-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
inşallah duyarsın canım bebeğinin kalp atışlarını4 haftalık
inşallah duyarsın canım bebeğinin kalp atışlarını
En azından duymuş sun ben daha duymadımBende inş aralık annelerindenim bebeğim 6+2 haftalık ama kalp atımı olması gerekenden düşük 97 bpm 100 un üzerinde olması gerekiyor dedi doktor çarşamba kontrol var tekrar.
Merhaba arkadaslar.
Son adet tarihim 7 Mart, ama adet periyodum 35 gün. Bu nedenle 11 nisanda adet olmam gerekiyordu. Olmayınca hamile olduğumu öğrendim.
Bugün ilk kontrolüme gittim. Sadece keseyi görebildik. Şuan 0.8 cm. İçini göremedik küçük olduğu için. Haftaya perşembe yeniden gel dedi. Hamilelik için ise 4+3 dedi ultrasonda baktıktan sonra. Sizce kese boyutu normal mi.
umarım haftaya kesenin içini de görebiliriz. Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin
canım öncelikle hayırlı olsun kucağına almayıda nasip etsin rabbim..benimde peryod 35 günde son adet 10 marttı senin kese görüldüğünde beta hcg kaçtı çünkü bana kese tarihi 29 mart dedi doktor ya çok güzel ama bi okadarda tedirgin bi süreçteyimMerhaba arkadaslar.
Son adet tarihim 7 Mart, ama adet periyodum 35 gün. Bu nedenle 11 nisanda adet olmam gerekiyordu. Olmayınca hamile olduğumu öğrendim.
Bugün ilk kontrolüme gittim. Sadece keseyi görebildik. Şuan 0.8 cm. İçini göremedik küçük olduğu için. Haftaya perşembe yeniden gel dedi. Hamilelik için ise 4+3 dedi ultrasonda baktıktan sonra. Sizce kese boyutu normal mi.
umarım haftaya kesenin içini de görebiliriz. Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin
hoş geldin canım hayırlı olsun öncelikle beta hcg kaç çıktı ve sat tarihin neydiBende geldim aranıza :)))
Hayırlı olsun
benimki de o şekilde 4mayısda gidip kalp atışlarına bakacağız
canım öncelikle hayırlı olsun kucağına almayıda nasip etsin rabbim..benimde peryod 35 günde son adet 10 marttı senin kese görüldüğünde beta hcg kaçtı çünkü bana kese tarihi 29 mart dedi doktor ya çok güzel ama bi okadarda tedirgin bi süreçteyim
Tesekkur ederim canim. Sat 19 mart ve 18 nisanda bhcg 154 , 20 nisanda 483 , 22 nisanda 1753 cikti. Artis biraz fazla ama bir problem yoktur umarim. Bilgisi olan var mi? İki katindan fazla artis olursa bir problem oluyor mu? Doktora haftaya gidebilecegim ancak.hoş geldin canım hayırlı olsun öncelikle beta hcg kaç çıktı ve sat tarihin neydi
Tesekkur ederim canim. Sat 19 mart ve 18 nisanda bhcg 154 , 20 nisanda 483 , 22 nisanda 1753 cikti. Artis biraz fazla ama bir problem yoktur umarim. Bilgisi olan var mi? İki katindan fazla artis olursa bir problem oluyor mu? Doktora haftaya gidebilecegim ancak.
neden duymadin merak ettim ?En azından duymuş sun ben daha duymadım
benim sat 10 marttı fakat bende geç döllenme olayı olmuş benim hcg düşük başladı ama seninki gibi 2 katından fazla çıktı doktor çok güzel dedi ama seninki epey yüksek belki ikiz olabilir canım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bende doktora ayın 30.gidicem ancak görebiliriz dedi bakalım heyecanlıyızzz
Bilmem Dr endişe etme bazen gecikme olabiliyor dedi pazartesi tekrar gideceğim inşallah bu sefer duyarımneden duymadin merak ettim ?
Bildigim kadari ile kese 4-5 haftalikkende gozukur. Kalp atisi da 6-7 hafta gibi duyuluyor. Tabi bunlar karindan degil vajinal ulturasonla. Karindan ulturasonda biraz daha gec oluyormus.Mrb bayanlar ptesi günü sağlık ocagında beta hcg yaptırdım ve 267 cıktı zaten regl de olmadım çok şükür hamileyim :) size bir sorum olacak keseyi ultrasonda ne zaman gördününz? önümüzdeki hafta 6.haftaya gireceğiz o zaman gitsem görürü müyüz acaba
seninle hemen hemen aynıyız :) gittin mi peki doktoraBildigim kadari ile kese 4-5 haftalikkende gozukur. Kalp atisi da 6-7 hafta gibi duyuluyor. Tabi bunlar karindan degil vajinal ulturasonla. Karindan ulturasonda biraz daha gec oluyormus.
Yok canim haftaya gidicem 6. Haftamda. Ben daha once bir dusuk yasadim. O yuzden erken gitmedim. Cunku kalp atisi 6. Haftadan sonra duyuluyor biliyorum. Bosuna gitmek istenedim. Hayirli olsun bu arada :) Allah saglikla dogmasini nasip etsinseninle hemen hemen aynıyız :) gittin mi peki doktora
Amiinnn.. benimde haftaya 6.hafta oluyor Salı günü gideceğim karından ultrasonla keseyi görürüz insallah.. canım bişey sorabilir miyim hamilelik takvimi olustururken adetinin ilk gününü mü son gününü mü yazıyosun ?Yok canim haftaya gidicem 6. Haftamda. Ben daha once bir dusuk yasadim. O yuzden erken gitmedim. Cunku kalp atisi 6. Haftadan sonra duyuluyor biliyorum. Bosuna gitmek istenedim. Hayirli olsun bu arada :) Allah saglikla dogmasini nasip etsin