2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende 2016 geliniyim allah nasip ederse kızçelerrrr

Hoş geldin hayırlısı olsuun :))

Günaydınnnnnnn :)

Günaydııın :)

Kızlar ben dün yine alışveriş yaptım Albümde kendileri

Güle güle kullan canım çok güzeller hepsi :)

Günaydın kızlaaarrrrr

günaydın kızlar

Günaydıın herkeseeee :))

YEKTA61 canımm bence koltuklardan 1 berjeri iptal edebilrsin . Perde işlerinden bende pek anlamam o yüzden yardımcı olamıyorum bu konuda

Hahah tamam laf yok özellikle granitlere Yemek takımın var eveeet

Daha önce hiç yapmadım bir iki kere yedim güzel aslında ama yemeğini çok severim ben önce bunu yapiim bi kaç gün sonrada onu kabak bol

Daha önce hiç yapmadım bir iki kere yedim güzel aslında ama yemeğini çok severim ben önce bunu yapiim bi kaç gün sonrada onu kabak bol
Yemeğini ben de çok severim zeytinyağlı dereotluu Ramazan boyu kabak yaptım evde Mücverin de yapılışı kolay ama halledersin sen :)

canım bakarım artık ufak tefek şeyleri annem halledecek renk kartelasını belirtirim sağolsun ben yaparım dedi bende burdan aldıklarımı alırım burda a101 yok Auralee ve Mrs Pink pinkin aldığı senin tasarımın içimde kalmadı değil hani

ımmm mücveri severim değişik değişikte denerim acıktım galiba

ay kuzu seninde ne az kaldı şaka gibi
Ay vallahi şaka gibi kuzu yaa. Son 15 nedir . Nasıll oldu aklım almıyo

Hahahah değişik şeyler çıkarıcam sanırım evlenince
Hahah :d Kuzu ben de sendenim sanırım. Napıam hiç bilmiyorum, ortaya karışık bişiler çıakcak elbet. Bol bol annemi aricam mutfaktan o kesin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…