2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bağışlasın canım inş doktor yanılmıştır 1 hafta zamanımız var tekrar gidicez bakalım

Sen zayıfsın canım boyun kaç peki

Guzell anneler doktordan geldim şimdi. .İkili test bulunduğum ilde yapilmiyormus..sizler Yaptırdıniz mi..bir de esimde ve ben de kan uyuşmazlığı vardı. .onun için kan tahlili istedi. ..Hepatit b aşımı sadece 2 doz vurdurmustum onun için de kan tahlili istedi

Kızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten
canım bende 9+5 oldum ama 3 gündür cok kötüyüm midem eksiyor bulanıyor sadece sabah kusmalarım vardı şimdi aksamüstleride basladı önceki 1-2 haftada iyiydim ama 9.haftadamı oluyor acaba.bende zayıfladım

canım bende 9+5 oldum ama 3 gündür cok kötüyüm midem eksiyor bulanıyor sadece sabah kusmalarım vardı şimdi aksamüstleride basladı önceki 1-2 haftada iyiydim ama 9.haftadamı oluyor acaba.bende zayıfladım
Canim netten baktım bu haftada mide ekşimesi yanmasi daha fazla oluşmuş benim midem ağzımda resmen :-(

Canim netten baktım bu haftada mide ekşimesi yanmasi daha fazla oluşmuş benim midem ağzımda resmen :-(
aynen bende öyle.korkuyorum bide bebek beslenebiliyor mu acaba ona zararı varmıdır.kontrolüm haftaya ama yarın falan bi gitsem mi bilemedim

sonra hızlıca alınıyor o kilo kaybı. hiç üzülme.

Selam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim ya birde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum

Selam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim ya birde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum

AHH AHH CANIM BENDE YAPAMIYORUM MUTFAK TEMİZ BİTEK. ONUDA GEBERE GEBERE YAPIYORUMÇ YARIN AKŞAM MİSAFİR GELİCEM DEMİŞ BİLMİYORLAR HAMİLE OLDUĞUMU AY DELİRMEK ÜZEREYİM O EVİ NASI TEMİZLİCEM

AHH AHH CANIM BENDE YAPAMIYORUM MUTFAK TEMİZ BİTEK. ONUDA GEBERE GEBERE YAPIYORUMÇ YARIN AKŞAM MİSAFİR GELİCEM DEMİŞ BİLMİYORLAR HAMİLE OLDUĞUMU AY DELİRMEK ÜZEREYİM O EVİ NASI TEMİZLİCEM
akşam eşin yardımcı olmaz mı. birlikte yaparsanız iyi olur.

BİZDEDE KAN UYUŞMAZLIĞI VAR CNM BENDENDE İSTEDİLER AMA HEPATİTLE İLGİLİ BENDEN BİŞE İSTEMEDİLER SADECE BEBEKLE KANIM EŞİMLE KANIM İÇİN TAHLİL YAPILDI.TEMİZ ÇIKTILAR.20 HAFTA BİDAHA ONA BAKILCAKMIŞ ÖYLE DEDİLER OKADAR

akşam eşin yardımcı olmaz mı. birlikte yaparsanız iyi olur.
ONUN ARKADAŞLARI GELİYOR GELMESİNLER İSTERSEN DEDİ KIRILMASIN DYE GELSİNLER DEDİM AYIP DA OLUR.ODA DİNLENMEK İSTİYORDU BERABER.BOZULDU YARDIM EDİCEK TABİ KOMPLE TEMİZLİK YEMEK YAPICAK BENLE AAMA BEN BİR TANE KAZAĞI BİLE KALDIRSAM MİDEM KALKIYOR DİP KÖŞE TEMİZLEMEK ZOR OLCAK BİDE EV GÖRMEYE GELİYORLAR DÜŞÜNSENE EVİ KOMPLE GEZİCEKLER

oy yyy . yavaş yavaş yapın , az az .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…