık :) bence 6 hafta içine gir ondan sonra rahat rahat duyarsın minik bebeğinin kalp sesini :))

Kızlar selam herkese.Ben de geldim Aralık annesi olarak.Rabbim hepimize sağlikli ve hayırli evlatlar nasip eylesin.Benim 7 yasında kızım var.Bu, ikinci gebeliğim inşallah.
Hafif kasık ağrım var.Belimde de hafif ağrılar var.Uykum çok geliyor.Herkese sağlıklı günler...

Benim 2-3 gündür bayağı kanamam var. Doktora gittim, ilaç verdi dinleneceksin dedi. Keseyi gördük ama benim sanırım geç döllenme olmuş şuan daha 4,5 yada 5 haftalık gibi gözüküyor. Kese sınırları biraz bozulmuş dedi kanamadan ama ilaç ile toparlayabilir. bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Çok korkuyorum. Bu şekilde olup sonradan düzelen var mı? Benim için dua edin nolur.

Bu arada bhcg de en son 2 gün önce 10600 çıktı. Daha önce de 2gün ara ile yaptırmıştım düzenli olarak iki katına hatta fazlasına çıkmıştı. Doktor bu iyiye işaret dedi. İnşallah bir hafta sonra kesem toparlamış olur

Selam güzel annisler buggün kan testi icin dra gittim ultrasondan baktığında birsey gormedigini soyledi kan testi istedii . saat 3te sonuclar cıkıcak hayal kırıklığına uğramam insallah . .

herkese merhaba 5+1 haftalık hamileyim hcg değerim 10000 in üzerinde bugün bebişimin kesesini gördüm doktorum haftaya inşallah bebişi de göreceğimizi söyledi. Bir yıllık evliyim bu ikinci hamileliğim 6 ay önce 10 haftalıkken düşük yaptım. Düşüğün sebebi boş gebelikti o yüzden biraz stresliyiz sanırım bebişimi görmeden de bu stres geçmeyecek.

Heyecanla beklediğim bebeğimin kalbi çok yavaşladı Dr. bekleyelim ama büyük ihtimal duracak yinede milyonda bir geri hızlanabiliyor dedi pazartesi durmuş olursa alacak. Çok üzgünüm.

Heyecanla beklediğim bebeğimin kalbi çok yavaşladı Dr. bekleyelim ama büyük ihtimal duracak yinede milyonda bir geri hızlanabiliyor dedi pazartesi durmuş olursa alacak. Çok üzgünüm.
umarım bebeşin iyi olur. :Her şey senin ve bebeğin için çok güzel ve iyi olsun

Selam guzel annisler gebelik nasıl gidiyor sizlerde ? Bende çok zorlu gidiyor.
Benim cok kotu gidiyor Pazartesiden beri inanilmaz kanamalar yasadim. Progestoron iciyorum gunde 6 tane. Surekli yatiyorum. İki gun once kesem 8 mm di. Ve kese sekli biraz bozuktu. Haftaya sali gunu en az 16mm olmasi lazim dedi doktor ama hic umudum yok. Sanki butun belirtilerim bitti. Mide bulantim falan hic kalmadi. Bebegim beni birakmis olabilir. Bu da duserse ikinci dusugum olacak cok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…