- 9 Eylül 2015
- 22
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
50 mg lık bir şeker yüklemesinin bebek üzerinde herhangi bir sıkıntı yapmayacağı söylendi ama tedirgin oluyor insan tabi. yarın da benim yüklemem var; bakalım hayırlısı.
sabah aç karna kan aldılar canım, sonra eczaneden kutu kola şeklinde çilek aromalı 75 mg lık şekerli su aldım ve içtim. 1 saat sonra tekrar kan verdim. tabi sadece şekerli su içmene izin var. normal su içmek ya da bişeyler yemek yok. sonra tekrar bir saat bekledim ve tekrar kanımı aldılar.bu süre zarfında su dahil hiçbir şey yeme içme yok dediğim gibi. sonuçlarım çok şükür güzel çıktı. içtiğim şekerli sudan ötürü herhangi bir rahatsızlık falan da yaşamadım. baygınlık geçirenler olduğu söylenmişti bana ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım çok şükür. çilek aroması olduğu için rahatsız edici bir tadı da yoktu. çilekli gazoz gibi bir şeydi.
ben yaptırmayı düşübmüyorum, yedigine içtigine dikkat edersen sorun olmaz herhalde ya! pasta kek abur cubur yemeyelim mesela, meyve sebze tüketimini artıralım elimizden geldigince :)
inşallah canım. stres yapacak kadar bişey yok emin ol. bana neler anlattılar, boşa kafamı kurcalamışım. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Merhaba. Benim 16. haftadan beri damla damla sürekli geliyor. Doktoruma sordum, hiçbir sorun olmaz, sadece sıkma, damarlara zarar verip, tıkanmasına yol açabilirsin, dedi. Bebeklerimiz doğduktan sonra da ilk süt (kolostrum) denen bu sıvı bir süre daha gelmeye devam edecekmiş, yani şuan boşa akmıyormuş. Rahat olun. =)Kizlar merhaba tekrar benden sut gelmeye basladi varmi bu haftalarda sutu gelen birsey olmaz degilmi ozellikle azik denilen yani ilk sut cok onemliymis insallah bosa akmiyodur benimki cok uzulurum
Zaman gecmiyor sankien son çarşamba gitmistim kontrole bir hafta sonra cagirdi kalp atışları icin ama benim hergün gidip normal büyüyomu hersey normalmi diye baktirasim var :) ewe ultrason cihazı alma sansimiz olsaydi ne güzel olurdu hergün kendimiz izlerdik:))