2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydiiiiin keyifli pazarlar guzel anneler ve bebekleri,
Ben hala gozlerimi acamiyorum yaa 10 da yatip 7 de kalktim yine ayni.kollarim kalkmiyor hic bir sey yapasim yok ev isi yapmiyorum ama yemek yapmak bile zor geliyor.insallah su 3 ay cabuk gecer de biz de daha enerjik daha mutlu oluruz bebislerimiz de hep saglikli olsun insallah.

Ayyyy maşallah .Ya görünce çok heyecanlandım benim bebisim de bu kadar buyudumu :) haftaya da ben göreceğim oyyy
Büyümüştür canım kolları bacakları kıpır kıpırdı ben de görünce çok şaşırdım kalp atışı kadar heyecanlandırdı beni :)

Vajına agrım kalcama dogru yogun ıltahap mı var kı Dr. Normal genıslıyor dedı ama bu doktorlara guvenemıyorum ben hıc

Büyümüştür canım kolları bacakları kıpır kıpırdı ben de görünce çok şaşırdım kalp atışı kadar heyecanlandırdı beni :)
Ayyy ne güzel ya Allahım daim etsin inşallah hayrilisi ile sağlıklı bir şekilde de dogarlar bebislerimiz .kavsuuruz onlara ...çok güzel heyecanlar şimdi ben dokrora gideceğim günü daha çok iple çekiyorum :)

Insallah cnm. Bende senin gibiyim hep yorgun hep uykuulu... yemek yapmak eziyet. Allahtan ev isini eşim yapiyor.

Yalnız ne kadar sanslıyız , gordugum kadarıyla eşler ev ıslerını ustlenıyor. Bende sadece camasır ve utu yapıyorum, yemekte kayınvalide de yıyoruz oohh daha ne olsun.. hep boyle uyumlu kalalım insallah (bebişlerlede dahıl:)

Kızlar ben uyku degil de ayaga kalkamıyorum..yalnızca lavoboya kalktıgımda abdest alana kadar bile hemen titrer gibi bi halle yataga yetisiyorum bunun adı halsizlik mi yoksa kötü bi durum mu sizce

Kızlar ben uyku degil de ayaga kalkamıyorum..yalnızca lavoboya kalktıgımda abdest alana kadar bile hemen titrer gibi bi halle yataga yetisiyorum bunun adı halsizlik mi yoksa kötü bi durum mu sizce
canim tansiyonun dusuyodur o jaftalardat bende oyleydim 8e 5 falan ckyodu olcumlerde tansiyonum..Sarımsak ve limon az tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…