- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #9.221
Allah bağışlasın canım inş doktor yanılmıştır 1 hafta zamanımız var tekrar gidicez bakalımikinci çocuk düşünmeye başladığımızda . istediğimiz zaman verdi Rabbim ama 8 . haftada az az kanama başladı. 11. haftada düşük olmuştu. çok üzüldüğümü bilirim. insanın düşünceleri çok farklı oluyor o zaman . 1 düşük diyeceksin belki ama . hormonlardan mı nedir bilemiyorum . kötü olmuştum. sonra 2. bebeği sağlıkla kucağımıza aldık.
bu da 3. bebek. hiç istemediğimiz halde geldi . Allah ın takdiri. bakalım ne oluruz.
Allah bağışlasın canım inş doktor yanılmıştır 1 hafta zamanımız var tekrar gidicez bakalım
Sen zayıfsın canım boyun kaç pekievet normale gelmiş kilon ama tabi mide bulantısı yüzünden de sıkıntı çekiyorsundur eminim.
benim de bulantılarım çoktu. bu hafta yavaşladı. ama yine de çok hafif şeyler yemem gerekiyor. yedikten sonra çok dokunuyor çünkü.
bir de ne yesem yarıyor . az da yesem . şişkinlik var zaten. ben de 54 kilo civarındayımdır.
canım bende 9+5 oldum ama 3 gündür cok kötüyüm midem eksiyor bulanıyor sadece sabah kusmalarım vardı şimdi aksamüstleride basladı önceki 1-2 haftada iyiydim ama 9.haftadamı oluyor acaba.bende zayıfladımKızlar biz bugün 9+2 olduk ama dün bugün midemiz çok ekşiyor acı su geliyor allak bullak çok kötü ya sizde de varmı böyle :-( 4 kilo zayıflamışım zaten
uzak her yer azcık bekleyelim diyoruz geç döllenmeydi yaBAŞKA DOKTORA GİTMEDİNMİ CNM
Canim netten baktım bu haftada mide ekşimesi yanmasi daha fazla oluşmuş benim midem ağzımda resmen :-(canım bende 9+5 oldum ama 3 gündür cok kötüyüm midem eksiyor bulanıyor sadece sabah kusmalarım vardı şimdi aksamüstleride basladı önceki 1-2 haftada iyiydim ama 9.haftadamı oluyor acaba.bende zayıfladım
aynen bende öyle.korkuyorum bide bebek beslenebiliyor mu acaba ona zararı varmıdır.kontrolüm haftaya ama yarın falan bi gitsem mi bilemedimCanim netten baktım bu haftada mide ekşimesi yanmasi daha fazla oluşmuş benim midem ağzımda resmen :-(
Amin inşallah o 1 hafta içinde çok şey değişir. sen pozitif düşün.Allah bağışlasın canım inş doktor yanılmıştır 1 hafta zamanımız var tekrar gidicez bakalım
boyum 167 . ama hiç de zayıf durmuyorum nedense şu an. şişkinlik oluyor bende. hamileliklerimin hepsinde oldu. bu da aynı.Sen zayıfsın canım boyun kaç peki
sonra hızlıca alınıyor o kilo kaybı. hiç üzülme.canım bende 9+5 oldum ama 3 gündür cok kötüyüm midem eksiyor bulanıyor sadece sabah kusmalarım vardı şimdi aksamüstleride basladı önceki 1-2 haftada iyiydim ama 9.haftadamı oluyor acaba.bende zayıfladım
MERAK ETME BENİMDE HİÇ GEÇMEYEN YANMALAR NE YESEM EKŞİMELERCanim netten baktım bu haftada mide ekşimesi yanmasi daha fazla oluşmuş benim midem ağzımda resmen :-(
Selam tatli annislerrr haftaya 2li taramaya gidicemcok heyecanliyim yabirde ben ev isi yapamiyorum ya ev aldi basini gidiyor hele mutfaga hic giremiyorum
akşam eşin yardımcı olmaz mı. birlikte yaparsanız iyi olur.AHH AHH CANIM BENDE YAPAMIYORUM MUTFAK TEMİZ BİTEK. ONUDA GEBERE GEBERE YAPIYORUMÇ YARIN AKŞAM MİSAFİR GELİCEM DEMİŞ BİLMİYORLAR HAMİLE OLDUĞUMU AY DELİRMEK ÜZEREYİM O EVİ NASI TEMİZLİCEM
yakında bende geçerim herhalde hamile pantolonuna. bir tane aldım çok rahat bişeymiş ya çok hoşuma gittiBen bol pantolon giyiyorum valla. Lastikli pantolonada geçicem bu gidişle :)
Guzell anneler doktordan geldim şimdi. .İkili test bulunduğum ilde yapilmiyormus..sizler Yaptırdıniz mi..bir de esimde ve ben de kan uyuşmazlığı vardı. .onun için kan tahlili istedi. ..Hepatit b aşımı sadece 2 doz vurdurmustum onun için de kan tahlili istedi
ONUN ARKADAŞLARI GELİYOR GELMESİNLER İSTERSEN DEDİ KIRILMASIN DYE GELSİNLER DEDİM AYIP DA OLUR.ODA DİNLENMEK İSTİYORDU BERABER.BOZULDU YARDIM EDİCEK TABİ KOMPLE TEMİZLİK YEMEK YAPICAK BENLE AAMA BEN BİR TANE KAZAĞI BİLE KALDIRSAM MİDEM KALKIYORakşam eşin yardımcı olmaz mı. birlikte yaparsanız iyi olur.
oy yyy . yavaş yavaş yapın , az az .ONUN ARKADAŞLARI GELİYOR GELMESİNLER İSTERSEN DEDİ KIRILMASIN DYE GELSİNLER DEDİM AYIP DA OLUR.ODA DİNLENMEK İSTİYORDU BERABER.BOZULDU YARDIM EDİCEK TABİ KOMPLE TEMİZLİK YEMEK YAPICAK BENLE AAMA BEN BİR TANE KAZAĞI BİLE KALDIRSAM MİDEM KALKIYORDİP KÖŞE TEMİZLEMEK ZOR OLCAK BİDE EV GÖRMEYE GELİYORLAR DÜŞÜNSENE EVİ KOMPLE GEZİCEKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?