2015 Aralikta dogum yapacaklar

arkadaşım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca ilk gebeliğim aklıma geldi bende maalesef ilk bebeğimi kaybettim çok zor bir durum bu durumu en iyi yaşayanlar bilir. Ama sabırlı olmamız lazım verende alanda Allah demekki bizim içinde bebeklerimiz içinde hayırlısı buymuş. İnşallah en kısa zamanda tekrar bebiş haberi alırsın o zaman acın biraz daha hafifleyecek emin olabilirsin.

canım çok üzüldüm. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum bence hiç beklemeden tekrar bebek çalışmasına devam et çivi çiviyi söker

Teşekkürler arkadaşlar tekrar denemeye korkuyorum hem de çok korkuyorum o yüzden bir süre bebek düşünemeyeceğiz sanırım. Ya aynı şeyler yine olursa korkusu beni deli ediyo. Yapılabilecek testleri araştırıyorum sizden de yaptıran varsa yazarsa sevinirim.

ben keseyi
Mrb bayanlar ptesi günü sağlık ocagında beta hcg yaptırdım ve 267 cıktı zaten regl de olmadım çok şükür hamileyim :) size bir sorum olacak keseyi ultrasonda ne zaman gördününz? önümüzdeki hafta 6.haftaya gireceğiz o zaman gitsem görürü müyüz acaba
5. haftada görmüştüm. 6. haftada büyük ihtimal görürsün Cevap geç mi oldu bilemedim :))

Merhaba arkadaşlar.Ben de inşallah aralıkta doğum yapacak olanlardanım.Üç gün önce doktora gittim ilk muayene için. Kalp atışları için erken olduğunu söyledi doktorum, gittiğimde 5+5 haftalıktı. Sadece keseyi ve yolk kesesini görebildik. Benim de ultrasonda 6+1 haftalık çıktı, doktor ultrasonun 3 gün ile 1 hafta arasında farklı gösterebildiğini söyledi ama ben pek anlamadım, sizin haftalarınız ultrasonda farklı çıktı mı?

Evet benim de farklı çıktı. 7. hafta olması gerekirken Doktor bebeğin 8 haftalık olduğunu söyledi Nasıl oldu anlamadım :)) Ama sağlıklıymış önemli olan bu dimi? Allah bebklerimizi bize bağışlasın.

Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)

2 gün önce öğrendim 6 haftalık hamileyimm. Tıbbın olmaz dediği mucize bebeğim sağlıkla gelirr inşşşşş.
Onca tedaviler sonunda Hamile bölümündeyim, ne güzel bişey. allah isteyen herkese versin inşaalllahh
Rabbim sağlik versin ikinize de.Mucizeler ansızın gelir.

Kizlar ben de keseyi gördüm.Bebeği de gördük çok şükür.Kalp atislarini haftaya duyarmisiz.Kasıklarim çok ağriyor.Devamlı tuvaletteyim.İdrar manyağı oldum.;-)
Benim de kazılarında çok ağrı oluyor, özellikle ayakta kalınca. Doktoruna sordum nedenini, rahim genişlediği için agrin olur dedi. İnşallah 9 ay cekmem bu ağrıyı.

Cinsiyet icin cok erken benim bebegim cok kucukmus daha kalp atislarinida duyamadik haftaya dedi ins.duyarim icim rahatlar. Kasik agrisi oluyor canim normal diyorlar ama agri ile birlikte kanama olursa tehlikeli.
Devlet hastanesi 8 haftalik dedi banada ozel 9 haftalik dedi
Alarax cok tesekkur ederim allah herkeze annelik duygusunu yasatsin bebeklerimiz saglikla dogsun ins.

X