Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyi de kan testi icin cok erken degil mi? Benim bugun 12. Gunum ve hala test yapmadim. Test gunumu bekliyorum. Bence kendini hirpalama ve biraz daha bekle.
erken mi bilmiyorum ki.şuan aslında hiç bişey bilmiyorum.sen kaçıncı gün test yaptıracaksın[/QUOTE]

Ben 16. Gün yaptiracagim, doktorum öyle Söyledi.

Kızlar asilamam tutmadı. İkinci için gittim adetin 3. Günü . Bu ay aşılama yapamayız yumurtan seçilmiş dedi.. bu ne demek. Hiç anlamadım. Klomen de kullanma gerek yok. Sana hsg çekelim dedi. Yorumlarınızi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bugün ikinci aşılama olduktan sonraki 12.günüm ama test yaptırmaya korkuyorum çünkü hamileliğe dair her hangi bir belirtim yok hatta reglimden önce olan çenemdeki sivilce oluşmaya başladı, reglime de 3 gün kaldı acaba reglimin gecikmesini bekleyip öyle mi test yaptırsam diye düşünmeye başladım. Aşılaması tutan ve benim gibi belirti yaşamayan var mı aranızda fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim hepinize şimdiden :)

Yumurtan seçilmiş ne demek bilmiyorum canım ama benim hsg ilk aşılamadan önce çekilmişti çok şükür bir şey çıkmadı tek sıkıntım polikistik over sendromu..inşallah sende de bişey çıkmaz eğer bi tıkanıklık varsa da ilaçlı çekildiği için açılma durumu varmış ve gebelik şansı artıyomuş diye biliyorum hsgden sonra..rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Amin canımm. Çektirdim açık çıktı . Çok acılı bişey ya. Canim acımadı dien yalan söyler.

Amin canımm. Çektirdim açık çıktı . Çok acılı bişey ya. Canim acımadı dien yalan söyler.
Benim anesteziyle çekildiği için acı hissetmedim ama işlemden sonra ağrım olmuştu..açık çıkmasına sevindim :) umarım en kısa zamanda sonuç alıp bebeğini kucağına alırsın :)

Benim anesteziyle çekildiği için acı hissetmedim ama işlemden sonra ağrım olmuştu..açık çıkmasına sevindim :) umarım en kısa zamanda sonuç alıp bebeğini kucağına alırsın :)
İnşallah hep beraber alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…