- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.421
Oy oyy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin minik paşaDünkü kontrolümüzden fotolar bu da bizim büyük ihtimalle oğluşumuz Eki Görüntüle 1379038
Âmin canım bütün bebekler sağlıkla gelir inşOy oyy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin minik paşa
Ayyyy maşallah .Ya görünce çok heyecanlandım benim bebisim de bu kadar buyudumu :) haftaya da ben göreceğim oyyyDünkü kontrolümüzden fotolar bu da bizim büyük ihtimalle oğluşumuz Eki Görüntüle 1379038
Büyümüştür canım kolları bacakları kıpır kıpırdı ben de görünce çok şaşırdım kalp atışı kadar heyecanlandırdı beni :)Ayyyy maşallah .Ya görünce çok heyecanlandım benim bebisim de bu kadar buyudumu :) haftaya da ben göreceğim oyyy
MasallahÂmin canım bütün bebekler sağlıkla gelir inş
canim bende bir kilo aldim..artik herkes farkedyo cinsiyeti ne diyor daha durun belli degil diyorum bunda cok mu siscez nagihanGünaydın kızlar kilolar ne durumda ben +800 olmuşum ve göbek toparlanip hamile formuna girdi resmen :0
benmkide erkege benziyo dedi ama kesin konusmak istemedi bir ay sonra soylerim dedi bizde huc duymamisiz gibi davraniyoruz şu anMasallah
Var mi baska cinsiyet ogrenen?
Ayyy ne güzel ya Allahım daim etsin inşallah hayrilisi ile sağlıklı bir şekilde de dogarlar bebislerimiz .kavsuuruz onlara ...çok güzel heyecanlar şimdi ben dokrora gideceğim günü daha çok iple çekiyorum :)Büyümüştür canım kolları bacakları kıpır kıpırdı ben de görünce çok şaşırdım kalp atışı kadar heyecanlandırdı beni :)
Evet canım kanamam yok cok sukur ama 12.Haftaya kadar devam edelim dedi 2 hafta kaldı çok şükür tedbir amaçlı sanırımKanaman kesildigi halde mi devam ettirdi canım ne durumdasın ki devam ettiriyo
Neyse ne kadar dokunsa da saglıklı bebisler icin katlanıyoz artık yapcak baska bisey yokEvet canım kanamam yok cok sukur ama 12.Haftaya kadar devam edelim dedi 2 hafta kaldı çok şükür tedbir amaçlı sanırım
Gunaydiiiiin keyifli pazarlar guzel anneler ve bebekleri,
Ben hala gozlerimi acamiyorum yaa 10 da yatip 7 de kalktim yine ayni.kollarim kalkmiyor hic bir sey yapasim yok ev isi yapmiyorum ama yemek yapmak bile zor geliyor.insallah su 3 ay cabuk gecer de biz de daha enerjik daha mutlu oluruz bebislerimiz de hep saglikli olsun insallah.
Bnmde aynı bacagim belim kalcam ağrıyorVajına agrım kalcama dogru yogun ıltahap mı var kıDr. Normal genıslıyor dedı ama bu doktorlara guvenemıyorum ben hıc
canım kafam o kadar çok okuduklarımla dolu ki arkadaşın ne zaman duydu peki emriyo görünümü ne zmandıCanim cok uzuldum doktorun eminmi benim arkadasim vardi hani anlatmustim bugun onun kalp atisi duyulmus gec tutulmus sanurim
canim tansiyonun dusuyodur o jaftalardat bende oyleydim 8e 5 falan ckyodu olcumlerde tansiyonum..Sarımsak ve limon az tuketKızlar ben uyku degil de ayaga kalkamıyorum..yalnızca lavoboya kalktıgımda abdest alana kadar bile hemen titrer gibi bi halle yataga yetisiyorum bunun adı halsizlik mi yoksa kötü bi durum mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?