2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım darısı başımıza tüm bebişler sağlıkla gelir inş herkese iyi geceler

Çok sevindim canım darısı başımıza tüm bebişler sağlıkla gelir inş herkese iyi geceler
İnşallah canım Allah tüm annelerin yüzünü güldürsün o doktorun kapısında beklediğim 10 dak. bile bugün çok uzun geldi bana. Annelik bambaşka birşey gerçekten.

Evet aynen oyle arkadaşim da senin sonucun maaşAllah güzel çıkmış buna ragmen başka bi test istedi mi dr. Bana guzel ciksada bi test daha istedi üçlü test degil ama bebisin dna sina bakilcakmış oyle dedi sana da boyle bisey dedi mi ben bi tedirgin oldum

Kızlar kabızlık çekiyorum 4 gün oldu bağırsaklarda tık yok. Ne yapabilirim bana bi akıl verin. Yaşayan var mı aranızda.

Kızlar kabızlık çekiyorum 4 gün oldu bağırsaklarda tık yok. Ne yapabilirim bana bi akıl verin. Yaşayan var mı aranızda.
Öncelikle günaydın canım ben de sürekli kabızlık yaşayan biri olarak sana kuru kayısıyı tavsiye ederim üç dört tane yedikten sonra üstüne ılık su iç bende işe yarıyor umarım senin de işine yarar ayrıca armut da çok iyi gelir genellikle lifli gıdalar ye yemeklerde mutlaka çorba olsun sürekli katı gıda tüketmek de yapar

Birşey söylemedi sadece 3 lü test için çağırdı.Belki daha bu konuda işini ciddiye alan bir doktordur. Bir şey olsaydı söylerdi içini ferah tut bence.

Çok sağol canım kuru kayısıyı hemen deniyorum. Son bikaç gündür katı besleniyorum onun çok etkisi var sanırım. Haklısın.

Gunaydin herkese
2 li test sonucu guzel çıkanların gözüaydin masallah. Benim gibi henuz yaptirmamis olanlarinda saglikli sonuclar almasini diliyorum.
Göğüs agrisi var bende en belirgin belirti olarak kasık agrisi gecti. Normaldir insallahh. Sali günü randevum var cok tedirginim
Rabbim korusun yavrularimizi

herkese günaydınlar güzel hafta sonları...maşallah herkes testlere geçmiş bile Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallah. kendimi ne kadar rahat buldum ya henüz ben doktor kontrol siftahımı bile yapmadım salı günü gideceğim inşallah.hem kalp duymaya sonradanda başlarız testlere Allahın izniyle...

Bende vaaaarrrr kasık agrisi hemde ne bicim baya sıkıstırıo bazen beni ama buyudugunu dusununce seviniyorum

Bende çekiyorum ....greyfurtu çok severim yediğim zam an fark çok belli oluyor .hem sindirim sistemini duzenliyor kabizligi önleyici etkisi çok ...dene derim

Canim kilo almaya basladiysan kiyafet almaya basla yada bol seyler giy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…