2015 Aralikta dogum yapacaklar

selaammm kızlar ne zamandır kadınlar kulubünde kesin benimle ilgili bölüm vardır girip arkadaşlarımla paylaşmalıyım diye düşünürken ancak bugüne kısmet oldu. eveett ben ve bebeğim de aranıza katılmak istiyoruz kabul ederseniz tabi:) ben de aralık annesi olacağım inş. Rabbim nasip ederse. sizleri dört gözle takip edeceğim. tüm bilgilerinizden faydalanmaya çokkk ihityacım var. hepimize saglıklı, huzurlu bebekler nasip olur inş...

ooo kızlar çok pardon daha önce kimyasal gebelik denen şeyden yaşadığım anda katılmıştımbaşka gruba ve muhtemel tarihim 27 eylüldü onu hemen değiştirmeliyim

hakkaten cogu kiz... benimki erkek ki insallah degismez :))) 12. ve 15.haftada erkek dendi...haftaya 3lu test icin gitcem... insallah sonuclar iyi cikar...

selammm tekrardan kızlar ben de dün gittim doktora bebeğimin ciniystine erkek dedi.. ikili testte de tahminde bulunmuştu zaten doktor da onayladı lakin sonradan değişen cinsiyet durumları nedeniyle bilmemki hazırlansam mı 14. haftadayım. değişmez gibi geliyor ama:) hepimize hayırlı doğumlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…