2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar :anneadayı: Doktor kontrolünden geliyorm düşük tehlikem vardı öncesinde risk bitmiş artk çok sevindim darısı tehlikesi olanlara :KK49: Bu arada bebeğim çok hareketliydi kolları bacakları kıpır kıpırdı çikolata yiyip gittim etkisi var mı bilmiyorm gelişimi de haftasına göre ilerdeymiş maşallah :nazar: On gün sonra yine çağırdı doktorumuz 4D ultrasonda burun kemiğine ense kalınlığına vs bakıcakmış tahliller de istedi cinsiyeti için de büyük ihtimal erkek dedi 4d ultrasonda kesin sonuç belli olurmuş inş her sey yolunda gider bebeklerimiz Allah'a emanet hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz inşallah

Cnm cok sevindim. Bende igne ve jel kullaniyorum sali gunu kontrolum var insallah banada tehliken gecmistir der.
bebegine de masallahhh

teşekkür ederim canım benim sağolasın, evet çok oluyormuş, salı gününe randevum o zaman kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. karanfil yağı koyarlardı önceden uyuşturması için acaba bi zararı olurmu?
Karanfilin ağrı kesici etkisi var canim genelde ağriyan dişin üzerine bir karanfil koyarlar ama bu durumda zarari olur mu bilemem biran önce gecsin insallah

Karanfilin ağrı kesici etkisi var canim genelde ağriyan dişin üzerine bir karanfil koyarlar ama bu durumda zarari olur mu bilemem biran önce gecsin insallah
Eve gidince ilk işim o olacak mesainin bitmesine 1 saat var ama artık ağlayacam derneyse :cry: inşallah canım gecer artık

Arkadaslar ya 9 haftalik hamileyim sabah bulantilari ve kusma halaa devam sabahlari özellikle benim gibi olan var mı ki

[Bende varım sizin gibiyim

UOTE="Zeyno2308, post: 38923690, member: 529569"]Ben varım cnm.. Aynen senin gibiyim[/QUOTE]

A

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine tuzlu şeyler ye belki o zaman daha çok su içersin benim çok bulantım yok suyu da çok içtiğimi sanıyordum tahlillerde ürem düşük çıktı doktor çok su iç dedi sen de zorla biraz su olmasa bile sıvı al ayran meyve suyu çay vs
Canim bizim tarihlerinin yakin benim bulantilarim baya azaldi. Klasik agrim da azaldi acaba bisey mi oldu bebeğe artik daha hissizlestim o hassasligim gitti sen nasilsin cokmoralim bozuk bisey mi oldu

Benim de kutu pazar bitiyo pztsi dr randevum var uyku cok zorlamıyo da bulantılardan bisey yeyip icemiyom bi de bobreklerde tas varms cok su icmem gerek en az 3lt ama siseyi gorunce artk dayanamıyorum bebek buyudukce de taslar daha da sancı yapcakmıs:KK42:
Canim benim Allah şifa kolaylik versin. Sabret

Haklısın benim ilk bebeğim olcak onun için sağlıklı olsun da kız erkek farketmiyor ama kızların kıyafetleri çok hoşuma gidiyor kesin sonuçlar bi ay sonra belli olur zaten
benimde ilk bebeğimm :KK46::KK46::KK46: inşallah sağlıklı olurlar

iyi akşamlar kızlar dün gece uyuyamadım döndüm durdum sabaha doğru uyudum en son baktığımda saat 6 ydı 8,30 da kalkıp işe gittim işler çok birikmiş zaten çok yoruldum gözlerim yandı resmen yarında kurs var yine erken kalkacağım birazdan banyo yapıp yatacağım öptüm sizleri
Canim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?

kızlar günaydın, dünden beri diş ağrım var tam olarak ağrıyan yer belli değil ama birkaç tanesinde birden var gece bile uyutmadı doğru düzgün öneriniz varmı bana?

Sayfayı sadece takip ediyordum ama size verilen önerileri duyunca içim hiç rahat etmedi.
Karanfil, karanfil yağı rahim kasılmalarını arttırıcı etkidedir. Kötü sonuçlar doğurabileceğinden uzak durulmalıdır. Hamileliğin son dönemlerinde, doğuma yakın, doğumu kolaylaştırsın diye kullanılıyordu sanırım. Ama bu dönemde kullanılmadığını bilmenizi isterim

A
Canim ya tarihlerinin yakin sen de yorum yap benim goguslerimde aci azaldi bulantilarim da azaldi. Senin nazil. Bebeğe bisey mi oldu acaba?
bartmayin hanimlar bu kadar panikle 9 ayi bitiremezsiniz vucudunuzun agri esigi degisio duruma alistikca neden hep kotu biseyler olacakmis gibi dusunuosunuz
azicik pozitif olun bisey olmazAllahin izniyle
Siz boyle davranirsaniz bebeklerinizde surekli olumsuzu cagiran karamsar insanlar olurlar.
Ve boyle bi toplum olmayi istemeyiz siz pozitif hayat dolu olumlu bakin
Miniklerinizde dogdugunda etrafina ve en cokta size nese kaynagi olsunlar:anneadayı:

Bu arada ben folic trio kullanıyorum. Folik asit, D vitamini ve kalsiyum bileşimi. Günlük kalsiyum ihtiyacının büyük bölümünü karşılıyor. Her gün 2 su bardağı kadar da yoğurt tüketiyorum. Dişlerin bu şekilde sağlam kalacağını düşünüyorum.

Umarım hepiniz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve bebeklerinizi kucağınıza sağlıkla, mutlulukla alırsınız.

Benimde bulantim yok sayilir. Kusmalarimda simdiye kadar 2 - 3 kere oldu cok nadir oluyo agir bir koku duyunca deterjan yada sigara fln. Doktorum herkesin bunyesi farklidir dedi bencede hakli. O yuzden kotu seyler dusunmeyin sansli oldugumuz icin sevinmeliyiz hatta dimi kizlarrr :KK49::KK49::KK49:

Canim benim gogsumde aci yok denecek kadar az bulantim bugun benimde yok dun vardi arada kayboluyor normaldir korkma

Back