- 15 Ekim 2014
- 55
- 36
- 34
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)
ben test yaptırmadım canım ama korkular sen düşündükçe üstüne gelir hiç öyle düşünme kendini hazır hissettiğin de bebeğin olur sakın kendini yıpratmaTeşekkürler arkadaşlar tekrar denemeye korkuyorum hem de çok korkuyorum o yüzden bir süre bebek düşünemeyeceğiz sanırım. Ya aynı şeyler yine olursa korkusu beni deli ediyo. Yapılabilecek testleri araştırıyorum sizden de yaptıran varsa yazarsa sevinirim.
Ben hic birsey asermedim ama sadece tuzlu eksi falan yiyebiliyorum. Tatli dan inanilmaz sogudum. Ki tatli yemeden gun geciremezdim. İki haftadir tatli bisey girmedi mideme. :) Kendime sasiyorum en sevdigim seyden nasil sogudum boyle :)Kızlar en çok nelere aş eriyorsunuz? Ben erik de erik diye tutturdum geçen akşam.Uyku,, bol bol tuvalete gitme, yorgunluk, dalgınlık hat safhada bende.Sizin nasıl gidiyor?
Ben de çok severdim tatlıyı ve ben de yiyemiyorum.Olsun sonra çoook yeriz.Ben hic birsey asermedim ama sadece tuzlu eksi falan yiyebiliyorum. Tatli dan inanilmaz sogudum. Ki tatli yemeden gun geciremezdim. İki haftadir tatli bisey girmedi mideme. :) Kendime sasiyorum en sevdigim seyden nasil sogudum boyle :)
Kizin olur diyorlar tuzlu eksi yiyorsan, bakalim tutacak mi:) kalp atisini duydunuz mu siz? Ben iki gun sonra gidicem doktora. Ozaman duyulur demisti . insalah duyariz.Ben de çok severdim tatlıyı ve ben de yiyemiyorum.Olsun sonra çoook yeriz.
Kalp atısıni biz de duymadik.Daha cok küçük dedi.Haftaya dinleyebilirmisiz.7 yasinda kizin var.Bu defa da inşallh sağlikli ve hayirli bir oğlum olur.Yine deAllah bilir tabi.İnşallah hepimizin bebeği saglikli ve hayirli olurKizin olur diyorlar tuzlu eksi yiyorsan, bakalim tutacak mi:) kalp atisini duydunuz mu siz? Ben iki gun sonra gidicem doktora. Ozaman duyulur demisti . insalah duyariz.
Maslalah Allah bagislasin kizinizi. Benim ilk olacak Allah nasip ederse.Kalp atısıni biz de duymadik.Daha cok küçük dedi.Haftaya dinleyebilirmisiz.7 yasinda kizin var.Bu defa da inşallh sağlikli ve hayirli bir oğlum olur.Yine deAllah bilir tabi.İnşallah hepimizin bebeği saglikli ve hayirli olur
Amin canım.Olur olur Allahin izniyle.Aklina hep güzel şeyler getir güzel seyler olsun.Maslalah Allah bagisşeyler kizinizi. Benim ilk olacak Allah nasip ederse.
Kaç yasindasin canim? Ben 32.Çok geç kalmadan 2. De olsun istedik inşallah.İlk 25 yasinda anne oldum.Bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun.Maslalah Allah bagislasin kizinizi. Benim ilk olacak Allah nasip ederse.
Ben 33 yasindayim. zaten 27 yasinda evlendim sonra da 4 senedir ugrasiyoruz olmuyordu. Gecen yil bir dusugum oldu. Rahimde problem varmis ameliyat oldum derken ancak nasip oldu. İnsallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini. Seninde anneler gunu kuu olsun canim.Kaç yasindasin canim? Ben 32.Çok geç kalmadan 2. De olsun istedik inşallah.İlk 25 yasinda anne oldum.Bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun.
Allah kucağina almayi nasip etsin canim.Geç olsun da güç olmasin.Kolayca doğumlariniz olsun insallahBen 33 yasindayim. zaten 27 yasinda evlendim sonra da 4 senedir ugrasiyoruz olmuyordu. Gecen yil bir dusugum oldu. Rahimde problem varmis ameliyat oldum derken ancak nasip oldu. İnsallah Allah tamamina erdirir hepimizinkini. Seninde anneler gunu kuu olsun canim.
Amin canim hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalah.Allah kucağina almayi nasip etsin canim.Geç olsun da güç olmasin.Kolayca doğumlariniz olsun insallah
Benim 11 hafta o yüzden ama burda en büyük benimki galiba sanırım kasım sayfasına sormam gerekCinsiyet için daha çok erken değil mi?
benim de 3 gün geri
sanırım milimlik bir fark bir hafta geri veya ileri atabiliyor.ama zaten 4 ayda eşitleniyormıuşBurda herkes bebeğin geri olduğunu falan yazmış, sanırım doktoru ileri diyen bi ben varım :)