Düşüncesi bile çok eğlencelliiiiiSen ver adreslerini bize basalım orayı
Ay yirim ama sizi yaaaa! Dua edin lütfen getirsinler de ben de sinir hastası olmayayım bu dertlerle de artık uğraşmayayım.
günaydın canım ya orası öyle de lazımda oluyor ben seram,k seti çelik seti sahan seti aldım henüz bide granit düsünüyorum günlük kullanıma tavalar küçük tencerelerTrpst günaydııın canım
En iyisi öyle yapman kuzu, şimdi bir daha baştan koltuk seç falan da ayrı bi zorluk zaten. Onun dışında da salon ya orası köşe olmasa iyi oluren iyisi bu şekliyle kalsın değiştirmiyim. 3lü olanı cam tarafına koyarız ikili olanı sehpanın olduğu duvar koyarız 2linin boyu daha kısa olduğu için belki çok kapatmaz balkon kapısının önünede tekliyi koyarım
aminnnnn canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün artıkDüşüncesi bile çok eğlencelliiiii
Ay yirim ama sizi yaaaa! Dua edin lütfen getirsinler de ben de sinir hastası olmayayım bu dertlerle de artık uğraşmayayım.
Allahım duy sesimiiiiiiii
canım en iyisi evi değiştirebilirsiniz belki sonra keşke diye içinde kalmasın hem bir şekilde oluru varmışen iyisi bu şekliyle kalsın değiştirmiyim. 3lü olanı cam tarafına koyarız ikili olanı sehpanın olduğu duvar koyarız 2linin boyu daha kısa olduğu için belki çok kapatmaz balkon kapısının önünede tekliyi koyarım
İnşallah kuzucum inşallaaaaahaminnnnn canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün artık
Lazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlalarıgünaydın canım ya orası öyle de lazımda oluyor ben seram,k seti çelik seti sahan seti aldım henüz bide granit düsünüyorum günlük kullanıma tavalar küçük tencereler
Ayy çok eğlenceli bak bu hafta kargoculara çekmikrdim biraz da mobilyacıya çemkireyim. Bu arada kargocular mum olmuş annem çok şaşırmışHahaha düşünsene ben pinkin arkadaşı bilmem kim bak o eşyalar gelecek! falan diye hepiniz arıyomuşsunuz. Hahah düşüncesi bile çok heyecanlı
Ben hala inanamıyorumEvet evet bir molayı hal ettin kuzucum. Ayrıca gereksiz bişey de almadın zaten iyiki de aldın hepsini mutfağı bitirdin resmen. En zoru da orasıydı , büyük bi yük yok olmuş oldu :)
Değil mi amaa, ben de sarısından bulayım mademhıhı evet anlıyorum pissss neyse bitirdin eksikleri şimdi ben tutuşayım ancak tamamlarım herhalde
hem o sarımsak şeysinden yoksa bitti demem biliyosun önemli
Ya köşe her eve uyuyor bir şekilde aslında biliyor musun? Diyorum ya 3 ayrı ev değişti, hepsine de cuk oturdu. Ama zevkine uymuyorsa da alınmayabilir. Herkes yanyana oturmak zorunda gibi oluyor onda işte. Bi de tam köşesi ölü noktaozaman modelini değiştiremezmisin. köşeler banada hoş gözüküyor ama kullanış olarak hep tereddüt ettim. benim evimede köşe daha uygundu mesela ama başka yere taşınırsam oraya uymazsa diye vazgeçtim.
Napalım bak şimdi, gerekliyi söyle, eğer gereksiz dediğin aldıklarımız arasındaysa hiç ses etmebişiler eksik gibi geliyor hep zaten merak etmebiz sana zamanla söyleriz şunuda alın yada bu gereksiz die
Ya ama annemde 10 katı var bunun resmen. Çok mu şimdi, ben anneme almayalım dedim al bu kadar az tencereyle olmaz dedi. Hem küçücükler ablası sığar yaBak benden sana söylemesi evini yerleştiren biri olarak ben uyarayımda benimde çeelik setim var döküm setim var seramik var iki tane sahan seti var ay tavalar vs bir sürü yer kaplıyor
3-2-1 yap kuzu o zaman yani evi plansal olarakta görmek lazım çizim vs varmıKafamda deli sorulaaarrr. Kızlar bugün sorularla geldmmmKoltuk ve yemek takımımızı çok beğenerek seçmiştim. Bir kaç gün içerisinde de ödememi yapacaktım ve 20 gün sonra teslim alacaktım. Koltuk takımımı 3+2+1+1 olarak seçmiştik ancak berjerlerden birtanesinin sığmama durumu vardı. Birde tv sehpasını koyduğumuz duvarıın bir kısmını koltuk kapacak yani tv sehpası araya girmiş olacak.E yana çekecek alanda yok yanında hemen kapı var odada başka köşeye koyabileceğimiz bi yerde yok oyüzden moralim bozuldu. Sizce ne yapıyım iptal edip köşe takımımı bakayım? Normalde köşe istemiyordum. Taşınmalarda vs bozulur kırılır.
