2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çıkartırsın kuzum ya sende o ışık var rahat ol @Conchiglia dediği gibi mantık aynı

@greenandblue nerelerde bilen var mı?
Ay öylemi dersin inşallah kuzu
Hiç bilmiyorum valla geçen benimde aklıma gelmişti unuttum sormayı
Ya ben geçen gün bulaşık makinasının saatini ayarlayamadım düşün bende durumun vahimliğini

hallederiz kuzu herkes bildiğini söyleyiverir
Elbirliğiyle doyururuz karnımızı ozaman

aynen öyleee

canım inan bana yemek kolay halledersin zaten yalnız kaldığında daha iyi yapıyorsun bizde destek atarız sana burdan

canım inan bana yemek kolay halledersin zaten yalnız kaldığında daha iyi yapıyorsun bizde destek atarız sana burdan
Düdüklü tenceremin içinden pratik yemek tarifleri çıktı hem anneme dedim bunlar anlamış benim birşey bilmediğimi yardım olsun diye koymuşlar

Ya ben geçen gün bulaşık makinasının saatini ayarlayamadım düşün bende durumun vahimliğini
Üzülme ya adam bana bi saat makinayı anlattı ben neremle dinlediysem makinayı her seferinde tesadüfen çalıştırıyorum biliyomusun hahahah
Gel nasıl yapıyosun diye çağırıyo annemler mutfak dizerken beni. Valla anne bilmiyorum bi yerlere basın o çalışır dedim hahaha Sonra gittim rastgele oraya bastım buraya bastım çalıştı yine Hep aynı olay yani

HAha hiç güleceğim yoktu rastgelemi çalışıyor Ya adamlar kurarken ben yoktum dinleyemedim işte ben
Buarada linensten aldığım kırık olan mumluğu yollamışlar biliyormusun hemde stokta yok die aradıkları günden önce

Düdüklü tenceremin içinden pratik yemek tarifleri çıktı hem anneme dedim bunlar anlamış benim birşey bilmediğimi yardım olsun diye koymuşlar
haha düşünceli davranış tebrikler düdüklüye

bayıldım bu makina çalıştırma taktiğine bi şekilde oluyor demek ki

Ay hangi tasarım kuzu ne tasarımı ben açım algım kapandı

Ayy kurabiyeler kabaklar Geliyim mi özledim izmiri
canım mavi sürahi

şok var yakında hehe onu takip ederim bende bu arada tencere bakıyorum mavi granit ama istediğim tonda mavi yok gri mi alsam

şok var yakında hehe onu takip ederim bende bu arada tencere bakıyorum mavi granit ama istediğim tonda mavi yok gri mi alsam
Bilemedim ki kuzu sen zaten renkli seramik almadın mı, ben graniti daha böyle ciddi duruşlu istedim havalı olsun mutfağımda diye

HAha evet makina beni anladı galibaa yardım ediyoo
Aaa ciddi miii, ay sen onların fotosunu koymadın canlı halşyle amaa aşk olsuuuun
bayıldım bu makina çalıştırma taktiğine bi şekilde oluyor demek ki
Evet evet kızu anlayışlı çıktı sağolsun
Kızlaaar bakin albümde ne vaaar. Fiyat etiketi de bulacaksınız ama ona çok sevindirik oldum ya hahah

Evet sağolsunlar çok düşünceliler

Bak baak sanki sen herşeyi paylaşıyorsun henüz halılarını görmedik hatırlatırım
Haftaya size bir sürü fotoğraf getiricem

Bak baak sanki sen herşeyi paylaşıyorsun henüz halılarını görmedik hatırlatırım
Haftaya size bir sürü fotoğraf getiricem

Amaa halıları ben gördüm mü sanki kuzuuu
Son zamanlarda fotoğraf olayını azcık aksatmış olabilirim ama bekleyin ne var ne yok paylaşıcam inşallah yakında!

Mrs Pink Güle güle kullansınn. Şimdi sen saati o kadara mı aldıın, yoksa o kadardan indi mi? Benim şeker iyice düşmüş kafa çalışmayı durdurdu

ooo çok güzelmiş :) güle güle kullansın damat bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…