2015 Aralikta dogum yapacaklar

50 mg lık bir şeker yüklemesinin bebek üzerinde herhangi bir sıkıntı yapmayacağı söylendi ama tedirgin oluyor insan tabi. yarın da benim yüklemem var; bakalım hayırlısı.

Sonuç nasıl çıktı canım? İnşallah güzeldir.
Bir de nasıl bir süreç, anlatır mısın?

sabah aç karna kan aldılar canım, sonra eczaneden kutu kola şeklinde çilek aromalı 75 mg lık şekerli su aldım ve içtim. 1 saat sonra tekrar kan verdim. tabi sadece şekerli su içmene izin var. normal su içmek ya da bişeyler yemek yok. sonra tekrar bir saat bekledim ve tekrar kanımı aldılar.bu süre zarfında su dahil hiçbir şey yeme içme yok dediğim gibi. sonuçlarım çok şükür güzel çıktı. içtiğim şekerli sudan ötürü herhangi bir rahatsızlık falan da yaşamadım. baygınlık geçirenler olduğu söylenmişti bana ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür. çilek aroması olduğu için rahatsız edici bir tadı da yoktu. çilekli gazoz gibi bir şeydi.

Çok sevindim güzel geçmesine ve sonuçların iyi olmasına.. Verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim canım..
Bakalım ben de salı günü güzel sonuçlar alırım inşallah..

Selam kızlar bende nasipse Aralık'ta bebişimi kucağıma alacağım benim size sorum var çok şükür bebişimin Gelişimi iyi herşey yolunda düşüklerinden dolayı kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum birde tiroitlerim için ilk doğumum sezeryan Buda mecburen sezeryan olacak fakat bu kullandığım iğneden dolayı kanama riskim yükselmiş plesantamda önde yukarı çıkmazsa doğumuma hematologta. Girecekmiş özel hastaneye gidiyorum ve sezeryan fiyatı 3200 lira Eğerki bir sorun olursa yoğun Bakım fazladan kalma geceliği 600 lira artıyo yapılan işlemler Hariç birde Oğlumu doğunca Sünnet yaptırmayı düşünüyorum yani 4000 liraya mal olucak doğumum hastane arayışına girdim Dr çok memnunum ama eşim yeni iş kurdu ev araba iş hepsi kredileri üst üste çok şükür yine halimize. Ne yapıçam kararsızım bu maliyet 4000lirayı aşarsa zorlanırım bir tanıdığım bezmi alemde Çalışıyor orda doğurmamı tavsiye ediyor en olmadı özel oda kiraların diyorlar. Benim ilk doğumum Bakırköy yeni mh oldu aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ne yapıçam kararsızım bana fikir verin hanımlar çok uzattım

Birde benim plesantam önde bebişim makat Geliş pozisyonunda kızımdada öyleydi Dr düzelecek gibi durmuyor dedi kullandığım iğnelerden dolayı hem cerrah nemde hematologta doğumumda bulunacakmış

ben yaptırmayı düşübmüyorum, yedigine içtigine dikkat edersen sorun olmaz herhalde ya! pasta kek abur cubur yemeyelim mesela, meyve sebze tüketimini artıralım elimizden geldigince :)

Merhaba canim ben yedigimi ictigime cok fazla dikkat ettigim halde seker cikti malesefki cogu meyve sebze ve protein agirlikli yiyordum ama malesef k8 hamilelik şekeri bambaska bisey vucut kendi yapiyor ve bebegede anneyede zararli

inşallah canım. stres yapacak kadar bişey yok emin ol. bana neler anlattılar, boşa kafamı kurcalamışım. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Kızlar bugün kontrolüm vardı, şeker yüklemesine gerek görmedi doktor.. Sadece yediklerime dikkat etmemi söyledi.
Onun dışında her şey yolunda ve normal çok şükür..

Kizlar merhaba tekrar benden sut gelmeye basladi varmi bu haftalarda sutu gelen birsey olmaz degilmi ozellikle azik denilen yani ilk sut cok onemliymis insallah bosa akmiyodur benimki cok uzulurum

Kizlar merhaba tekrar benden sut gelmeye basladi varmi bu haftalarda sutu gelen birsey olmaz degilmi ozellikle azik denilen yani ilk sut cok onemliymis insallah bosa akmiyodur benimki cok uzulurum
Merhaba. Benim 16. haftadan beri damla damla sürekli geliyor. Doktoruma sordum, hiçbir sorun olmaz, sadece sıkma, damarlara zarar verip, tıkanmasına yol açabilirsin, dedi. Bebeklerimiz doğduktan sonra da ilk süt (kolostrum) denen bu sıvı bir süre daha gelmeye devam edecekmiş, yani şuan boşa akmıyormuş. Rahat olun. =)

Hamileligimi ogrendigim gunden beri ayni seyi sayikliyorum hatta utanmadim birde eve alabilirmiyim diye internetten baktim ama sonra zararli oldugunu okudum her an her saniye her halini gormek istiyorum evhamliyim fazlasiyla

ucuzundan çin malı yok mu bende alayım ultrason cihazından Şaka bir yana meraktan 4 boyutlu renkli olanın fiyatına baktım bir ev parasıymış ya. Ayrıntılı ultrason için özel muayenehane gittiğinde ücret çok gelmişti ama cihazda ucuz değilmiş yani. 2 boyutlu renksiz olanlar uygunmuş fiyatı hemen sipariş vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…