Yaaa bak ben bile almışım onu hiç yakıştı mıkesinlikle çok tencereye gerek yokşimdiye kadar küçük boy sahan, küçük boy ve bir büyüğü tencereyi kullandım kızartma tenceresi almamıştım mesela o gerekliymiş şimdi anlıyorum patates dahi kızartamıyorum
Sen de benim granitten alsana granit kardeşi olalım hem çok güzelgünaydın canım ya orası öyle de lazımda oluyor ben seram,k seti çelik seti sahan seti aldım henüz bide granit düsünüyorum günlük kullanıma tavalar küçük tencereler
Benim de tavam yok pekLazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlaları
Katılıyorum kuzu çok tencere almamak lazımmışBak benden sana söylemesi evini yerleştiren biri olarak ben uyarayımda benimde çeelik setim var döküm setim var seramik var iki tane sahan seti var ay tavalar vs bir sürü yer kaplıyor
Hahaha ay çok komik olur ya gerçekten
Ayy hayret vallahi nasıl olmuş da insan gibi davranabilmişler. Geç olmuş biraz ama ona da şükürAyy çok eğlenceli bak bu hafta kargoculara çekmikrdim biraz da mobilyacıya çemkireyim. Bu arada kargocular mum olmuş annem çok şaşırmışBuyrun ayakta kalmayın kusura bakmayın beklettik sizi burada. Diğer öküz tartıya koyun onlar! Sesi öküz biri olarak hayal edin. 4 adet eşşek gibi koliyi oradan oraya taşıdık -_-
Sen yine de alırken temkinli ol kuzucum bazen o ek kiler dolabını koyacak yer bile olmuyor yani. Hele yeni ev falan tutarsanız zaten imkansız gibiYa ama annemde 10 katı var bunun resmen. Çok mu şimdi, ben anneme almayalım dedim al bu kadar az tencereyle olmaz dedi. Hem küçücükler ablası sığar yaOlmadı ek kiler dolabı alır bir rafı tencereyle doldururum
canım esseden alacaktım sona nolduysa almadımYaaa bak ben bile almışım onu hiç yakıştı mıcurlygirl a101deyken kaçırmayacaktın kızartma önemli
Sen de benim granitten alsana granit kardeşi olalım hem çok güzelAllahım bişeyi beğendim mi yedi sülaleme aldırma huyum var Bi blender beğendim, arkadaşıma bir anlattım o aldı, o arkadaşlarına anlattı onlar alacak, bu böyle yayılır gider
Benim de tavam yok pekBi granit bi seramik bi de sahanlar var
canım benim işte hepsi albümde olanlar kadar başka bişeyim yok inan nasıl yetişecek korkuyorumLazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlaları
kıyamam ya senin niye böyle oldu anlamadım 4 adet koli 65tl kargo gelmedi bir türlü yani saçmaladılar zırvaladılarAyy çok eğlenceli bak bu hafta kargoculara çekmikrdim biraz da mobilyacıya çemkireyim. Bu arada kargocular mum olmuş annem çok şaşırmışBuyrun ayakta kalmayın kusura bakmayın beklettik sizi burada. Diğer öküz tartıya koyun onlar! Sesi öküz biri olarak hayal edin. 4 adet eşşek gibi koliyi oradan oraya taşıdık -_-
Ben hala inanamıyorum
Değil mi amaa, ben de sarısından bulayım madem
Ya köşe her eve uyuyor bir şekilde aslında biliyor musun? Diyorum ya 3 ayrı ev değişti, hepsine de cuk oturdu. Ama zevkine uymuyorsa da alınmayabilir. Herkes yanyana oturmak zorunda gibi oluyor onda işte. Bi de tam köşesi ölü nokta
Napalım bak şimdi, gerekliyi söyle, eğer gereksiz dediğin aldıklarımız arasındaysa hiç ses etme
Ya ama annemde 10 katı var bunun resmen. Çok mu şimdi, ben anneme almayalım dedim al bu kadar az tencereyle olmaz dedi. Hem küçücükler ablası sığar yaOlmadı ek kiler dolabı alır bir rafı tencereyle doldururum
kesinlikle çok tencereye gerek yokşimdiye kadar küçük boy sahan, küçük boy ve bir büyüğü tencereyi kullandım kızartma tenceresi almamıştım mesela o gerekliymiş şimdi anlıyorum patates dahi kızartamıyorum
Haha bende de öyle oldu kolileri bi açtım birsürü tava . Ben o an verdim valla anneme 1 ya da 2 tane .Lazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?