Ben de kendime öyle dedim ama dayanamiyorum yani uzanamiyorum bile öyle giriyor ağrı bıçak saplanir gibi böyle 30 sn de bir yan yatıyorum bacaklarımı karnıma çekiyorum ama kar etmiyor öyle bir ağrı yaniMerhaba, aynı gün aşılama olmuşuz. Benim üçüncü aşılamamdı gerçi. 21ini bekliyorum test için, o zamana kadar da kendimi dinlememeye karar verdim. Çünkü daha önceki aşılamalarımda her ağrıyı her sancıyı yorumluyordum ve bu psikolojimi çok etkiliyordu. İlaçların gebelik belirtileri hissettirmesinin normal olduğunu ve hatta test sonuçlarını dahi etkilediğini düşünürsek test gününü beklemekten başka çare yok derim.
Ben de kendime öyle dedim ama dayanamiyorum yani uzanamiyorum bile öyle giriyor ağrı bıçak saplanir gibi böyle 30 sn de bir yan yatıyorum bacaklarımı karnıma çekiyorum ama kar etmiyor öyle bir ağrı yani
Canım benim içimi rahatlattın sağol umudum yok ama gene de umutsuz başlamak istemedim elimden geldiği kadar pozitif olmak istiyorum işlem başında. Bol bol dua edicem Allah Hakkımızda hayırlısını versin senin de düşüğe çok üzüldüm Allah sana da sağlıklı evlat nasip eder inşallah bak en azından hamile kalmışsın devamı da gelir kuzum
dualarım seninle tatlım zaten acı veren bir işlem değil. olabildiğince rahat ol. sonrasında evinde ayaklarını yukarı dik yat. kumandanı da eline al ohhh mis. herşey çok güzel olacakAy canımın içi çok sağol yarım saat sonra aşılamam var bende heyecanla bekliyorum Allah Hakkımızda ek hayırlısını versin cümlemizin inşallahsebastianderki
Beta hcg baktirdim 8.33 asilamanin 7. İğnenin 9. Günü geçen ay iğnenin 8. Gunu 7. 97 idi Yani yine olmadı doktorum dà negatif dedi ama.progestan à 2 gün daha devam etti negatif se neden ediyorum ki boşuna dedim sen et o kadar dedi ya yikama sonrasi 1 milyon un altı olmasa belki ben de umutlu olurdum ama literatürde böyle olup hamile kalan yok
Ay canım benim çok teşekkür ederim bitanem saat 11.36 itibariyle sela verilirken aşılamamı oldum :))) eşimin değerleri geçen seferkine göre daha iyi ama bu sefer de benim yumurtam biraz küçük olduğu için bilemedim işlem sonrası beş on dk sonra aynı adet Sancısı gibi yumurtamın olgunlaştığı taraf sağ tarafım ve belim Sancılandı on dk sürdü sonra geçti bacak bacak üstüne attırdılar yarım saat dinlendim artık herşey Allahtan geçen sefer aşılamadan 12 gün sonra adet olmuştum yine 12 gün sonra olurum galiba 26 sını bekliyorum olursada Allahtan olmazsa da Allah herşeyin en hayırlısını versin hepimize canım benimmmmm
Erken biliyorum da dün çok fazla kasik ağrım olunca baktirdim zaten olması binde 1 ihtimal beninCanım beta hcg için erken değil mi? En az 14 gün sonra çıkmıyor mu değerler?
Erken biliyorum da dün çok fazla kasik ağrım olunca baktirdim zaten olması binde 1 ihtimal benin
Sağol ama kasımda tüp bebek yaptircam benBinde bir ihtimal de yeter. Moral bozmak yok. Güzel haberlerini alıcaz inşallah.
amin Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırla alırız bebeklerimizi kucağımıza. nasip bu iş zamanı gelince istemesek de geliveriyorCanım benim içimi rahatlattın sağol umudum yok ama gene de umutsuz başlamak istemedim elimden geldiği kadar pozitif olmak istiyorum işlem başında. Bol bol dua edicem Allah Hakkımızda hayırlısını versin senin de düşüğe çok üzüldüm Allah sana da sağlıklı evlat nasip eder inşallah bak en azından hamile kalmışsın devamı da gelir kuzum