2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tşk
Gözun aydin canim maşallah bebegine bizlerde hayirli sonuçlar alıriz insallah ikili test yaptirmis miydin
ederm canım 26 sında tekrar gidicem 4d ultrasonlar ayrıntılı bakıcakmış doktor sanırım ikili tarama da içindedir âmin Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Kalp atısını elhamdulillah duydum ama 15 gundur gitmiorum dr aradım anca pzt ye buldum düsuk tehlikem var ya kalbi durduysa falan flan diye evhamlı evhanımları halindeyim
çok iyi canım korkma ozaman neden düşük tehliken var hani kanama yoksa sıkıntı olmaz merak etme canım peki kalp atışını duyunca kesen nasıldı kara mı beyaz çizgili filan mı

kızlar bnm kusmalar gidiyo mu ne:) sbh eskiye göre 2 gündr daha az bulanıyo ve gün içinde de çok olmuyo sadece coook acıkıyorm az bulantı pzts de dr a gitcz inş hersey yolundadr

Benimde öyle usg de baktı bi problem yok dedi önlem için bi hafta kullann dedi.. Evet doğum yaza geldiği için genelde o dönemlerde izin kullanıyo drlar maaşesef

Kor
Canim bizim tarihlerinin yakin benim bulantilarim baya azaldi. Klasik agrim da azaldi acaba bisey mi oldu bebeğe artik daha hissizlestim o hassasligim gitti sen nasilsin cokmoralim bozuk bisey mi oldu
korkma canım benim de çok bulantım yok şu ana kadar toplasan 4 kez felan kustum bi şey olmaz sen dikkat et kendine moralini de bozma yeter ben de çok evhamlıym doktorm bi ay sonra çağırıyorsa o arada bikaç kez mutlaka farklı doktorlara gidip bebeği görüyorm sonra boşuna stres yapmışm diyorm hepimizde aynı korkular var merak etme zaten istisnalar dışında artk belirtiler azalır diye düşünüyorm

çok iyi canım korkma ozaradım neden düşük tehliken var hani kanama yoksa sıkıntı olmaz merak etme canım peki kalp atışını duyunca kesen nasıldı kara mı beyaz çizgili filan mı
15gun once biraz fazla yurudum galiba o gece kahve leke geldi dr umu aradım hemen acile git dedi korkuttu bayagı igneler kesti lekeyi ama yine de kutuyu bitir dedi kalp atısı oldugu halde..valla nasıl anlatiim siyah cizgili bir yuvarlak icinde de hafif parlak bir canlıcık

geçmiş olsun canım progestan alıyor musun işe yarar

hayırlı akşamlar kızlar nasıl gidiyor hamilelik?? çok yazışmışsınız ben girmeyeli hala okumayı bitiremedim

İki gundür bi de aksırmaya basladım grip de deglim ama aksırdıkca karnım acıyo bebegim tutunamıcak diye korkuyom..ne tuhafım ben yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…