2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün sabahtan akşama kadar şiddetli bel ağrısı (sol tarafta sadece) ve oturup kalkarken batmalar yaşadım.dayanamayıp okuldan izin alIP geldim eve.doktorumuz aradığımda doğuma gitmiş konuşamadım.geçer ümidiyle akşama kadar bekledim geçmedi acile gittik.orada idrar ve kan tahlili yapıldı.3 tane serum da yedim.acildeki doktor ağrının bebeğe zararı yok dedi ama orda bebeğe bakmadı.sabah doktoruna gidip bebeğe bakıp içini rahatlatabilirsin dedi.halbuki aynı hastane ve acilde de USG olmalıydı.neyse serumdan sonra ağrılarım geçti çok şükür.inşallah bebeğim de sağlıklıdır.

Ca
ya şurda 55-60 kiloları duyuyorum 2 kılo alınıyor diye üzülmeyin kızlar ben 97 kiloyum allahtan boyum var diyorum yoksa tostoparlak yusyuvarlak bişey olurdum boy 180 cm. daha kilo almadım ama illaki alcam . birde beni düşünün
canim sen fazla kilo almazsin muhtemelen. Kilolu ve uzun bayanlar cok kilo almiyor.

Arkadaşlar sağ tarafta son hafta hep bir kelebeğin kanat çırpışını andıran hareket hissediyorum.önce bağırsak hareketidir dedim sonra araştırdığımda zayıf kadınların bebek hareketlerini erken hissettiklerini duydum.sizce bebeğim mi? Bebeğimin hareketi diye çok mutlu oluyorum...

Ne zamandır takipteyim ama ilk kez katılıyom aranıza :anneadayı: ben cok fena bulantılarla yatıyorum 15gundur benm gibi olan var mı

CNM BİZİM DERT ETTİĞİMİZ YOLUN BAŞINDA ALMAK İLK 3 AY ALMASAK İYİYDİ. 1 KG ALMAK LAZIM 3 AYDA NORMALİ EĞER FAZLASI ALINIYORSA İLERDE DAHADA ŞİŞECEĞİZ DEMEK.

Valla canım ilk gebeliğimde ilk beş ayı 5 kiloyla tamamlamıştım. Doktorum çok iyi gidiyosun demişti. Sonda toplamda 20 kilo almıştım ve düşündüğümden çok fazlaydı. İlk aylardan çok belli olmuyor bence ne kadar kilo alınacağı.

Yok canim zayifladim diye degilde bebek beslenemezse diye korkuyorum
12. Hatta 16. Haftaya kadar kilo alamamis olman problem degil. Zaten bebek kucuk oluyor bebegi beslersin. Bana doktorum oyle soyledi. Ben 47.5 kiloyum. Kilo veriyorum dun doktora gittim doktor 12. Haftaya kadar kilo almasanda olur bebek beslenir sen korkma dedi.

Günaydınlar :anneadayı: Doktor kontrolünden geliyorm düşük tehlikem vardı öncesinde risk bitmiş artk çok sevindim darısı tehlikesi olanlara :KK49: Bu arada bebeğim çok hareketliydi kolları bacakları kıpır kıpırdı çikolata yiyip gittim etkisi var mı bilmiyorm gelişimi de haftasına göre ilerdeymiş maşallah :nazar: On gün sonra yine çağırdı doktorumuz 4D ultrasonda burun kemiğine ense kalınlığına vs bakıcakmış tahliller de istedi cinsiyeti için de büyük ihtimal erkek dedi 4d ultrasonda kesin sonuç belli olurmuş inş her sey yolunda gider bebeklerimiz Allah'a emanet hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz inşallah

Arkadaşlar sağ tarafta son hafta hep bir kelebeğin kanat çırpışını andıran hareket hissediyorum.önce bağırsak hareketidir dedim sonra araştırdığımda zayıf kadınların bebek hareketlerini erken hissettiklerini duydum.sizce bebeğim mi? Bebeğimin hareketi diye çok mutlu oluyorum...
Olabilir aman cok zor daha cok kucuk 12. Haftada itibaren hissetmeye baslayabilirsinsin .

