- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 37
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
sanırım milimlik bir fark bir hafta geri veya ileri atabiliyor.ama zaten 4 ayda eşitleniyormıuş
Gec dollenme olabilir belki. Kanama bende de oldu progestan iciyorum. O iyi geldi. Sana ilac vermedi mi? Bence biraz daha bekle derim hemen kurtaj olma.Arkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar napsam ben
Bende az bisey pihtilar dustu. Korkmayin insalah saglikla buyur bebeginiz.En başından bu yana günde üç kez progestan kullanıyorum dünde iğnesini oldum. Kanın pıhtıya dönüşmesi çok korkuttu beni
Kaç haftalık sizin benim kese henüz 9 mm sizin nasıl bebeğiniz kesenizin boyutlarıBende az bisey pihtilar dustu. Korkmayin insalah saglikla buyur bebeginiz.
Son adet tarihim 19 mart benim. Kese gecen hafta 25mm kadardi. Bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegiz. Allah izin verirde insallah duyariz. Benimde 2 hafta once cok kanamalarim oldu. Ama bakalim insallah iyi seyler soyler bugun doktorumuz.Kaç haftalık sizin benim kese henüz 9 mm sizin nasıl bebeğiniz kesenizin boyutları
Nerdeyse aynı zaman ama benim kese 9mm arada çok fark varSon adet tarihim 19 mart benim. Kese gecen hafta 25mm kadardi. Bugun insallah kalp atislarini duymaya gidecegiz. Allah izin verirde insallah duyariz. Benimde 2 hafta once cok kanamalarim oldu. Ama bakalim insallah iyi seyler soyler bugun doktorumuz.
Benimkide 7 mm di bir haftada birden buyudu. Umudunuzu kesmeyin. Olumlu dusunun. Allah saglikla buyumesini nasip etsin insallah.Nerdeyse aynı zaman ama benim kese 9mm arada çok fark var
Çok teşekkür ederim umut verdiniz banaBenimkide 7 mm di bir haftada birden buyudu. Umudunuzu kesmeyin. Olumlu dusunun. Allah saglikla buyumesini nasip etsin insallah.
Bugün gittiğim doktor benim gebelik haftamda kesenin böyle olmasının mümkün olmadığını söyledi ulrtasondan bakıp kesenin yapısının bozulmuş olduğunu ve yarın gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi ve sabah 8.30 a randevu aldıkÇok teşekkür ederim umut verdiniz bana
Bugün gittiğim doktor benim gebelik haftamda kesenin böyle olmasının mümkün olmadığını söyledi ulrtasondan bakıp kesenin yapısının bozulmuş olduğunu ve yarın gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi ve sabah 8.30 a randevu aldıkBenimkide 7 mm di bir haftada birden buyudu. Umudunuzu kesmeyin. Olumlu dusunun. Allah saglikla buyumesini nasip etsin insallah.
cnm benimde geliyor kanamam zaten ilk adet goruyorum sandım leke lekee geldi 7 gun boyunca bi anormllık var dedim doktora gittim test yaptrdm hamileyim şimdi 2.ayımdayım 7.hafta yani dun tekrar geldi dediğin gibi kan pıhtılı kırmızı doktora gittim sorun yok dedi kesede ayrılma fln temiz dedi ıgne yaptı birde dusuk olmasın diye ilaç verdi hap geceleri içiyorum cok sukur kahve rengi lekeliydi aksam simdide az az geciyor korkacak bişey yok dikkat et agır kaldırma gerekiyrsa hiç bi iş yapma birde yatarken ayagımın altına yastık koyup yatıyorum biraz bizimkiler sanırım biraz yaramaz lar anneleri uzuyorlr fakat uzulme sen ıyı olursn oda ıyı olur tutunur sanaArkadaşlar son adet tarihim 16.03.2015 şuanda 8 haftalık hamile olmam lazım ama kesem çok yavaş büyüyor şuanda 9 mm beta hcg değerim düzenli olarak artıyor. Dokorum haftada bir görüyor beni her hafta bi sonraki hafta sonlandırabiliriz diyor ama azıcık da olsa büyüdüğü için kürtaj yapamıyor. 3 gündür kanamam ve sancım var. Kanama küçük küçük pıhtılar şeklinde. Ama kesenin yerleşimi iyi görünüyor dedi doktor yani ultrasonda düşüğe dair bişe görmedi ama risk var dedi. Napıcağımı bilmiyorum bu kanama şekli neyin nesi. Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar napsam ben
canım merhaba senin bebeğin boyumu 25mm yoksa kesenin boyu 25 mm anlamadımBenimkide 7 mm di bir haftada birden buyudu. Umudunuzu kesmeyin. Olumlu dusunun. Allah saglikla buyumesini nasip etsin insallah.
Gecen hafta kesenin boyu 25mm di. Dun doktora gittim kalp atisi icin, keseyi olcmedi ama bebegin boyu 10 mm di. Ama kalp atisi duyulmadi. Ben karindan ultrason yaptiriyorum belki vajinal yapsa duyulurdu. Bir hafta daha bekleyecegiz kalp atisi icin. Dun tam 7 haftalik cikti. Normalde 7+5 olmasi lazim ama 1 hafta 10 gunluk sapmalar normal dedi doktor.canım merhaba senin bebeğin boyumu 25mm yoksa kesenin boyu 25 mm anlamadım
Benim onceki dusugumde bos gebelik olmasina ragmen 9 . haftaya kadar bekledik. Ne olur ne olmaz diye. Bence biraz daha bekleyin. Cok acele etmeyin. Neler okuyoruz burda. Birden buyuyebilir. Gec dollenme olabilir. Acele etmeyin derimBugün gittiğim doktor benim gebelik haftamda kesenin böyle olmasının mümkün olmadığını söyledi ulrtasondan bakıp kesenin yapısının bozulmuş olduğunu ve yarın gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi ve sabah 8.30 a randevu aldık
doktora gidince bize de haber ver umarım sağlıkla duyarsın bebeğin kalp atışlarınıGecen hafta kesenin boyu 25mm di. Dun doktora gittim kalp atisi icin, keseyi olcmedi ama bebegin boyu 10 mm di. Ama kalp atisi duyulmadi. Ben karindan ultrason yaptiriyorum belki vajinal yapsa duyulurdu. Bir hafta daha bekleyecegiz kalp atisi icin. Dun tam 7 haftalik cikti. Normalde 7+5 olmasi lazim ama 1 hafta 10 gunluk sapmalar normal dedi doktor.
İnsallah tesekkur ederim. İnsallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.doktora gidince bize de haber ver umarım sağlıkla duyarsın bebeğin kalp atışlarını