2015 Aralikta dogum yapacaklar

ben test yaptırmadım canım ama korkular sen düşündükçe üstüne gelir hiç öyle düşünme kendini hazır hissettiğin de bebeğin olur sakın kendini yıpratma

Kızlar en çok nelere aş eriyorsunuz? Ben erik de erik diye tutturdum geçen akşam.Uyku,, bol bol tuvalete gitme, yorgunluk, dalgınlık hat safhada bende.Sizin nasıl gidiyor?

Kızlar en çok nelere aş eriyorsunuz? Ben erik de erik diye tutturdum geçen akşam.Uyku,, bol bol tuvalete gitme, yorgunluk, dalgınlık hat safhada bende.Sizin nasıl gidiyor?
Ben hic birsey asermedim ama sadece tuzlu eksi falan yiyebiliyorum. Tatli dan inanilmaz sogudum. Ki tatli yemeden gun geciremezdim. İki haftadir tatli bisey girmedi mideme. :) Kendime sasiyorum en sevdigim seyden nasil sogudum boyle :)

Ben hic birsey asermedim ama sadece tuzlu eksi falan yiyebiliyorum. Tatli dan inanilmaz sogudum. Ki tatli yemeden gun geciremezdim. İki haftadir tatli bisey girmedi mideme. :) Kendime sasiyorum en sevdigim seyden nasil sogudum boyle :)
Ben de çok severdim tatlıyı ve ben de yiyemiyorum.Olsun sonra çoook yeriz.

Kizin olur diyorlar tuzlu eksi yiyorsan, bakalim tutacak mi:) kalp atisini duydunuz mu siz? Ben iki gun sonra gidicem doktora. Ozaman duyulur demisti . insalah duyariz.
Kalp atısıni biz de duymadik.Daha cok küçük dedi.Haftaya dinleyebilirmisiz.7 yasinda kizin var.Bu defa da inşallh sağlikli ve hayirli bir oğlum olur.Yine deAllah bilir tabi.İnşallah hepimizin bebeği saglikli ve hayirli olur

Maslalah Allah bagislasin kizinizi. Benim ilk olacak Allah nasip ederse.

Kaç yasindasin canim? Ben 32.Çok geç kalmadan 2. De olsun istedik inşallah.İlk 25 yasinda anne oldum.Bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun.
Ben 33 yasindayim. zaten 27 yasinda evlendim sonra da 4 senedir ugrasiyoruz olmuyordu. Gecen yil bir dusugum oldu. Rahimde problem varmis ameliyat oldum derken ancak nasip oldu. İnsallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini. Seninde anneler gunu kuu olsun canim.

Allah kucağina almayi nasip etsin canim.Geç olsun da güç olmasin.Kolayca doğumlariniz olsun insallah

Arkadalar ACİLLL yardim
..ben 7 haftalik hamileyim dun koyu kahverengi akintiyla doktora gittim...doktor ilac yazdi PROGESTAN 100mlgrm ..ve 10 gun istirahat dedi... ve esimle kan uyusmazligim var ..uyusmszlik ignesi yaptilar..cok erken degil mi genelde 28 haftalikken yapmiyolarmis
cok korkuyorum bebegime bisi olur mu sizce bilgisi olan var mi ta da benin gibi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…