Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
26 eylülde benim aşılamam oldu.tuttumu bilmiyorum.herkez bişeyler yazmış yok kasık ağrısı yok akıntı falan.sadece göğüs şişkinliği ve sancısı var başka hiç bişey hissetmiyorum.inşallah sonuç hüsran olmaz.Allah kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Bnmde negatif sonuçlandı. Ayrıca doktor dediki kesinlikle belirti beklemeyin aşılamada hamilelik belirtisi olmaz çünkü horman yüklendiği için tüm belirtileri yaşıyorsunuz dedi. İlk aşılamamda bahsedilen tüm belirtiler vardı ama olmadı. inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte

Bana doktorum hiç bişey demiyor hatta aşılamdan sonra maksimum 3 dakika içindede kaldırdı gönderdi.kalkınca sıvı aktığını hissettim.sanırım bi mucize bekliyorum

Bana doktorum hiç bişey demiyor hatta aşılamdan sonra maksimum 3 dakika içindede kaldırdı gönderdi.kalkınca sıvı aktığını hissettim.sanırım bi mucize bekliyorum
yaaa ama yatman lazımdı ki bn 45 dakika yattım hatta sıkılmasam kalk dicekleri yoktu bide devletde yaptırdım yani. ama olsun allahım ol dediyse inşallah olur

Merhaba arkadaşlar bugün aşılamamın 5.günü pazar gününden beri karnımda ağrı ve şişlik var doktoruma kontrole gittim sıvı toplanması dedi serum verdi.. aranızda bu durumu yaşayan var mı ?

Merhaba kizlar bende agustosta asilama yaptirdim. 15 gun gecti testte deger yuksek cikti hamilesin tebrikler dediler 3 gun sonra yine test yapalim degerin cikmasi lazim dediler. Dun gittim ama malesef kimyasal gebelik olusmus. Baya uzuldum tabi. Doktorda bana sorarsaniz tup bebege gecin dedi. Benim bu ilk asilamamdi. Kafam cok karisik bu konuda bana fikir verebilirmisiniz. Tup bebek 6 bin tutuyor ama asilama 1500 belki 2. asilama tutar diyorum ama bilmiyorum ya :KK43:

Merhaba kizlar bende agustosta asilama yaptirdim. 15 gun gecti testte deger yuksek cikti hamilesin tebrikler dediler 3 gun sonra yine test yapalim degerin cikmasi lazim dediler. Dun gittim ama malesef kimyasal gebelik olusmus. Baya uzuldum tabi. Doktorda bana sorarsaniz tup bebege gecin dedi. Benim bu ilk asilamamdi. Kafam cok karisik bu konuda bana fikir verebilirmisiniz. Tup bebek 6 bin tutuyor ama asilama 1500 belki 2. asilama tutar diyorum ama bilmiyorum ya :KK43:

Merhaba, ben ikinci asilamayi oneririm. Birinciye gore sansi biraz daha fazlaymis ama ucuncu de sans azaliyormus..

Kızlar bugün aşılamanın 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 0.69 muş negatif dediler telefonda çok üzüldüm bayağı ağladım.kendi doktorumu aradım p.tesi tekrar kan ver dedi ondan sonra konuşalım dedi.yarın da yani ayın 5 de adet tarihim.bütün hayallerim yıkıldı şimdi anlıyorum negatif sonuç alıp dağılanları:KK43:

[QUOTE="ecegokcecipost: 42466934, member: 702709 aşılamanın 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 0.69 muş negatif dediler telefonda çok üzüldüm bayağı ağladım.kendi doktorumu aradım p.tesi tekrar kan ver dedi ondan sonra konuşalım dedi.yarın da yani ayın 5 de adet tarihim.bütün hayallerim yıkıldı şimdi anlıyorum negatif sonuç alıp dağılanları:KK43:[/QUOTE]

Iyi de kan testi icin cok erken degil mi? Benim bugun 12. Gunum ve hala test yapmadim. Test gunumu bekliyorum. Bence kendini hirpalama ve biraz daha bekle.

[QUOTE="ecegokcecipost: 42466934, member: 702709 aşılamanın 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 0.69 muş negatif dediler telefonda çok üzüldüm bayağı ağladım.kendi doktorumu aradım p.tesi tekrar kan ver dedi ondan sonra konuşalım dedi.yarın da yani ayın 5 de adet tarihim.bütün hayallerim yıkıldı şimdi anlıyorum negatif sonuç alıp dağılanları:KK43:

Iyi de kan testi icin cok erken degil mi? Benim bugun 12. Gunum ve hala test yapmadim. Test gunumu bekliyorum. Bence kendini hirpalama ve biraz daha bekle.[/QUOTE]
erken mi bilmiyorum ki.şuan aslında hiç bişey bilmiyorum.sen kaçıncı gün test yaptıracaksın

X