- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 37
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam iğnenin 3.günündeyim.bana doktorum bir hafta sonra gel dedi.önümüzdeki salı kontrolüm var daha önce bir düşüğüm oldu bebekler gelişmedi.İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün doktora gittim olgunlaşan yumurtam yokmuş sadece sağda bi tane varmış ama küçükmüş doktor 3 gün daha yap dedi
Merhaba ben de klomenle başladım haftaya salı benim de kontrolum var ben de daha önce bir düşük yaptım gelişmemiş tiMerhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam iğnenin 3.günündeyim.bana doktorum bir hafta sonra gel dedi.önümüzdeki salı kontrolüm var daha önce bir düşüğüm oldu bebekler gelişmedi.İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Bugün 4. Günüm bitti canım progestana başlıcam bu gece 10 gün kullanacakmışımAynen canım aşılama sonrası kaçıncı günün
Ben de 5 inde çatlatma iğnesi 7sinde 2. Aşılamamı oldum ama degerlerimiz çok kötü ilki iyiydi ama bunda yıkama sonrası 300bin çıktı tüp bebeğe baslicaz ama bugün asilamanin 6. Gunu ilk kez saat 4.5tan beri şiddetli sol kasığım da batma var bıçak saplanir gibi dayanamiyorum bundan önce olmamıştı dayanamadım clearblue dijital test yaptım 1-2 pregnant yazdı ama iğne etkisi biliorum yıkama sonrası 1 milyon alti olup gebe kalan yok zaten amaaan işte salakça umutlar başka bişe değil benimkisi