- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.361
ederm canım 26 sında tekrar gidicem 4d ultrasonlar ayrıntılı bakıcakmış doktor sanırım ikili tarama da içindedir âmin Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinGözun aydin canim maşallah bebegine bizlerde hayirli sonuçlar alıriz insallah ikili test yaptirmis miydin
çok iyi canım korkma ozaman neden düşük tehliken var hani kanama yoksa sıkıntı olmaz merak etme canımKalp atısını elhamdulillah duydum ama 15 gundur gitmiorum dr aradım anca pzt ye buldum düsuk tehlikem var ya kalbi durduysa falan flan diye evhamlı evhanımları halindeyim
haftaya kürtaj olucam sanırımcnm ne oldu hayırdr
cnmmm inş olmazsn görürsn bebeğini çok üzüldm peki bulantı filan belirtn var mıydı hakkında hayırlısı olsn inşhaftaya kürtaj olucam sanırım
Tşk ederz canım inş bu sorunu yaşayan herkes bi an önce düzelir güzel haberlerini bekliyorzCnm cok sevindim. Bende igne ve jel kullaniyorum sali gunu kontrolum var insallah banada tehliken gecmistir der.
bebegine de masallahhh
bulantım hiç olmadı keseyi gördük ve büyümüşte ama içinde bişey yok doktor kabine de bakmadı sanırımcnmmm inş olmazsn görürsn bebeğini çok üzüldm peki bulantı filan belirtn var mıydı hakkında hayırlısı olsn inş
hmm hadi hayırlısı cnm inş gec döllenmedendrbulantım hiç olmadı keseyi gördük ve büyümüşte ama içinde bişey yok doktor kabine de bakmadı sanırım
bende geç döllenem oldu sanırım batta 27 idi değerimhmm hadi hayırlısı cnm inş gec döllenmedendr
Aslında benim lekelenme bigun biraz fazla yurudum daralmıstm iyi geldi diye kaptırdık o gece bi kez oldu acilde igneden sonra ertesi gun kesildi ama ultrasonda da kanama olmadıgı halde bitir dediler kutuyu anlamadım ben biraz da dr dan nasipsiz gibiyim kendine baska dr bul ben dogum zamanında izin kullancam dedi pzt yeni dr a gitcem
korkma canım benim de çok bulantım yok şu ana kadar toplasan 4 kez felan kustum bi şey olmaz sen dikkat et kendine moralini de bozma yeter ben de çok evhamlıym doktorm bi ay sonra çağırıyorsa o arada bikaç kez mutlaka farklı doktorlara gidip bebeği görüyorm sonra boşuna stres yapmışm diyorm hepimizde aynı korkular var merak etme zaten istisnalar dışında artk belirtiler azalır diye düşünüyormCanim bizim tarihlerinin yakin benim bulantilarim baya azaldi. Klasik agrim da azaldi acaba bisey mi oldu bebeğe artik daha hissizlestim o hassasligim gitti sen nasilsin cokmoralim bozuk bisey mi oldu
15gun once biraz fazla yurudum galiba o gece kahve leke geldi dr umu aradım hemen acile git dedi korkuttu bayagı igneler kesti lekeyi ama yine de kutuyu bitir dedi kalp atısı oldugu haldeçok iyi canım korkma ozaradım neden düşük tehliken var hani kanama yoksa sıkıntı olmaz merak etme canımpeki kalp atışını duyunca kesen nasıldı kara mı beyaz çizgili filan mı
geçmiş olsun canım progestan alıyor musun işe yarar15gun once biraz fazla yurudum galiba o gece kahve leke geldi dr umu aradım hemen acile git dedi korkuttu bayagı igneler kesti lekeyi ama yine de kutuyu bitir dedi kalp atısı oldugu halde..valla nasıl anlatiim siyah cizgili bir yuvarlak icinde de hafif parlak bir canlıcık
inş öyle olmaz ama olursa da hayırlısı. Allah bi daha yaşatmasın. millete söylemiş miydinhaftaya kürtaj olucam sanırım
Benimde öyle usg de baktı bi problem yok dedi önlem için bi hafta kullann dedi.. Evet doğum yaza geldiği için genelde o dönemlerde izin kullanıyo drlar maaşesef
bende geç döllenem oldu sanırım batta 27 idi değerim
Zaten bitirecegim kutu progestn ilacı canım.. ıyyy adını duyunca bilem cıkarcak gibi oluyorumgeçmiş olsun canım progestan alıyor musun işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?