Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de kendime öyle dedim ama dayanamiyorum yani uzanamiyorum bile öyle giriyor ağrı bıçak saplanir gibi böyle 30 sn de bir yan yatıyorum bacaklarımı karnıma çekiyorum ama kar etmiyor öyle bir ağrı yani

Slm canlar bugün 10. Gün... Hapşırırken bugün sağ kasığımda birşeye baskı hissettim... Hani idrara sıkışırsınız ve elinizi karnınıza koyunca patlayacakmış gibi olur ya aynı o şekil... Sanki hapşırırken kasığımda bişey patlayacaktı... Daha fazla dayanamadım 2 gündür değil bacaklarımı ve belim çok ağrıyınca gittim kan verdim... Tabi sonuç negatif düşük bi ihtimal belki haftaya pozitife döner diyorum... Uff bunaldım artık iyice

Canım erken vermişsin ya bende kısmetse yarın oluyorum aşılamamı. Ama sinirlerim tavan yaptı iyice ya bu sabah saat 07.30 da yatıyorum Görümcem Aradı size kahvaltıya geliyoruz diye 3 tane de yaramaz çocuğu var kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kaldılar akşam yemeğinden sonra da yatıya kaldılar hiç sorma yok tabi müsait misin değilmisin diye. Yarın aşılamam var ve işlem sonrası iş yapmak istemiyorum zaten küçük Yumurtayla yapçaklarmış aşılamamı. Tabi herşeyin hayırlısı Da stres sardı beni şimdiden bakalım yarın ne olcak bu arada yumurtam 16 mm konu hakkınd fikirleri olan paylaşsın lütfen

yumurtanız bence gayet iyi bir büyüklükte bende geçen ay aşılama yaptırdım 2 yumurtam vardı ortala 16-17 mm di ama düşük yaptım çok küçüktü zaten değerlerin iki haneli rakamları bulmadı ki çok şükür kürtaja gerek kalmadan kendiğiliğinden adet kanamasıyla düştü. hakkınızda hayırlısı olur inşallah Tgchnn korkmayın işlen sırasında bol dua edin yarın cuma ve dua kapıları açık, inşallah hayırla dualarınız kabul olur,Allah yardımcınız olsun

Ben de kendime öyle dedim ama dayanamiyorum yani uzanamiyorum bile öyle giriyor ağrı bıçak saplanir gibi böyle 30 sn de bir yan yatıyorum bacaklarımı karnıma çekiyorum ama kar etmiyor öyle bir ağrı yani

Hay Allah. Çok iyi anlıyorum aslında. Keşke verebilecek bir tavsiyem olsa...

Slm kızlar benide aranıza almrsnz aşılama min 8 günü bugün 21 de test yapcm bende ama aşılama dn snra 3 gün kanamam oldu az az snra kesilmisti şimdi 2 gündür yine var bu defa biraz fazla ama adet kanı gbi de değil korkuyrm günde 2 3 peçete koyuyrm yarn da dvm ederse napim bu ikinci aşılamam devlet de yaptrdm Dr da arayamyrum malum devlet Dr lari numara faln vermyo sizce napim hafta sonu girdi araya gdemyrm da dün tıp merkezine gttm kadın dogum a ben bsy yapamam doktruna gorunmen lazm dedi

Canım benim içimi rahatlattın sağol umudum yok ama gene de umutsuz başlamak istemedim elimden geldiği kadar pozitif olmak istiyorum işlem başında. Bol bol dua edicem Allah Hakkımızda hayırlısını versin senin de düşüğe çok üzüldüm Allah sana da sağlıklı evlat nasip eder inşallah bak en azından hamile kalmışsın devamı da gelir kuzum

tatlım benim de iki gün önce aşılamam oldu. yumurtan daha da büyümüştür bugün hiç merak etme. pozitif düşün. Bol bol dua et. seninleyiz canım..

Ay canımın içi çok sağol yarım saat sonra aşılamam var bende heyecanla bekliyorum Allah Hakkımızda ek hayırlısını versin cümlemizin inşallah sebastianderki
dualarım seninle tatlım zaten acı veren bir işlem değil. olabildiğince rahat ol. sonrasında evinde ayaklarını yukarı dik yat. kumandanı da eline al ohhh mis. herşey çok güzel olacak

Beta hcg baktirdim 8.33 asilamanin 7. İğnenin 9. Günü geçen ay iğnenin 8. Gunu 7. 97 idi Yani yine olmadı doktorum dà negatif dedi ama.progestan à 2 gün daha devam etti negatif se neden ediyorum ki boşuna dedim sen et o kadar dedi ya yikama sonrasi 1 milyon un altı olmasa belki ben de umutlu olurdum ama literatürde böyle olup hamile kalan yok

Ay canım benim çok teşekkür ederim bitanem saat 11.36 itibariyle sela verilirken aşılamamı oldum :))) eşimin değerleri geçen seferkine göre daha iyi ama bu sefer de benim yumurtam biraz küçük olduğu için bilemedim işlem sonrası beş on dk sonra aynı adet Sancısı gibi yumurtamın olgunlaştığı taraf sağ tarafım ve belim Sancılandı on dk sürdü sonra geçti bacak bacak üstüne attırdılar yarım saat dinlendim artık herşey Allahtan geçen sefer aşılamadan 12 gün sonra adet olmuştum yine 12 gün sonra olurum galiba 26 sını bekliyorum olursada Allahtan olmazsa da Allah herşeyin en hayırlısını versin hepimize canım benimmmmm

Canım beta hcg için erken değil mi? En az 14 gün sonra çıkmıyor mu değerler?

Hayırlı olsun. İnşallah tutar ve güzel haberlerini alırız burda 26sında :)

amin Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırla alırız bebeklerimizi kucağımıza. nasip bu iş zamanı gelince istemesek de geliveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…