- 24 Mart 2015
- 121
- 35
- 34
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
hayırlı olsun canım.Bende Allah nasip ederse Aralik annesi olucan dun ogrendik daha bebisimizi cok mutluyuz insallah sorunsuz bir hamilelik olur Allah tum istiyenlere nasip etsin insallah
inşallah canım.ama ben çok merak ettim.bi idrar testi yapsanamerhaba arkadaşlarrr ;
benimde adetime 3 gün kaldı ama kendimi hamile hissediyorum.
ateşim 37 hiç düşmedi gaz sancısı var göğüslerim şiş
test yapmadım daha korkuyorum ama ii seyler de hissediyorum
inşallah buraya hamileyimm die yazacağım gün çok yakındır
idrarını 4 saat kadar tutman gerekiyor diyorlar tutarsın sendeakşam yapacam sanırım dayanamıcam test var inşallah silik de olsa bişiler çıkarheycanlıyım şuan işyerinde zaman geçmek bilmiyor
Tesekkur ederim canim insallahhayırlı olsun canım.
Evet canim hamilesin hayirli olsun adetin kac gun gecti?Foto gözüküyor mu
Inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.. Ben de bi önceki gebeliğimde kalp atışlarını duyamadık, kürtaj oldumYok henüz bebisi goremedik ama keseyi gorduk 5000lerde idi beta o gün. Onemli olan kalp atisi ve normal gelişmesi. Benim önceki gebeligimde kesede bebiste vardi ama cok yavas buyuyodu gelismedi yani ve düşük yaptim su an zor duruyorum dr a gitmemek icin
Saol canimm Allah gonlune gore verir insallah sende Ocak annesi olursun belki Allahtan umit kesilmezsize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.takip edicem
sagol canım allah en kısa zamanda sana nasip etsin saglılasize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum.takip edicem
Kesinlikle hamilesin benimde öyle çıkmıştıFoto gözüküyor mu