- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.381
Canim normal. Vucudun gebelige alisma surecini tamamliyor artik. Bundan sonra daha enerjik olmayada baslicaksin.Canim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?
Aynisi bende de var gerilen kaslarmis o aciİki gundür bi de aksırmaya basladım grip de deglim ama aksırdıkca karnım acıyo bebegim tutunamıcak diye korkuyom..ne tuhafım ben yahu
Canım ben de progestan kullanıyorum 12 . Haftaya kadar kullan dedi doktorum artık midem kaldırmıyor ama bebiş için dayanacagız :-(Aslında benim lekelenme bigun biraz fazla yurudum daralmıstm iyi geldi diye kaptırdık o gece bi kez oldu acilde igneden sonra ertesi gun kesildi ama ultrasonda da kanama olmadıgı halde bitir dediler kutuyu anlamadım ben biraz da dr dan nasipsiz gibiyim kendine baska dr bul ben dogum zamanında izin kullancam dedi pzt yeni dr a gitcem
Drumuzla şimdiden konuşslım ozaman.. İnş ozamana izin kullanmazevet benm kızım da ağustos doğumlu. tam doğum zamanı doktorum izinliydi. inş bu sefer öyle olmaz. hayırlısı
Kanaman kesildigi halde mi devam ettirdi canım ne durumdasın ki devam ettiriyoCani
Canım ben de progestan kullanıyorum 12 . Haftaya kadar kullan dedi doktorum artık midem kaldırmıyor ama bebiş için dayanacagız :-(
Benim 2. Bebeğim olacak inşallah.ilkimiz erkek.inşallah sağlıkla bu kız olur.bizde çok merak ediyoruz.Ya ben çok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini:)
Canim benim icimi rahat tutayim diyorum doktor bir ay ara verdi haftaya gidicem ama dayanamıyorum bu bir ay içinde başka gitsem mi diye düşündüm sonra acaba ultrason zararlı mi diye düşündüm:-( bilen var mi doktorunuz bisey dedi mi sık ultrason hakkında?Kor
korkma canım benim de çok bulantım yok şu ana kadar toplasan 4 kez felan kustum bi şey olmaz sen dikkat et kendine moralini de bozma yeter ben de çok evhamlıym doktorm bi ay sonra çağırıyorsa o arada bikaç kez mutlaka farklı doktorlara gidip bebeği görüyorm sonra boşuna stres yapmışm diyorm hepimizde aynı korkular var merak etme zaten istisnalar dışında artk belirtiler azalır diye düşünüyorm
Oh iyi o zaman icim rahatladi sagol canim.12. Hatta 16. Haftaya kadar kilo alamamis olman problem degil. Zaten bebek kucuk oluyor bebegi beslersin. Bana doktorum oyle soyledi. Ben 47.5 kiloyum. Kilo veriyorum dun doktora gittim doktor 12. Haftaya kadar kilo almasanda olur bebek beslenir sen korkma dedi.
Cin takviminde ne cikio? %90 dogruluk payi veriolar ya...ama cin takvimi otomatik hesaplatmak gerekio cunku asil yasina bi islemler bi sey var. Mesela ocak dogumlulara iki yil mi eklio neYa ben çok merak ediyorum bebisimin cinsiyetini:)
benimde 11. hafta azalmıştı tabi ki Allah bilir ama bence normal artık ilk üç ayı bitiriyoruz çok normal bence...Canim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?
Canim cok uzuldum doktorun eminmi benim arkadasim vardi hani anlatmustim bugun onun kalp atisi duyulmus gec tutulmus sanurimboş gebelikmişbi hafta bekle dedi doktor ama sıfır ümit başkasının ulrason kağıdında 6. haftada beyazlık var ben 8. haftadayım ve kapkara bi kese
Çok sık da olmuyo canım doktor bi ay sonra gel diyince ben 10-12 günde bi başka doktora gidiyorm arada iki kez gitmiş oluyorm zaten doktorlar ultrasonda uzun uzun bakmıyor her seferinde kalp atışını dinletmiyorlar şu ana kadar bi kez dinledim o zararlıymış en azından bebeği görünce içim rahatlıyo hareketlerini hissedene kadar bize rahat yok sanırımCanim benim icimi rahat tutayim diyorum doktor bir ay ara verdi haftaya gidicem ama dayanamıyorum bu bir ay içinde başka gitsem mi diye düşündüm sonra acaba ultrason zararlı mi diye düşündüm:-( bilen var mi doktorunuz bisey dedi mi sık ultrason hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?