2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahah çirkefe bağladık hemen

Aa eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz
dün zaten yemek takımlarını kullanırken aklıma geldiniz kızlar okadar foto paylaştık şimdi bunları ben kullanıyorum. inş sizlerinde böyle olur diye dua etmiştim içimden sizlere

a eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz
Ayy o nasıl bir istektir ama ya hahahahah
dün zaten yemek takımlarını kullanırken aklıma geldiniz kızlar okadar foto paylaştık şimdi bunları ben kullanıyorum. inş sizlerinde böyle olur diye dua etmiştim içimden sizlere
Yaaa ama sen ne tyatlı bi arkadaşsııııııın yerim seniiii :)
İnşallah kuzucum, inşallah hepimiz huzurla kullanırız aldıklarımızı

Ayy kuzum benim inşallah hepimiz çk mutlu huzurlu oluruz yuvalarımızda
Ayy o nasıl bir istektir ama ya hahahahah

Yaaa ama sen ne tyatlı bi arkadaşsııııııın yerim seniiii :)
İnşallah kuzucum, inşallah hepimiz huzurla kullanırız aldıklarımızı
Hahaha çokmu fazla bir istek olduu

tamam canım bende alayım evet granit alalım araştıralımda uygun güzel bulalım gerçi granitler pahalı ama olsun
Ben 125e aldımm :) Seramikten ucuza geldi
Amaan iyilikte yaramıyor daha fazla alma işte yeter bunlar
Daha ne alıcam kız topa tuttunuz beni Zaten almayacaktım yeter bütün eksikler tamam tencere tava konusunda zaten :)
canım aldıkların çok güzel bunda sıkıntımız yokta hani burada dursan iyi olur
Gözlerime inanamıyorum sen bana dur alma diyorsun Dediğim gibi ama günlük yemek takımımla servis kepçelerimi aldım mı mutfak olayı kapanmıştır benim için
bırak ya boğuşssun kargocularla hayrette bişey
Bak nereye bağladı Kargo bana değildi cicim kaçırma orayı Başkasına yolladım ben onu Ayrıca çok enteresan ama benim bıçaklar kuryede şu an geliyor
dahada ne kadar olacaksa cık cık cık
Yetti bitti işte tutmayın beni topa Tam ideal miktarda
hahah çirkefe bağladık hemen

Aa eevet lütfen aldıklarınızın kullanılmış halini görmek istiyoruz
Ayy kullanılmış hal diyoe yaa Size söz en yağlıu yemekleri yaptıktan sonra tenceremin halini çekip koyucam
Ayy delii tabi onca zaman hep beraber seçtik karar verdik, sana her şey bizi hatırlatıyorr

Hahaha çokmu fazla bir istek olduu
Hahah fazla değil de oldukça farklı oldu diyelim kuzu
Ayy saat bugün gelecek sanırım, dağıtımdaymış şuan . Çok heyecanlıyım Nişanlıma da söylemeden aldım kızdığı için. İnşallah güzeldir yakından da

Hahaha napıyım senin yağlı tencerelerini yemek takımlarını göster

Hahaha farklıyımdır farkımı farkedin
Ay inşallah güzeldir kuzu ya fotoğrafını istiyoruz kullanmadan önce

bende granit alacağım valla çok iyi almışssın 125 e bende bakıyorum işte bıçakları kesin alıyorum ayın birini bekliyorum bide tencere alırım

kabak almıştık onu yapıcam ben bugün :)

Hahaha farklıyımdır farkımı farkedin
Ay inşallah güzeldir kuzu ya fotoğrafını istiyoruz kullanmadan önce
Hahah tamam kullanmadan önce çekicem. Bi de her sene yenilicem fotoları kullanımının 1. senesi -2.senesi 3.senesi diye ömrüm yettikçe

kuzu bende güneşlik yerine stor yaptırmıştım alta ama boncul koymadık zaten tülün altında kalıyo gerek yok bence tek başına olsa tamam ama

Tencereme laf söyletmem
Ay şaka maka yemek takımım var be ahahha
bende granit alacağım valla çok iyi almışssın 125 e bende bakıyorum işte bıçakları kesin alıyorum ayın birini bekliyorum bide tencere alırım
Al kuzucum valla :) Granit de dün kampanyası bitmiş olabilir ama yine de bi araştır esseyi sen, n11de de 150ye görmüştüm sanırım.
kabak almıştık onu yapıcam ben bugün :)
Mücver yapsana miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…