2015 Aralikta dogum yapacaklar

canım çok üzüldüm. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum bence hiç beklemeden tekrar bebek çalışmasına devam et çivi çiviyi söker

Teşekkürler arkadaşlar tekrar denemeye korkuyorum hem de çok korkuyorum o yüzden bir süre bebek düşünemeyeceğiz sanırım. Ya aynı şeyler yine olursa korkusu beni deli ediyo. Yapılabilecek testleri araştırıyorum sizden de yaptıran varsa yazarsa sevinirim.

ben keseyi
5. haftada görmüştüm. 6. haftada büyük ihtimal görürsün Cevap geç mi oldu bilemedim :))

Evet benim de farklı çıktı. 7. hafta olması gerekirken Doktor bebeğin 8 haftalık olduğunu söyledi Nasıl oldu anlamadım :)) Ama sağlıklıymış önemli olan bu dimi? Allah bebklerimizi bize bağışlasın.

Bu hafta olaylari doktordan doktorada farkediyor benim dusuk riskim var diye 2 doktora gidiyorum ikiside farkli haftalar soyluyorlar benimde kafam karisiyor :)

Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)

Rabbim sağlik versin ikinize de.Mucizeler ansızın gelir.

Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)
Benim de kazılarında çok ağrı oluyor, özellikle ayakta kalınca. Doktoruna sordum nedenini, rahim genişlediği için agrin olur dedi. İnşallah 9 ay cekmem bu ağrıyı.

Cinsiyet icin cok erken benim bebegim cok kucukmus daha kalp atislarinida duyamadik haftaya dedi ins.duyarim icim rahatlar. Kasik agrisi oluyor canim normal diyorlar ama agri ile birlikte kanama olursa tehlikeli.
Devlet hastanesi 8 haftalik dedi banada ozel 9 haftalik dedi
Alarax cok tesekkur ederim allah herkeze annelik duygusunu yasatsin bebeklerimiz saglikla dogsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…