2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cani
Canım ben de progestan kullanıyorum 12 . Haftaya kadar kullan dedi doktorum artık midem kaldırmıyor ama bebiş için dayanacagız :-(

Prensesler mesajlarınız için çok teşekkür ederim, 4-5 tane karanfil koydum dişime çok az uyuşturdu ama geçmedi, kvalidem geçen tv de zeytinin çekirdeğinin çıkartılıp ağrıyan yere konduğunu görmüş son çare denedim ve ciddi anlamda azaldı tamamen kesilmedi ama çok az kaldı bu kadarınada şükür. Salı kontrolüm var dr ye bi sorayım ama en azından salı gününe kadar idare edebileceğim sanırım zeytinle :) çok teşekkür ederim ilginize sağolsun. Allah hepimize kolaylık versin.

Ya eskiden kanama falan olmazdi insanlarda.ben dahil herkeste var ne degisik bir sey.kahverengi leke,kanama...

Cani

Canım ben de progestan kullanıyorum 12 . Haftaya kadar kullan dedi doktorum artık midem kaldırmıyor ama bebiş için dayanacagız :-(
Kanaman kesildigi halde mi devam ettirdi canım ne durumdasın ki devam ettiriyo

Canim benim icimi rahat tutayim diyorum doktor bir ay ara verdi haftaya gidicem ama dayanamıyorum bu bir ay içinde başka gitsem mi diye düşündüm sonra acaba ultrason zararlı mi diye düşündüm:-( bilen var mi doktorunuz bisey dedi mi sık ultrason hakkında?

Oh iyi o zaman icim rahatladi sagol canim.

boş gebelikmiş bi hafta bekle dedi doktor ama sıfır ümit başkasının ulrason kağıdında 6. haftada beyazlık var ben 8. haftadayım ve kapkara bi kese
Canim cok uzuldum doktorun eminmi benim arkadasim vardi hani anlatmustim bugun onun kalp atisi duyulmus gec tutulmus sanurim

Hanimlar mutlu bebisler icin mutlu ve olumlu dusuncelere sahip annislere ihtiyac var hep guzel telkinler verelim birbirimize
Agustosta dogacak tum bebislerde etraflarina nese sacan mutluluk dolu bireyler olur insallah ve hep birlikte mutlu bir hamileligin nasil mutlu bebekler dunyaya getirecegini hep birlikte gormus ve tecrube etmis oluruz

Çok sık da olmuyo canım doktor bi ay sonra gel diyince ben 10-12 günde bi başka doktora gidiyorm arada iki kez gitmiş oluyorm zaten doktorlar ultrasonda uzun uzun bakmıyor her seferinde kalp atışını dinletmiyorlar şu ana kadar bi kez dinledim o zararlıymış en azından bebeği görünce içim rahatlıyo hareketlerini hissedene kadar bize rahat yok sanırım

Oyyy sabahtan beri tam tamına sabahtan beri başım ağrıyor geçmiyor yatıyorum gecmiyor kalkıyorum geçmiyor ne yapacağım şimdi nasıl uyuyacagum bu ağrı ile aglayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…