- 20 Temmuz 2014
- 230
- 202
- 53
- Konu Sahibi erotikbrokoli
-
Sanırım bölümünde reklamcılıkla alakalı fakat devlet senin bölümünden pek almadığı için düz memuriyet yani 4001 kodundan tercih yapacaksın ki şu an işi en zor olan bir kesimin içindesin ne yazıkki çünki en son alım olan 4.atamalarda endüşük puanı Hakkari 89 puanla kapatmıştır maalesef eğer 90 ve üzeri almayı başarırsan şehir konusunda seçici olmazsan rahat atanırsın
4001 çok yüksek puanlarla alır ve bütün lisans mezunlarının tercih edebilceği kadrolardır. hem çalışıp hem kpss hazırlanmak zor geliyo ama şöyle bi şey de var bomboş olduğun zaman bütün zamanında ders çalışman gerektiğini düşünüp sürekli sıkıntıya düşüyo insan.hem çalışır hem de planlı kpss çalışırsan olur bence. Başarılar ..
Canım şimdi arkadaşın açıktan alımlardaki 70 barajını kastetmiş fakat o sadece işin prosedürü gibi birşey şu an günümüz şartlarında 70 puanla eğer hemşire imam veya arapça öğr. gibi rekabetin az olup alımın çok olduğu bir mesleğe sahip değilsen 70 puanla 4001 malesef çok çok zorMemurlar.net'e de baktım ama yani Hakkari gibi bir yere de gidemem gibi geliyor :s Arkadaşım 70 puanla tercih hakkına sahip olabiliyorsun dediğinde de boşa sevinmişim demek ki :S
teşekkür ederim bilgilendirme için. valla ne yapacağımı şaşırdım. istemiyorum özel sektörde olmayı. hakkımızda hayırlısı artık :S
Canım şimdi arkadaşın açıktan alımlardaki 70 barajını kastetmiş fakat o sadece işin prosedürü gibi birşey şu an günümüz şartlarında 70 puanla eğer hemşire imam veya arapça öğr. gibi rekabetin az olup alımın çok olduğu bir mesleğe sahip değilsen 70 puanla 4001 malesef çok çok zorama açıktan alımlarda sağlam bir torpilin de varsa 70 le zor değil olabilir :)
torpilin yoksa eğer işi bırakıp sadece bir sene boyunnca dershaneye gidip birçok şeyden feragat ederim dersime planlı sistemli bir şekilde çalışırım dersen neden olmasın 90 alabilirsin ama sayısal altyapını bilmiyorum bu puanı alanlar genelde mühendis yada fen fakültesi mezunları oluyor yani sayısal çıkışlılar ben mesela sözel çıkışlıyım g.k iyi olmasına rahmen 15 matem neti ile 77 alabildim iibf mezunu olmak da kurtarmıyor ama dediğim gibi sağlam yerden torpil bulursan 90 almana bile gerek yok fakat ben nacizene görüşümü söyleyim ben 2008 den beri lise,önlisans,lisans sınavlarının hepsine girdim ösymye güvenim sıfır çünki kpss amacından sapmaya başladı bir dahada girmeyi düşünmüyorum zaten ama bende hırs azim var inanıyorum yapacağıma dersen başarılar dilerim :) dediğim gibi bir sene planlı programlı sabırlı bir şekilde çalış yolun açık olsun inşallah her şey istediğin gibi olur :)
Zaman devir nasıl da tersine döndü değilmi eskiden memurları küçümserlerdi şimdi memur yada öğretmen olmayana kız da yok damat da yok ne hallere düştük :) Allah sonumuzu hayır etsin artık ne diyim torpilin ve yolsuzluğun Nirvana yaptığı bir döneme denk gelmemizde ayrı bir şansızlık :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?