- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.241
oy yyy . yavaş yavaş yapın , az az .
ben zaten özellikle mutfağı temizleme işini eşime bırakıyorumSelam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim yabirde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum
amiiiin. hepimizeAHH CANIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM BU MÜBAREK GÜNDE İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYI SAĞLIKLA UZUN ÖMÜRLE TABİ NASİP ETSİN İNŞ.ALLAH KİMSELERE YAŞATMASIN ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞSİN.
imtihan dünyası. rabbim kazananlardn olmyı nasip etsinÇok geçmiş olsun imtihanlar bizim için
..Rabbim hayirlisyla kucağına almayi nasip etsin melegini inşallah
ooo senin ilkinde de geç çıkmış canım. hayırlısı. sağlıklı olsunlar daCanim benim 2. Hamileligim ama hiç çikinti olmadi daha belki kilo kaybettim ondandir. Ilkindede 20. Haftadan sonra karnim cikmaya baslamisti
biz kalabalıkta kim kimdi karıştırıyoruz. rabbim yaratıyo bebeklerimizi...sağlıkla kavuşalım inşÇok güzel oldu canım ya sayı çoğalıyor hoşgeldiniz canım
kaşıntın varsa mantardan olabilirKizlar benim akintim beyazdi sariya dondu.sari akintim var nedendir
allah yardmcın olsun. iyi haberler inş.inş canım tadım yok öğrendiğimden beri dünyada değilimkanama ağrı da yok
bi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halimsizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
Bende aynı canım oflayıp puflayıp duruyorum :) üstümü açınca da Üşüyorum bi titreme geliyo :) menopoza girmiş gibiyim aynıkızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halimsizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
ağzından bal damlıyor :) terliyorum :) saol belimin ordada batma var böle boşluk gibi kaç haftadır çekiyorum. inceden inceden soldan giren ağrı neyi :)bi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)
Bana her ikisi de oluyobi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)
bn bi üşüym bi yanıym demek biri kız biri erkek:)bi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)
kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halimsizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
Bende tam tersi çok üşüyorum..kızlar bana geceleri bir haller oluyor uyku uyuyamıyorum, sıcak basıyor yaz ayındaki gibi üstümü başımı çıkartıp yatıyorum resmen ne olcak bu halimsizlere de oluyor mu böyle, normal midir bu acaba?
bende çok üşüyorum oğlum mu olcak şimdi :) acaba tutuyormuymuş çok merak ettimbi koca karı bilgisi: ilk aylarda üşürsen oğlun olur terlersen kızın :)
ben yaptirmadimGuzell anneler doktordan geldim şimdi. .İkili test bulunduğum ilde yapilmiyormus..sizler Yaptırdıniz mi..bir de esimde ve ben de kan uyuşmazlığı vardı. .onun için kan tahlili istedi. ..Hepatit b aşımı sadece 2 doz vurdurmustum onun için de kan tahlili istedi
K usuyorum ama icime cok fena kiz doguyo bakalim koca kari teyzemi tutturacak benmibende çok üşüyorum oğlum mu olcak şimdi :) acaba tutuyormuymuş çok merak ettim
Im toplamasa benim evde savas filmi platosu gibi oluyo valla mutfagin kapisindan gecemiodum bi ara simdi biraz iyiymSelam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim yabirde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum
aynı aynı sorma offff. birde önceden hep yüzüstü yatardım şimdi tedirgin oluyorum yatamıyorum yüzüstü, o yüzden de sık sık uyanıyorum ah ahhhh anne olmanın zorluğunu şimdiden anlamaya başladımBende aynı canım oflayıp puflayıp duruyorum :) üstümü açınca da Üşüyorum bi titreme geliyo :) menopoza girmiş gibiyim aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?