Bana cevap yok galiba :KK12:
"]Ne zamandır takipteyim ama ilk kez katılıyom aranıza ben cok fena bulantılarla yatıyorum 15gundur benm gibi olan var mı]

Günaydınlar :anneadayı: Doktor kontrolünden geliyorm düşük tehlikem vardı öncesinde risk bitmiş artk çok sevindim darısı tehlikesi olanlara :KK49: Bu arada bebeğim çok hareketliydi kolları bacakları kıpır kıpırdı çikolata yiyip gittim etkisi var mı bilmiyorm gelişimi de haftasına göre ilerdeymiş maşallah :nazar: On gün sonra yine çağırdı doktorumuz 4D ultrasonda burun kemiğine ense kalınlığına vs bakıcakmış tahliller de istedi cinsiyeti için de büyük ihtimal erkek dedi 4d ultrasonda kesin sonuç belli olurmuş inş her sey yolunda gider bebeklerimiz Allah'a emanet hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz inşallah
Ne güzel gozunuz aydın ne mutlu size..:nazar:
Benim de düsük tehlikem bitmistr insAllah bu ilac mahvetti beni..:confused:

Ne güzel gozunuz aydın ne mutlu size..:nazar:
Benim de düsük tehlikem bitmistr insAllah bu ilac mahvetti beni..:confused:
Teşekkür ederim progestan kullanmaktan bıktım zaten sürekli başım dönüyor akşamları erkenden uyuyorm doktorum kutuyu bitirince bırak dedi son on tane kaldı :KK76: Darısı başına canım

Teşekkür ederim progestan kullanmaktan bıktım zaten sürekli başım dönüyor akşamları erkenden uyuyorm doktorum kutuyu bitirince bırak dedi son on tane kaldı :KK76: Darısı başına canım
Benim de kutu pazar bitiyo pztsi dr randevum var uyku cok zorlamıyo da bulantılardan bisey yeyip icemiyom bi de bobreklerde tas varms cok su icmem gerek en az 3lt ama siseyi gorunce artk dayanamıyorum bebek buyudukce de taslar daha da sancı yapcakmıs:KK42:

kızlar günaydın, dünden beri diş ağrım var tam olarak ağrıyan yer belli değil ama birkaç tanesinde birden var gece bile uyutmadı doğru düzgün öneriniz varmı bana?

kızlar günaydın, dünden beri diş ağrım var tam olarak ağrıyan yer belli değil ama birkaç tanesinde birden var gece bile uyutmadı doğru düzgün öneriniz varmı bana?
Günaydın canım cok gecmis olsun ama en iyisi dr..bebegine zarar vermicek bi agrı kesici verir belki cogu hamislerde dis sikayeti oluyo genelde..

Benim de kutu pazar bitiyo pztsi dr randevum var uyku cok zorlamıyo da bulantılardan bisey yeyip icemiyom bi de bobreklerde tas varms cok su icmem gerek en az 3lt ama siseyi gorunce artk dayanamıyorum bebek buyudukce de taslar daha da sancı yapcakmıs:KK42:
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine tuzlu şeyler ye belki o zaman daha çok su içersin benim çok bulantım yok suyu da çok içtiğimi sanıyordum tahlillerde ürem düşük çıktı doktor çok su iç dedi sen de zorla biraz su olmasa bile sıvı al ayran meyve suyu çay vs

Günaydın canım cok gecmis olsun ama en iyisi dr..bebegine zarar vermicek bi agrı kesici verir belki cogu hamislerde dis sikayeti oluyo genelde..
teşekkür ederim canım benim sağolasın, evet çok oluyormuş, salı gününe randevum o zaman kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. karanfil yağı koyarlardı önceden uyuşturması için acaba bi zararı olurmu?

Gözun aydin canim maşallah bebegine bizlerde hayirli sonuçlar alıriz insallah ikili test yaptirmis miydin

Back