2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Benimde midem kotu canim. Hicbirsey yiyemiyorsan doktorun 2-3 gunde bir serum verebilir . Doktorum bana oyle dedi.
Şöyle söyliim.. kahvaltı denilen sey sabah degilde öglen 1 saatte 3 zeytin bi yumurta azcıcık peynir falan zor bitiyoo sonra annem saolsun ya zorla corba ya da ekmek arası patates haslama ancak bunlar öğün olarak ve iki haftadr hep yataktayım..

kızlar günaydın, dünden beri diş ağrım var tam olarak ağrıyan yer belli değil ama birkaç tanesinde birden var gece bile uyutmadı doğru düzgün öneriniz varmı bana?
Offf cok kotu birinin siniri alinmasi gerekiyor ama rontgende bile cikmiyor bazisi.ben gecen ay yumurtlamadn bi kac gn sonra yaptrdim kanal tedavisi insallah bebise bisii olmaz hamile oldugumu bilmiyordum.su an degilde dr 4. Ya da 5.ayda izin verir buyuk ihtimalle

Cnm cok sevindim. Bende igne ve jel kullaniyorum sali gunu kontrolum var insallah banada tehliken gecmistir der.
bebegine de masallahhh
Ay gözün aydın çok sevindim bnmde tehlike var 6. Hftadan beri dvm ediyor umarım bnmde geçer hc kanama fln olmusmydu sende umut oldun valla

Arkadaşlar sağ tarafta son hafta hep bir kelebeğin kanat çırpışını andıran hareket hissediyorum.önce bağırsak hareketidir dedim sonra araştırdığımda zayıf kadınların bebek hareketlerini erken hissettiklerini duydum.sizce bebeğim mi? Bebeğimin hareketi diye çok mutlu oluyorum...
Bende.bunu soracaktım .:) sanki bende hissediyorum yani ilk olduğu için acaba diyorum tabiki ...sağ tarafimda kelebekler ucuyor sankiii :)

Bence kanama filan olmadığı sürece endise etmeyiniz ...mesela ben halsizlik baş ağrısı gogus hassasiyeti.dışında belirtim yok.çok şükür .yani bulantilar azalıyor ya da bitti.diye sevinin sonuçta 9ay aynı şeyleri hissetmiyecegiz sanıyorum .

Evet cnm tarihler aynı.. Mrk etme yakında bulantılarda biticek daha güzel şeyler konuşucaz inşallah..
İnsaAllah ama dr pzt bu progestana ikinci kutuyu falan da verirse pek geccek gibi degil ilaca basladıktan beri cogaldı ama bilmiyorum tam olarak ondan mı 9.haftada olmaktan mı..inanır mısınız zıp zıp zıplıyodum 15 gun once hic boyle degildim..bir gecede lekelenmeyle acile gittm igne ilac verdi annemlere yerlestik esimle yatıs o yatıs paso yatıyom:KK64:..insaAllah canım güzel seyler duymaya bu aralar cok ihtiyacım var:KK47:

İnsaAllah ama dr pzt bu progestana ikinci kutuyu falan da verirse pek geccek gibi degil ilaca basladıktan beri cogaldı ama bilmiyorum tam olarak ondan mı 9.haftada olmaktan mı..inanır mısınız zıp zıp zıplıyodum 15 gun once hic boyle degildim..bir gecede lekelenmeyle acile gittm igne ilac verdi annemlere yerlestik esimle yatıs o yatıs paso yatıyom:KK64:..insaAllah canım güzel seyler duymaya bu aralar cok ihtiyacım var:KK47:
Lekelenme bittiyse ilacı keser.. Brnde kullanıyorum benimde lekelenme var bende hep yatıyorum.. Kızımada annem bakıyor bulantım 6 haftalıkken başladı ve şiddetle devam ediyor.. Serum taktırdım fayda etmedi..kızımdada böyle 14 haftaya kadar çekmiştim ama bunda daha kötüyüm.. Olsun sonunda en güzel mucizemiZi kucağımıza alıcaz ve herşeyi unutucaz..

Lekelenme bittiyse ilacı keser.. Brnde kullanıyorum benimde lekelenme var bende hep yatıyorum.. Kızımada annem bakıyor bulantım 6 haftalıkken başladı ve şiddetle devam ediyor.. Serum taktırdım fayda etmedi..kızımdada böyle 14 haftaya kadar çekmiştim ama bunda daha kötüyüm.. Olsun sonunda en güzel mucizemiZi kucağımıza alıcaz ve herşeyi unutucaz..
Aslında benim lekelenme bigun biraz fazla yurudum daralmıstm iyi geldi diye kaptırdık o gece bi kez oldu acilde igneden sonra ertesi gun kesildi ama ultrasonda da kanama olmadıgı halde bitir dediler kutuyu anlamadım ben biraz da dr dan nasipsiz gibiyim kendine baska dr bul ben dogum zamanında izin kullancam dedi pzt yeni dr a gitcem

boş gebelikmiş :KK43: bi hafta bekle dedi doktor ama sıfır ümit başkasının ulrason kağıdında 6. haftada beyazlık var ben 8. haftadayım ve kapkara bi kese :KK43:
Gecmis olsun rabbim hakkinizda hayirlisini versin insallah en hayirli zamanda yavrularini kucagina alirsin:anneadayı:

boş gebelikmiş :KK43: bi hafta bekle dedi doktor ama sıfır ümit başkasının ulrason kağıdında 6. haftada beyazlık var ben 8. haftadayım ve kapkara bi kese :KK43:
Aklını karıstırmak istemem guzelim ama acaba bi baska ultrasona daha mı girsen simdiye kadar belli olurdu bos olsa cihazın kalitesi falan iyi mi gittigin hastane de onemli yani ama yine de uzulme ilk bebeginse illa ki zordur ama insAllah en yakın zamanda dha saglklı mutlulukla neticelenen bi gebeligin olur:KK33:

sen duydun mu kalp atışını filan
Kalp atısını elhamdulillah duydum ama 15 gundur gitmiorum dr aradım anca pzt ye buldum düsuk tehlikem var ya kalbi durduysa falan flan diye evhamlı evhanımları halindeyim:KK35:

Aklını karıstırmak istemem guzelim ama acaba bi baska ultrasona daha mı girsen simdiye kadar belli olurdu bos olsa cihazın kalitesi falan iyi mi gittigin hastane de onemli yani ama yine de uzulme ilk bebeginse illa ki zordur ama insAllah en yakın zamanda dha saglklı mutlulukla neticelenen bi gebeligin olur:KK33:
evet ilk gebeliğim çarşamba başka doktora gidicez o da öyle derse kürtaj olacağım ağrım yok,bulantım hiç olmadı, kanamam yok :( senin ultrason 15 mm iken kapkara mıydı bilgi verir misin canım

Back