2015 Aralikta dogum yapacaklar

4 tane ceviz ye, dedi benim doktorun.2 az olur.
ya bu iyi oldu ben zaten dayanamayıp 2 den fazla yiyordum sonrada vicdan yapıyordum, decavit i bende içiyorum multivitamin complex ama içinde omega 3 haricinde her şey var b grubu vitaminleri magnezyum, kalsiyum folikasit ,demir, yeterli düzeyde a vitamini..... diye uzayıp gidiyor

hergün 1 adet muz yemek kramplarınızı azaltır .. ben ilk hamileleiğimde sadece balıkyagı ve folik asit kullandım .
size tavsiyem ; ceviz,ayran yogurt peynir et bol bol tüketin hea fındık badem de :)

folic asit ve decavit içiyorum.hafta da 1 somon her gün ceviz badem üzüm hurma yiyorum..ayrıca yaz meyvelerinin hepsinden yiyorum..Bol bol yoğurt yoğurdun içine kayısı şeftali doğrayıp yiyorum.. 2 kilo aldım Allahtan

folic asit ve decavit içiyorum.hafta da 1 somon her gün ceviz badem üzüm hurma yiyorum..ayrıca yaz meyvelerinin hepsinden yiyorum..Bol bol yoğurt yoğurdun içine kayısı şeftali doğrayıp yiyorum.. 2 kilo aldım Allahtan

Cumartesi doktora gittim verdigim kiloları daha alamadım :KK43: bende yogurt yiyorum yada ayran içiyorum
Kahvaltımı da yapıyorum meyve den zaten vazgeçemiyorum sürekli yiyorum.
Ama ceviz ile hurmadan sogudum artık :KK43: bide kavrulmuş badem mi yiyorsunuz ? bana zararlı oldugunu söylemişlerdi yemedim o yüzden ama

Cumartesi doktora gittim verdigim kiloları daha alamadım :KK43: bende yogurt yiyorum yada ayran içiyorum
Kahvaltımı da yapıyorum meyve den zaten vazgeçemiyorum sürekli yiyorum.
Ama ceviz ile hurmadan sogudum artık :KK43: bide kavrulmuş badem mi yiyorsunuz ? bana zararlı oldugunu söylemişlerdi yemedim o yüzden ama

normal kuruyemiş badem..Zararı nedir ki.
Badem: Manganez, potasyum ve magnezyumdan zengin olan badem, hamilelikte artan enerji üretiminizin sağlıklı ve düzenli olmasına yardımcı olur. Ayrıca, kalp sağlığınızın korumasına ve “tüketim miktarlarına dikkat ettiğinizde” hamilelik döneminizde aşırı kilo almanıza engel olabilir. Badem de aynı fındık gibi E vitamini ve Omega-3’ten zengindir. Triptofan adı verilen aminoasit içeriği sayesinde, hamilelik döneminde mutluluk hormonu salgılar. Eğer hamileliğinizde herhangi bir sorun yoksa günde 10–15 adet badem tüketebilirsiniz.

Hurma yemek icin cok erken son ayinizda yemek lazim kizlar erken dogum riski olabilir cunku dogumu kolaylastirdigi soyleniyor :KK43:

Kızlar, bebeğimin eşi öndeymiş.Bugün kanamam oldu aniden.Çok da geldi.Doktorum hiçbir iş yapma, dinlen dedi 10 gün.Progestan iğnesi ve hapı verdi.Çarşambaya gel dedi.Moralin sıfır kızlar.Zamanla durum düzelebilirmiş.Ama şimdi düşük riski var.Kalbi nasıl atıyor yavrunun.Sanki anne dikkat et, der gibi.Ağlıyorum.Ama sabretmek lazım biliyorum.Allah her şeye kadirdir.Bana dua eder misiniz?Berat kandiliniz de mübarek olsun.

Kızlar, bebeğimin eşi öndeymiş.Bugün kanamam oldu aniden.Çok da geldi.Doktorum hiçbir iş yapma, dinlen dedi 10 gün.Progestan iğnesi ve hapı verdi.Çarşambaya gel dedi.Moralin sıfır kızlar.Zamanla durum düzelebilirmiş.Ama şimdi düşük riski var.Kalbi nasıl atıyor yavrunun.Sanki anne dikkat et, der gibi.Ağlıyorum.Ama sabretmek lazım biliyorum.Allah her şeye kadirdir.Bana dua eder misiniz?Berat kandiliniz de mübarek olsun.
Hayirli haberler alursin insaallah moralini yuksek tutmaya calis bebis hisseder canim doktorun sozunden cikma yeter:)

canım bütün dualar seninle olsun ama iyi olur benim en yakın arkadaşım seninle aynı sorunu yaşadı bir süre hiç hareket etmeden yattı şimdi bir buçuk yaşında kızı var

leylam355 41219453 .!.:
canım bütün dualar seninle olsun ama iyi olur benim en yakın arkadaşım seninle aynı sorunu yaşadı bir süre hiç hareket etmeden yattı şimdi bir buçuk yaşında kızı var
İnşallah biz de sağlikli oluruz canım.Nasıl ne zaman doğum yaptı.Kanamam var.Plasenta nasıl yukarı cikmis.?S

X