2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biseycik olmaz Allahın izniyle elinize karnıniza koyup 99 kere ya mübdi çekin her gün düşük riski olanlara tavsiye ediliyor

Kızlar iyi akşamlaar,nasıl gidiyo bebişli günler??? Benim bugün ve dün şiddetli olmasa da kasık ağrım vardı hep ve yoğun,uzanınca geçiyo,ayağa kalkınca başlıyo... Korkup doktoruma gittim,bi sorun yok dedi,bebiş büyüyo ondandır,ağrı olması güzel bişey dedi de şimdiye dek hiç bu kadar uzun sürmemişti,doktor da tatmin etmedi yani,oluyor mu böyle uzun süreli kasık ağrısı sizde ???

iyi akşamlar kızlar dün gece uyuyamadım döndüm durdum sabaha doğru uyudum en son baktığımda saat 6 ydı 8,30 da kalkıp işe gittim işler çok birikmiş zaten çok yoruldum gözlerim yandı resmen yarında kurs var yine erken kalkacağım birazdan banyo yapıp yatacağım öptüm sizleri

Allah kolaylık versin Neden uyuyamadın ki hem çalışıp hem anne olmak gerçekten zor

Bugün ikili tarama testi olduk ve cinsiyet hakkinda drmuz tahminde bulundu kizimiz olabilirmis kesin sonuc 16 hafta ben simdikten kıza alıştım inş değişmez

Bugün ikili tarama testi olduk ve cinsiyet hakkinda drmuz tahminde bulundu kizimiz olabilirmis kesin sonuc 16 hafta ben simdikten kıza alıştım inş değişmez
Ay ne güzel benim de içimden hep kız geçiyor yarın kontrolüm var günlerimiz yakın bana da ikili tarama yapılabilir sanırım cinsiyeti de çok merak ediyorm hayırlısı

Ay ne güzel benim de içimden hep kız geçiyor yarın kontrolüm var günlerimiz yakın bana da ikili tarama yapılabilir sanırım cinsiyeti de çok merak ediyorm hayırlısı
Hayırlısi olsun gonlumden kiz geciyordu ama ruyalarda hep erkek bebek sevdim bakalım kesin sonuc 16 hafta

Ben de usuyorum bakalim ne olur. Oglumda usuyordum hatirliyorum da kizimi hatirlayamiyorum. Son zamanlarinda ikisinde de sicakliyordum ama... Cin takvimi diger ikisinde tutmustu. Bakalim bu sefer tutcak mi :)

Bugün şükür 2 li test sonucum çıktı doktor hiçbir problem yok dedi.Çok mutlu oldum.Allah benim gibi test yaptıracak yada yada yaptırmış olan tüm annelerin yüzünü güldürsün inşallah.Hepiniz için dua ediyorum sizde dualarınızda bizi unutmayın. daha çok yolun başındayız.Hayırlısı ile bu süreci keyifli bir şekilde atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alalım.İyi geceler arkadaşlar

Merhaba hamişler ne güzel 2 li testlerden güzel sonuçlar alınmaya başlamış darısı bize olsun inşallah. Cinsiyet tahminleri de gelmiş heyecanı mız daim olsun Rabbim sağlıkla aldirsin kucagimiza yavrularimizi.
Koca karı tahminini gelince bende çok Üşüyorum hep usur um gerçi :))))) hayırlısı hakkımızda. ...

Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…