2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle çok tencereye gerek yok şimdiye kadar küçük boy sahan, küçük boy ve bir büyüğü tencereyi kullandım kızartma tenceresi almamıştım mesela o gerekliymiş şimdi anlıyorum patates dahi kızartamıyorum

en iyisi bu şekliyle kalsın değiştirmiyim. 3lü olanı cam tarafına koyarız ikili olanı sehpanın olduğu duvar koyarız 2linin boyu daha kısa olduğu için belki çok kapatmaz balkon kapısının önünede tekliyi koyarım

Sen ver adreslerini bize basalım orayı
Düşüncesi bile çok eğlencelliiiii
Mrs Pink ben alışkınım gerlime gönder şu numarayı hayattan soğutalım YEKTA61 canım içine sinen neyse onu al ev küçük diye vazgeçme hemde aceleye gelir yeniden seç falan
Ay yirim ama sizi yaaaa! Dua edin lütfen getirsinler de ben de sinir hastası olmayayım bu dertlerle de artık uğraşmayayım.
Allahım duy sesimiiiiiiii

En iyisi öyle yapman kuzu, şimdi bir daha baştan koltuk seç falan da ayrı bi zorluk zaten. Onun dışında da salon ya orası köşe olmasa iyi olur

Düşüncesi bile çok eğlencelliiiii

Ay yirim ama sizi yaaaa! Dua edin lütfen getirsinler de ben de sinir hastası olmayayım bu dertlerle de artık uğraşmayayım.
Allahım duy sesimiiiiiiii
aminnnnn canım güzel haberlerini bekliyoruz bugün artık

canım en iyisi evi değiştirebilirsiniz belki sonra keşke diye içinde kalmasın hem bir şekilde oluru varmış

günaydın canım ya orası öyle de lazımda oluyor ben seram,k seti çelik seti sahan seti aldım henüz bide granit düsünüyorum günlük kullanıma tavalar küçük tencereler
Lazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlaları

Hahaha düşünsene ben pinkin arkadaşı bilmem kim bak o eşyalar gelecek! falan diye hepiniz arıyomuşsunuz. Hahah düşüncesi bile çok heyecanlı
Ayy çok eğlenceli bak bu hafta kargoculara çekmikrdim biraz da mobilyacıya çemkireyim. Bu arada kargocular mum olmuş annem çok şaşırmış Buyrun ayakta kalmayın kusura bakmayın beklettik sizi burada. Diğer öküz tartıya koyun onlar! Sesi öküz biri olarak hayal edin. 4 adet eşşek gibi koliyi oradan oraya taşıdık -_-
Evet evet bir molayı hal ettin kuzucum. Ayrıca gereksiz bişey de almadın zaten iyiki de aldın hepsini mutfağı bitirdin resmen. En zoru da orasıydı , büyük bi yük yok olmuş oldu :)
Ben hala inanamıyorum
hıhı evet anlıyorum pissss neyse bitirdin eksikleri şimdi ben tutuşayım ancak tamamlarım herhalde
hem o sarımsak şeysinden yoksa bitti demem biliyosun önemli
Değil mi amaa, ben de sarısından bulayım madem
Ya köşe her eve uyuyor bir şekilde aslında biliyor musun? Diyorum ya 3 ayrı ev değişti, hepsine de cuk oturdu. Ama zevkine uymuyorsa da alınmayabilir. Herkes yanyana oturmak zorunda gibi oluyor onda işte. Bi de tam köşesi ölü nokta
bişiler eksik gibi geliyor hep zaten merak etme biz sana zamanla söyleriz şunuda alın yada bu gereksiz die
Napalım bak şimdi, gerekliyi söyle, eğer gereksiz dediğin aldıklarımız arasındaysa hiç ses etme
Bak benden sana söylemesi evini yerleştiren biri olarak ben uyarayımda benimde çeelik setim var döküm setim var seramik var iki tane sahan seti var ay tavalar vs bir sürü yer kaplıyor
Ya ama annemde 10 katı var bunun resmen. Çok mu şimdi, ben anneme almayalım dedim al bu kadar az tencereyle olmaz dedi. Hem küçücükler ablası sığar ya Olmadı ek kiler dolabı alır bir rafı tencereyle doldururum

3-2-1 yap kuzu o zaman yani evi plansal olarakta görmek lazım çizim vs varmı

Yaaa bak ben bile almışım onu hiç yakıştı mı curlygirl a101deyken kaçırmayacaktın kızartma önemli
günaydın canım ya orası öyle de lazımda oluyor ben seram,k seti çelik seti sahan seti aldım henüz bide granit düsünüyorum günlük kullanıma tavalar küçük tencereler
Sen de benim granitten alsana granit kardeşi olalım hem çok güzel Allahım bişeyi beğendim mi yedi sülaleme aldırma huyum var Bi blender beğendim, arkadaşıma bir anlattım o aldı, o arkadaşlarına anlattı onlar alacak, bu böyle yayılır gider
Lazım olur tabiki ama abartmamak lazım tavaları abartmışım mesela ben anneme vericem fazlaları
Benim de tavam yok pek Bi granit bi seramik bi de sahanlar var

Katılıyorum kuzu çok tencere almamak lazımmış

Ayy hayret vallahi nasıl olmuş da insan gibi davranabilmişler. Geç olmuş biraz ama ona da şükür
Sen yine de alırken temkinli ol kuzucum bazen o ek kiler dolabını koyacak yer bile olmuyor yani. Hele yeni ev falan tutarsanız zaten imkansız gibi
Bi önce tuttuğumuz eve istinaden böyle konuşuyorum malum :)))

canım esseden alacaktım sona nolduysa almadım en kısa zamanda almalıyım. buarada evimin sokağının başında a101 var artık yetişemedim bitti gibi şeyler söylemeyeceğim hihii

canım benim işte hepsi albümde olanlar kadar başka bişeyim yok inan nasıl yetişecek korkuyorum

kıyamam ya senin niye böyle oldu anlamadım 4 adet koli 65tl kargo gelmedi bir türlü yani saçmaladılar zırvaladılar

Haha bende de öyle oldu kolileri bi açtım birsürü tava . Ben o an verdim valla anneme 1 ya da 2 tane .
Gereksiz yani. Yerde vardı ama napim o kadar tavayı ben o kullansım madem.
Arkadaşım evlendikten sonra hep aynı tencereyle aynı tavayı kullanıp duruyorum ne kadar gereksizmiş demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…