Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende perşembe günü olmuştum benmde eşimin sperm sayısında sorun var kaç çıktı aşılamada sayı. ayrıca inşallah allahım hepimizin gönlüne göre verir mutlu haberi alırız

Evet daha çncede olmuştum yani normal hissediyorum :) pek bi belirti felan yok sadece karnımın altında iğne batmaları oluyor ve kasığım da öksürürken felan kasılma oluyor ani. Onun dışında bişey hissetmiyorum
Aen?

[QUOTgcshnn, post: 42237954, member: 676940"]Evet daha çncede olmuştum yani normal hissediyorum :) pek bi belirti felan yok sadece karnımın altında iğne batmaları oluyor ve kasığım da öksürürken felan kasılma oluyor ani. Onun dışında bişey hissetmiyorum
Aen?[/QUOTE]
Ben dune kadar batma şeklinde kasiklatimda agrilarim oluyordu bugunde adet zamanimdaki gibi cok usudum ve adet agrisi cektim usudukce senin ilk asilamanda boyle şeyler olmusmuydu normal mi yani

TE="Tgcshnn, post: 42239166, member: 676940"]Ay yok canım ben yaşamadım senin kaçıncı günün aşılamanın[/QUOTE]
Aşılama gününü de sayarsam 7 senin

Yok ya olan belirtiler de gitti denek ki çatlatma iğnesi etkisi bitti bende. Bu ay fos galiba senin?

Yok ya olan belirtiler de gitti denek ki çatlatma iğnesi etkisi bitti bende. Bu ay fos galiba senin?
bilmiyorum bnmde belirtilerim geçti şuan adet belirtilerim var ayaklarım ellerim çok üşüyor rengim bembeyaz ve adet ağrılarım var adet zamanlarında hep böyle oluyorum ben oyüzden bnmde olmadı bence

Merhaba ben de klomenle başladım haftaya salı benim de kontrolum var ben de daha önce bir düşük yaptım gelişmemiş ti
malesef benim yumurtam oluışmadığı için tedavi iptal edildi sanırım erken menepoz daha öncede fsh lh yüksek çıkmıştı yumurtlama bittise bidaha çocuk sahibide olamıcam

OTE="zeynep_26, post: 42369670, member: 484229"]Merhaba arkadaşlar bende yarın 2.aşılamamı olucam ilkinde malesef tutmadı.inşallah bu sefer tutar [/QUOTE]
İnşallah cnm ya bnde p.tesi gtcem ikinci aşılama için adetin3.günü hiç araştırdın mı 2. Aşılama şansı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…