2015 Aralikta dogum yapacaklar

Merhaba arkadaslar.
Son adet tarihim 7 Mart, ama adet periyodum 35 gün. Bu nedenle 11 nisanda adet olmam gerekiyordu. Olmayınca hamile olduğumu öğrendim.
Bugün ilk kontrolüme gittim. Sadece keseyi görebildik. Şuan 0.8 cm. İçini göremedik küçük olduğu için. Haftaya perşembe yeniden gel dedi. Hamilelik için ise 4+3 dedi ultrasonda baktıktan sonra. Sizce kese boyutu normal mi.
umarım haftaya kesenin içini de görebiliriz. Allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin

Hayırlı olsun
benimki de o şekilde 4mayısda gidip kalp atışlarına bakacağız

canım öncelikle hayırlı olsun kucağına almayıda nasip etsin rabbim..benimde peryod 35 günde son adet 10 marttı senin kese görüldüğünde beta hcg kaçtı çünkü bana kese tarihi 29 mart dedi doktor ya çok güzel ama bi okadarda tedirgin bi süreçteyim

Hayırlı olsun
benimki de o şekilde 4mayısda gidip kalp atışlarına bakacağız

senin de hayırlı olsun canımm

sağol canım, senin de hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi.

canım benim 14 nisanda hcg değerim 157 çıktı. dün gittiğimde bir daha kan testi yaptırmadı doktor.
alttan muayene edelim üstten gözükmez şuan değerlerin düşüktür görmek için dedi. ben önce üstten bakmayı deneyebilir miyiz deyince baktı ve o şekilde gözüktü. ama sadece keseyi görebildik küçük olduğu için içini göremedik. seni de o yüzden haftaya çağırmış olabilir.
çünkü beni de 30 nisanda tekrar çağırdı içini görebilmek için.

arkadaşlar hamilelikte şikayetleriniz nelerdir. benim kasık ağrılarım hala devam ediyor. sanki adet ağrıları gibi ağrılar.
birde beyaz akıntım var, bazen bu akıntı normalden daha sıvı şekilde geliyor, o sıra adet mi oldum acaba diye korkuyorum ve bakıyorum bir şey yok şükür :) birde göğüslerim şimdiden şiştiler, acıyorlar, geceleri sağdan sola dönsem ağrısından uyanıyorum.

hoş geldin canım hayırlı olsun öncelikle beta hcg kaç çıktı ve sat tarihin neydi
Tesekkur ederim canim. Sat 19 mart ve 18 nisanda bhcg 154 , 20 nisanda 483 , 22 nisanda 1753 cikti. Artis biraz fazla ama bir problem yoktur umarim. Bilgisi olan var mi? İki katindan fazla artis olursa bir problem oluyor mu? Doktora haftaya gidebilecegim ancak.

benim sat 10 marttı fakat bende geç döllenme olayı olmuş benim hcg düşük başladı ama seninki gibi 2 katından fazla çıktı doktor çok güzel dedi ama seninki epey yüksek belki ikiz olabilir canım allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bende doktora ayın 30.gidicem ancak görebiliriz dedi bakalım heyecanlıyızzz

Allah tek de ikiz de olsa saglik versin oncelikle. Seninkini de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. ayni gun doktora gidicez

Mrb bayanlar ptesi günü sağlık ocagında beta hcg yaptırdım ve 267 cıktı zaten regl de olmadım çok şükür hamileyim :) size bir sorum olacak keseyi ultrasonda ne zaman gördününz? önümüzdeki hafta 6.haftaya gireceğiz o zaman gitsem görürü müyüz acaba

Bildigim kadari ile kese 4-5 haftalikkende gozukur. Kalp atisi da 6-7 hafta gibi duyuluyor. Tabi bunlar karindan degil vajinal ulturasonla. Karindan ulturasonda biraz daha gec oluyormus.

Yok canim haftaya gidicem 6. Haftamda. Ben daha once bir dusuk yasadim. O yuzden erken gitmedim. Cunku kalp atisi 6. Haftadan sonra duyuluyor biliyorum. Bosuna gitmek istenedim. Hayirli olsun bu arada :) Allah saglikla dogmasini nasip etsin
Amiinnn.. benimde haftaya 6.hafta oluyor Salı günü gideceğim karından ultrasonla keseyi görürüz insallah.. canım bişey sorabilir miyim hamilelik takvimi olustururken adetinin ilk gününü mü son gününü mü yazıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…