2015 Aralikta dogum yapacaklar

Bizim de oğlumuz olacak inşallah.İsim konusunu düşünüyor musunuz? Ben Ahmet Emir istiyorum.Eşim babasının adı olan İsmail Hakkı diyor.Ama bana bırakıyor yine de.Sizce hangisi?

Bizim de oğlumuz olacak inşallah.İsim konusunu düşünüyor musunuz? Ben Ahmet Emir istiyorum.Eşim babasının adı olan İsmail Hakkı diyor.Ama bana bırakıyor yine de.Sizce hangisi?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizimki kız. Tek isim koyacağız ama şuan kafamızda net bir isim yok. Zor beğenen ebeveynler cinsindeniz, ne yapalım? =))
Seçtiğiniz isimler arasında Ahmet Emir kesinlikle daha güzel.

Erkek bebek isimleri önerebilir misiniz? Yiğit Eren, Yiğit Emre, Fatih, Ahmet Emir, İsmail Emir, İsmail Emre... Hangisi en güzel Sizce? Ya da başka isimler?

21 Haftalık iken kontrole özel bir muayenehaneye gittim doktor taramasını da yaptı.Beynine,kalbine,böbreklerine ve birçok organına baktı.Ayrıca bazı kemiklerinin ölçüsünü aldı.Allah'a şükür her şeyi iyi

Çok şükür inşallah böyle devam eder benimde 2 hafta sonra olacak detaylı taramam, ben de güzel sonuçları yazarım inşallah

Canım sonuçlarını paylaş mutlaka bizimle.

Bayanlar yolu yarıladık artık
Merhaba canım. Aklımdaydın dün inan ki ama yazamadım bir türlü. Asıl sen paylaş sonuçları, senin ultrason dündü. İnşallah her şey güzel çıkmıştır.
Benim randevu akşama doğru. Yazacağım. =)

Merhaba canım. Ayy düşünmen yeter benim de sen aklıma geldin hemen bugün. :)
Bizim şükür hiç bir problemimiz çıkmadı gayet sağlıklıyız haftamıza göre gidiyoruz normal doğum için bende de problem yoktu.
Ben muayeneden 1 saat önce aiptir söylemesi çikolatalı ekmek yedim.
Bir kıpır kıpırdı karnımın içinde oradan oraya kaçtı elleri ile bize pozlar verdi doktorum da sagolsun hep resimlerini çıkarttı
O yüzden tavsiyem yemene içmene mutlaka gitmeden önce dikkat et.

Yerim onun kıpır kıpır kollarını. Çok sevindim. Ben de normal doğum istiyorum ama bakalım başıma ne gelecek.
Ya kendimi çikolataya gömmek istiyorum aslında ama ne yazık ki hamile diyeti yapıyorum canım, çikolata yiyemiyorum ama neyse ki kızım çok hareketli. İlk günden beri içeride dört dönüyor. Şuan sana yazarken bile karnım zıplıyor yani, o derece. Yine de aç karnına gitmem, en azından müsli, meyve filan yerim gitmeden önce. =) Biz de bol bol fotoğraf alalım bari. Hatta keşke video verseler değil mi? İnsanın sürekli hareketli halini göresi geliyor.

Canım cd veriyorlar tüm o andaki detayları yüklüyorlar. Bunu tüm hastaneler yapıyor sende mutlaka sor

Bizde bu cumartesi 4d ulatrasona giricekmisiz ne farki var bilmiyorum bebisi biz gorucezmi acaba yoksa sadece ic organlar icinmi bakilacak bilen varmi yada giren

Bizde bu cumartesi 4d ulatrasona giricekmisiz ne farki var bilmiyorum bebisi biz gorucezmi acaba yoksa sadece ic organlar icinmi bakilacak bilen varmi yada giren
Detaylı ultrason bebeklerin organ, kemik gelişimlerini takip için çekiliyor. Beyni normal gelişmiş mi, olması gereken boşluklar tam mı, böbrekler, ciğerler çalışıyor mu, kalp odacıkları eş zamanlı kasılıyor mu, kemik uzunlukları normal mi, diyafram doğru yerde mi, sindirim sistemi, mesane çalışıyor mu, herhangi bir sendrom izi taşıyor mu ve daha fazlasına tek tek bakıyorlar. Bu arada bebeği üç boyutlu da görüyorsunuz, kalp atışlarını da dinliyorsunuz.

Biz de dün girdik detaylıya, her şey normal çıktı çok şükür. Haftasına göre de her şey yolunda. İçim rahatladı. 467 gr ve 25 cm olmuş bu arada.
Mrb arkadaslar bende Allah nasip ederse aralikda anne olucam nasil geciyor hamilelik
Merhaba. Göbeğimde hissettiğim gerilmeler dışında her şey yolunda. =)) Kilom değişmiyor ama karnım balon gibi şişmeye başladı. Büyük bir hızla büyüyor minnoş kızım. Siz de girdiniz mi detaylı ultrasona?
Canım cd veriyorlar tüm o andaki detayları yüklüyorlar. Bunu tüm hastaneler yapıyor sende mutlaka sor
Günaydın hEaWenLy. Bize dün cd filan vermediler, gıcık oldum. Bir de güya özel, tonla para veriyoruz. Öyle bir uygulamaları yokmuşmuş. Neyse ki eşim telefonla video çekti, onunla avunacağım.

Hayir girmedim daha doktor haftaya cagirdi kismetse insallah sizin ilk cocuk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…