Selam canım ağustos değil ama eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyoruzKızlar selammm var mi Ağustos da aşılama yaptıracak olan ??
selam ben haziran ayında denedim ve tutmadı aşılamamSelam canım ağustos değil ama eylül ekim gibi yaptırmayı düşünüyoruz
Ahsencim ilk aşılama tutma ORANI %15 ikinci %60 civarıymış baya bir araştırdım ikinciyi yaptırmayı düşünmüyor musun
selam çok yakın arkadaşımın da çocuğu olmadı onun da ikinci aşılamasın da tuttu aslında şuan beklemedeyim aşılamaya başladığımda her şey normal denildi 3, günü rahim içinde polip fark edildi ve hemen ameliyat yapıldı doktorum aşılamada engel değil dedi ama yine de aşılamam tutmadı
Ilk aşılama ne zaman yapıldı
İlk canım aslında bi doktor tüp bebek yaptırın demişti de biz tatil dönüşü aşılama denicez yine de. tecrübelerinden faydalanırım artık. Doktora gittin mi ne testler yapıldı?Tombkcim hadi hayırlısı plsun bebeğim ilk defa mı yaptırıcan
Canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatların olur hiç üzülme. Bize yardımcı ol nolur. Süreci anlat. Şimdi ben ağustos adetini olup doktora gitçem hsg isticek mi acaba? Bi de kaça yaptırdın? Nerde yaptırdın. Maddi olarak rahat olsan direkt tüp yaptırcaz çünkü eşimin değerleri çok kötü. Ama malesef yokselam ben haziran ayında denedim ve tutmadı aşılamam
Canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatların olur hiç üzülme. Bize yardımcı ol nolur. Süreci anlat. Şimdi ben ağustos adetini olup doktora gitçem hsg isticek mi acaba? Bi de kaça yaptırdın? Nerde yaptırdın. Maddi olarak rahat olsan direkt tüp yaptırcaz çünkü eşimin değerleri çok kötü. Ama malesef yok
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsun
öncelikle hsg mutlaka isticek çünkü tüplerin açık mı kapalımı bunu bilmeden aşılama yapılmıyor ben pendik yüzyılda 300 tl ye çektirmiştim 8 ay önce
Canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatların olur hiç üzülme. Bize yardımcı ol nolur. Süreci anlat. Şimdi ben ağustos adetini olup doktora gitçem hsg isticek mi acaba? Bi de kaça yaptırdın? Nerde yaptırdın. Maddi olarak rahat olsan direkt tüp yaptırcaz çünkü eşimin değerleri çok kötü. Ama malesef yok
Evet tatlım dün gittim doktora geçen ay kistim olduğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım dün gittiğimde doktor sağ ve sol Yumurtalık tertemiz tedaviye başlayalım dedi iğne verdi Yarından itibaren kendime yapçam iğneyi beş gün. Beş gün sonunda kontrol e çağırdı eğer yumurtam olgunlaştıysa 2. Aşılamayı yapacak heyecan ve umutla bekliyorum :)
Âmin canım benim cümlemizin inşallah miye bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum