2015 Aralikta dogum yapacaklar

ben süt içemiyorum bebeğime nasıl bir etkisi olur bilgi verebilecek olan var mı ?
canım bende içemiyorum üstelik en sevdiğim gıdalardan biriydi ama şimdi süt, yoğurt, yumurta ve peynir görünce kötü oluyorum umarı üç ayın sonunda geçer. yanlış bilmiyorsam ilk üç ay annenin depolarından besleniyor bebekler diye biliyorum ama yine de doktoruna sor daha iyi ve doğru bilgi verir.

20 Mayista randevum. İnsallah duyariz kalp atislarini dua edin benim icin. Haber veririm randevudan sonra
Maalesef bebegimin kalp atisi yok. Kesem bozulmus. Doktor almaliyiz dedi. ( Yarin birde devlet hastanesine gidecegim son bir umut ama aslinda hic umut yok. Allah sizin bebeklerinize saglik versin. Bana da sabir versin insallah.

Maalesef bebegimin kalp atisi yok. Kesem bozulmus. Doktor almaliyiz dedi. ( Yarin birde devlet hastanesine gidecegim son bir umut ama aslinda hic umut yok. Allah sizin bebeklerinize saglik versin. Bana da sabir versin insallah.
canım çok üzüldüm sen sabırlı ol kendine iyi bak son durumdan bize de haber ver

çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah bir dahaki sefere yüzünüzü güldürsün cidden çok zor bu işler.. bebeğinizin kalp atışını 9. haftaya kadar hiç mi duymadınız yoksa sonradan mı kalbi durdu

Tesekkur ederim.. Aslinda 8. Haftadayim bir hafta gec dollenme olmus. Hic duymadik kalp atisini. Bi umut bu haftaya kadar bekledik ama maalesef. Veren de Allah alan da. Sabretmekten ve ümit etmekten baska care yok. ( Allah sizinkilere saglik versin insallah.

Selam kızlar, bu gün doktora gittik.Bebeğimizin kalp atışlarıni duyduk.18 mm boyu varmış.Marincap omega 3 ve magnezyum verdi.Folio ve kan ilacim da var.Allah hepimize sağlikli ve hayirli evlatlar versin.
Allahım bizimle devam edemeyen Miracle arkadaşimiza da sağlikli ve hayirli evlat versin en kisa zamanda.

Amin insalah. Cok tesekkur ederim. Allah sizinkini saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Evet gittim canim. Ayni seyi soyledi. Kurtaj onermedi , kendi duser buyuk ihtimalle 1 hafta 10 gun bekleyelim dedi. İkinci dusugum oldugu icin detayli arastirma onerdi. Egitim ve arastirma hastanelerine gidebilirsin dedi.
canım düşük olunca muhakkak ultrason muayenesi ol parça kalırsa sıkıntı olur ,bide ben düşük yaptıktan sonra tekrar bebek olayına karar verdiğimizde doktorum pıhtılaşma sorunu olabilir demişti bebeğe yeterince kan gitmediği için de beslenemiyor muş bunun önlemenin yolu coraspin demişti hala içiyorum sende muhakkak araştır önemli olan hamile kalabiliyor olmamız sakın üzülme bundan sonraki bebeğine allah şimdiden sağlık sıhhat versin sana da sabır versin

1 hafta sonra yine doktora gozukucem zaten canim. Kontrol altindayim surekli. Pihtilasma sorunu icin bir test yaptilar mi sana? Bende onu arastirmak istiyorum. Belkide oyle birsey var.

1 hafta sonra yine doktora gozukucem zaten canim. Kontrol altindayim surekli. Pihtilasma sorunu icin bir test yaptilar mi sana? Bende onu arastirmak istiyorum. Belkide oyle birsey var.
rahim filmi çekildi bide benim rahim damarlarım çok inceymiş o da düşük sonrası parça kalmıştı kürtaj yaparken doktorum söyledi düşük gerçekleşmezse mutlaka doktora git rahminde iltihaplanma yapabilir unutma sakın kendine çok iyi bak

Ben sadece decavit iciyorum az mi acaba omega 3 falan alsam mi gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…