- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.321
GünaydınlarDoktor kontrolünden geliyorm düşük tehlikem vardı öncesinde risk bitmiş artk çok sevindim darısı tehlikesi olanlara Bu arada bebeğim çok hareketliydi kolları bacakları kıpır kıpırdı çikolata yiyip gittim etkisi var mı bilmiyorm gelişimi de haftasına göre ilerdeymiş maşallah On gün sonra yine çağırdı doktorumuz 4D ultrasonda burun kemiğine ense kalınlığına vs bakıcakmış tahliller de istedi cinsiyeti için de büyük ihtimal erkek dedi 4d ultrasonda kesin sonuç belli olurmuş inş her sey yolunda gider bebeklerimiz Allah'a emanet hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz inşallah
Karanfilin ağrı kesici etkisi var canim genelde ağriyan dişin üzerine bir karanfil koyarlar ama bu durumda zarari olur mu bilemem biran önce gecsin insallahteşekkür ederim canım benim sağolasın, evet çok oluyormuş, salı gününe randevum o zaman kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. karanfil yağı koyarlardı önceden uyuşturması için acaba bi zararı olurmu?
Eve gidince ilk işim o olacak mesainin bitmesine 1 saat var ama artık ağlayacam derneyseKaranfilin ağrı kesici etkisi var canim genelde ağriyan dişin üzerine bir karanfil koyarlar ama bu durumda zarari olur mu bilemem biran önce gecsin insallah
Ne zamandır takipteyim ama ilk kez katılıyom aranızaben cok fena bulantılarla yatıyorum 15gundur benm gibi olan var mı
Kiyamam canim calisiyor muydun birde az kalmis cikmana rahatlatir insallah birazEve gidince ilk işim o olacak mesainin bitmesine 1 saat var ama artık ağlayacam derneyseinşallah canım gecer artık
Canim bizim tarihlerinin yakin benim bulantilarim baya azaldi. Klasik agrim da azaldi acaba bisey mi oldu bebeğe artik daha hissizlestim o hassasligim gitti sen nasilsin cokmoralim bozuk bisey mi olduÇok geçmiş olsun dikkat et kendine tuzlu şeyler ye belki o zaman daha çok su içersin benim çok bulantım yok suyu da çok içtiğimi sanıyordum tahlillerde ürem düşük çıktı doktor çok su iç dedi sen de zorla biraz su olmasa bile sıvı al ayran meyve suyu çay vs
Canim benim Allah şifa kolaylik versin. SabretBenim de kutu pazar bitiyo pztsi dr randevum var uyku cok zorlamıyo da bulantılardan bisey yeyip icemiyom bi de bobreklerde tas varms cok su icmem gerek en az 3lt ama siseyi gorunce artk dayanamıyorum bebek buyudukce de taslar daha da sancı yapcakmıs
benimde ilk bebeğimmHaklısın benim ilk bebeğim olcak onun için sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor ama kızların kıyafetleri çok hoşuma gidiyor kesin sonuçlar bi ay sonra belli olur zaten
Canim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?iyi akşamlar kızlar dün gece uyuyamadım döndüm durdum sabaha doğru uyudum en son baktığımda saat 6 ydı 8,30 da kalkıp işe gittim işler çok birikmiş zaten çok yoruldum gözlerim yandı resmen yarında kurs var yine erken kalkacağım birazdan banyo yapıp yatacağım öptüm sizleri
7. Haftada başlar bulantı 12. Haftada azalırArkadaslar ya 9 haftalik hamileyim sabah bulantilari ve kusma halaa devam sabahlari özellikle benim gibi olan var mı ki
kızlar günaydın, dünden beri diş ağrım var tam olarak ağrıyan yer belli değil ama birkaç tanesinde birden var gece bile uyutmadı doğru düzgün öneriniz varmı bana?
bartmayin hanimlar bu kadar panikle 9 ayi bitiremezsiniz vucudunuzun agri esigi degisio duruma alistikca neden hep kotu biseyler olacakmis gibi dusunuosunuzCanim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?
Ben varım cnm.. Aynen senin gibiyim
Canim benim gogsumde aci yok denecek kadar az bulantim bugun benimde yok dun vardi arada kayboluyor normaldir korkmaCanim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?