- 15 Eylül 2014
- 467
- 409
- 36
Merhaba bende perşembe günü olmuştum benmde eşimin sperm sayısında sorun var kaç çıktı aşılamada sayı. ayrıca inşallah allahım hepimizin gönlüne göre verir mutlu haberi alırızAy canım benim çok teşekkür ederim bitanem saat 11.36 itibariyle sela verilirken aşılamamı oldum :))) eşimin değerleri geçen seferkine göre daha iyi ama bu sefer de benim yumurtam biraz küçük olduğu için bilemedim işlem sonrası beş on dk sonra aynı adet Sancısı gibi yumurtamın olgunlaştığı taraf sağ tarafım ve belim Sancılandı on dk sürdü sonra geçti bacak bacak üstüne attırdılar yarım saat dinlendim artık herşey Allahtan geçen sefer aşılamadan 12 gün sonra adet olmuştum yine 12 gün sonra olurum galiba 26 sını bekliyorum olursada Allahtan olmazsa da Allah herşeyin en hayırlısını versin hepimize canım benimmmmm
Bizimde 12 milyon cikti peki nasil hissediyorsun kendini sen daha önce de olmuşsun asilama sanirim. Benim ilk...Tgcshnn .!.:Inşallah canım cümlemizin
14 milyon çıktı
Ne durumdasın varmı belirtin yada ağrıların falanÂmin canım inşallaj :)
Yok ya olan belirtiler de gitti denek ki çatlatma iğnesi etkisi bitti bende. Bu ay fos galiba senin?
malesef benim yumurtam oluışmadığı için tedavi iptal edildi sanırım erken menepoz daha öncede fsh lh yüksek çıkmıştı yumurtlama bittise bidaha çocuk sahibide olamıcamMerhaba ben de klomenle başladım haftaya salı benim de kontrolum var ben de daha önce bir düşük yaptım gelişmemiş ti
Yaaa üzülme bunlar da bizim imtihanımız allahım büyük3. aşılama da negatif
bıraktım artık bi süre mola
herkese bol şans
tüp bebek öncesi zayıfla dedi dr diyete başladım cnmYaaa üzülme bunlar da bizim imtihanımız allahım büyük
Amin cnmm inşallahtüp bebek öncesi zayıfla dedi dr diyete başladım cnm
hepimiz için hayırlısı