Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf çok zor valla bu süreç allah yardımcımız olsun kabak Çekirdeği ye ananas ye bu dönemdeDaha yüksek olduğu söyleniyo ama doktorum aşılamanın en fazla olasılığı %15 olduğunu söyledi
Amin..tamam yerim teşekkür ederimOfff çok zor valla bu süreç allah yardımcımız olsun kabak Çekirdeği ye ananas ye bu dönemde
yaaa ama yatman lazımdı ki bn 45 dakika yattım hatta sıkılmasam kalk dicekleri yoktu bide devletde yaptırdım yani. ama olsun allahım ol dediyse inşallah olurBana doktorum hiç bişey demiyor hatta aşılamdan sonra maksimum 3 dakika içindede kaldırdı gönderdi.kalkınca sıvı aktığını hissettim.sanırım bi mucize bekliyorum
Merhaba kizlar bende agustosta asilama yaptirdim. 15 gun gecti testte deger yuksek cikti hamilesin tebrikler dediler 3 gun sonra yine test yapalim degerin cikmasi lazim dediler. Dun gittim ama malesef kimyasal gebelik olusmus. Baya uzuldum tabi. Doktorda bana sorarsaniz tup bebege gecin dedi. Benim bu ilk asilamamdi. Kafam cok karisik bu konuda bana fikir verebilirmisiniz. Tup bebek 6 bin tutuyor ama asilama 1500 belki 2. asilama tutar diyorum ama bilmiyorum ya
Evet bende senin gibi dusunuyorum. 2. denemeyide yapalim bakalim insallah tutar. Saol canim cevabin icin. Sonucta hersey Allahtan...Merhaba, ben ikinci asilamayi oneririm. Birinciye gore sansi biraz daha fazlaymis ama ucuncu de sans azaliyormus..
[QUOTE="ecegokcecipost: 42466934, member: 702709 aşılamanın 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 0.69 muş negatif dediler telefonda çok üzüldüm bayağı ağladım.kendi doktorumu aradım p.tesi tekrar kan ver dedi ondan sonra konuşalım dedi.yarın da yani ayın 5 de adet tarihim.bütün hayallerim yıkıldı şimdi anlıyorum negatif sonuç alıp dağılanları