- 25 Nisan 2015
- 5.386
- 4.146
- 45
-
- Konu Sahibi kalbiminsahibisin
canım çok üzüldüm. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum bence hiç beklemeden tekrar bebek çalışmasına devam et çivi çiviyi sökerNe yazıkki bebeğimi kaybettim. Umarım kimse yaşamaz bunu. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın
canım eğer dış gebelikse doktorun ultrasonda görür umarım iyisindirdis gebelikle ile bilgisi olan lutfen yardimci olsun lutfen progesteron degerim 6.49 cikti dis gebelik olur mu
arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ilk gebeliğim aklıma geldi bende maalesef ilk bebeğimi kaybettim çok zor bir durum bu durumu en iyi yaşayanlar bilir. Ama sabırlı olmamız lazım verende alanda Allah demekki bizim içinde bebeklerimiz içinde hayırlısı buymuş. İnşallah en kısa zamanda tekrar bebiş haberi alırsın o zaman acın biraz daha hafifleyecek emin olabilirsin.
canım çok üzüldüm. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum bence hiç beklemeden tekrar bebek çalışmasına devam et çivi çiviyi söker
Dualarim seninle rabbim bebegini korusun insallahDua edin bana nolur. Cok ihtiyacim var.
Tesekkur ederim. Sali gunu doktor iyi gorunuyor dedi. Kese 2.5cm di. Bebek de gorundu ama kalp atisini haftaya duyabiliriz dedi doktor. İnsallah duyariz cok heyecanliyim. Siz kalp atisini duydunuz mu? Kese kac cm di duydugunuzda?Dualarim seninle rabbim bebegini korusun insallah
5. haftada görmüştüm. 6. haftada büyük ihtimal görürsün Cevap geç mi oldu bilemedim :))Mrb bayanlar ptesi günü sağlık ocagında beta hcg yaptırdım ve 267 cıktı zaten regl de olmadım çok şükür hamileyim :) size bir sorum olacak keseyi ultrasonda ne zaman gördününz? önümüzdeki hafta 6.haftaya gireceğiz o zaman gitsem görürü müyüz acaba
Amin insallah , bende zor geciriyorum. Kanama vs yasadim. Allah hepimizinkini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahMerhaba, 9 haftalik zor bir hamilelik donemindeyim ve ilk bebegim.
Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Merhaba arkadaşlar.Ben de inşallah aralıkta doğum yapacak olanlardanım.Üç gün önce doktora gittim ilk muayene için. Kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktorum, gittiğimde 5+5 haftalıktı. Sadece keseyi ve yolk kesesini görebildik. Benim de ultrasonda 6+1 haftalık çıktı, doktor ultrasonun 3 gün ile 1 hafta arasında farklı gösterebildiğini söyledi ama ben pek anlamadım, sizin haftalarınız ultrasonda farklı çıktı mı?
benim de 3 gün geriEvet benim de farklı çıktı. 7. hafta olması gerekirken Doktor bebeğin 8 haftalık olduğunu söyledi Nasıl oldu anlamadım :)) Ama sağlıklıymış önemli olan bu dimi? Allah bebklerimizi bize bağışlasın.
Rabbim sağlik versin ikinize de.Mucizeler ansızın gelir.2 gün önce öğrendim 6 haftalık hamileyimm. Tıbbın olmaz dediği mucize bebeğim sağlıkla gelirr inşşşşş.
Onca tedaviler sonunda Hamile bölümündeyim, ne güzel bişey. allah isteyen herkese versin inşaalllahh
Cinsiyet için daha çok erken değil mi?Cinsiyet öğrenen varmı daha erken ama bide bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz
Benim de kazılarında çok ağrı oluyor, özellikle ayakta kalınca. Doktoruna sordum nedenini, rahim genişlediği için agrin olur dedi. İnşallah 9 ay cekmem bu ağrıyı.Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)