Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evdeyim dinleniyorum sağ kasığımda ağrı var ya bacağıma vuran... Biraz acılı oldu doktor rahim ağzın kapalıymış bi kesik atıcam dedi değişik bişey ya inşallah nasipte vardır da gelir meleğimiz yada meleklerimiz :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseye aratmasın :)

Hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün doktora gittim olgunlaşan yumurtam yokmuş sadece sağda bi tane varmış ama küçükmüş doktor 3 gün daha yap dedi

Hakkında hayırlısı olsun canım bende bugün doktora gittim olgunlaşan yumurtam yokmuş sadece sağda bi tane varmış ama küçükmüş doktor 3 gün daha yap dedi
Merhaba kızlar bende bu ay aşılama yaptırıcam iğnenin 3.günündeyim.bana doktorum bir hafta sonra gel dedi.önümüzdeki salı kontrolüm var daha önce bir düşüğüm oldu bebekler gelişmedi.İnşallah bu sefer tutar ve sağlıkla kucağımıza alırız.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Merhaba ben de klomenle başladım haftaya salı benim de kontrolum var ben de daha önce bir düşük yaptım gelişmemiş ti

Canlar naptınız? Var mı gelişmeler? Benim bugün kasık ağrılarım geçti... Dün bir sokak ötede markete gittim gelene kadar canım çıktı resmen... Kasıklarım çok ağrıdı, soğuk soğuk ter içinde kaldım, eve geldim başım döndü, gözlerim karardı, nerdeyse bayılacak gibi oldum... Zamanı geçirmeye çalışıyorum ama biraz zor olacak gibi bekleme süreci

Valla benim pek yolunda gitmiyor şimdilik yani gidiyor da doktor sadece bir yumurtan var o da olgun değil dedi üç gün daha kullan dedi üç gün Kullandım bugün de 16.5 mm dedi gelişmeye başkamış 3 gün daha devam iğneye dedi Pazartesi tekrar gidicem

Çok yorucu bir süreç canım ya meleklerimiz gelsin de değer bunlara... Hem kendi sonucumu hemde sizin sonuçlarınızı merakla bekliyorum

kızlar aşılamanın 8. günü bugün... kremsi çamaşırımı ıslatan bi akıntım oldu inşallah iyiye işarettir bu zaman geçmek bilmiyor

Slm kızlar Doktor kontrol üm vardı bugün solda yumurta 16 ve 14 olmuş sağda yumurta 14 ve 13 olmuş perşembe yine bakacak gideceğiz Doktor dedi ki istersen bu ay kendin dene olmazsa gelecek ay aşılama yaparız istersen de bu aydan başlayalım dedi eşim de bu ay aşılama olsun dedi ben de öyle dedim acaba doğru karar vermiş miyim kızlar ya olmazsa diye beklemek pek istemedik

İğneyle değil canım klomen kullandım cumartesi bitti sonraki aşılama larda iğneye geçecek miş

Hımm hayırlısı olsun canım benim de kısmetse ikinci aşılama olucak ama yumurtam gelişmiyor yarın tekrar gidicem bakalım iğne kullanıyorum bende

merhaba,
bende haziranda klomenle aşılama oldum sonuç negatif
temmuzda fostimon kullandım sonuç negatif
ağustosda gonal-f kullandım 6 sında aşılama oldum sonucum 20sinde belli olacak heyecanla bekliyorum umarım pozitifi görürüm her negatif hayal kırıklığı yaratıyor

Ben de 5 inde çatlatma iğnesi 7sinde 2. Aşılamamı oldum ama degerlerimiz çok kötü ilki iyiydi ama bunda yıkama sonrası 300bin çıktı tüp bebeğe baslicaz ama bugün asilamanin 6. Gunu ilk kez saat 4.5tan beri şiddetli sol kasığım da batma var bıçak saplanir gibi dayanamiyorum bundan önce olmamıştı dayanamadım clearblue dijital test yaptım 1-2 pregnant yazdı ama iğne etkisi biliorum yıkama sonrası 1 milyon alti olup gebe kalan yok zaten amaaan işte salakça umutlar başka bişe değil benimkisi

Merhaba, aynı gün aşılama olmuşuz. Benim üçüncü aşılamamdı gerçi. 21ini bekliyorum test için, o zamana kadar da kendimi dinlememeye karar verdim. Çünkü daha önceki aşılamalarımda her ağrıyı her sancıyı yorumluyordum ve bu psikolojimi çok etkiliyordu. İlaçların gebelik belirtileri hissettirmesinin normal olduğunu ve hatta test sonuçlarını dahi etkilediğini düşünürsek test gününü beklemekten başka çare yok derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…