2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzu salona köşe almak istmememeni anlıyorum . Onun yerine berjerleri iptal edemezmisin. Sığma durumuna göre 1 tanesi kalsın ya da ikisi de iptal olsun . @blisss güzel bişey yapmış hatta bak puf da gayet güzel bi fikir :)

Ay inşallah bugün gelir artık yoksa ben arayıp konuşmak istiyorum artık siz benim arkadaşımı nasıl oyalarsınız diye
Bende vitamin alıyorsun sandım ya O insanlar kilo almışsınız dese yine kızacaksın ama dimi bırak boşver kim ne derse desin balayında kilo alınırmış zaten

berjer zaten 1 tane koyacaktık diğeri sığmazsa küçük odaya koyacaktık ilerde büyük eve geçersek normal kullanırdık ancak şimdi tv sehpasıda bi kısmı kapanacak görüntü hoş olmayacak
Canım ozaman berjerler iptal olacak puf alacaksın onlarda çok kullanışlı oluyor. Bence köşe bakma misafir ağırlamak zor olur gibi geliyor bana köşede

canım benim 2 tane 3 lü bir tane tekli var. daha eve girmeden bile tekliyi yemek odasına attım çok gereksiz görüyorum mesela bence teklileri iptal edebilirsin.

Kızlar köşe takımı nasıl sizce ayaklarını beyaz yaptırıcam. Renk olarak hardal üzerine mor ve fuşya kirlent

Ayy dün o kadar deli oldum ki anlatamam ama onlara da günü zehir ettim yani.
Gelmezse gerçekten deli olurum. Ara vallahi herkes arasın hatta kuzu hahah
Ay ayrıca evet ya kilo almışsın dese gerçekten kızarım zaten şu durumda Buna da kızmadım tabi şaka ama bilerek yaptık falan sanıyolar ya o komik Ay ben bişey yapmadım kendi gitti diyorum tamam da kızım yazık günah değil mi size diyo hala teyzeler Hayır öyle çok vahim bi durumda da değilim ki yani abarttılar resmen

canım benim 2 tane 3 lü bir tane tekli var. daha eve girmeden bile tekliyi yemek odasına attım çok gereksiz görüyorum mesela bence teklileri iptal edebilirsin.
canım şuan için tekliyi koyduğum yerde sıkıntı yok zaten koltukların kol kısmının uzunluğu tv sehpasının önüne gelecek sorunum bu

Eğer bugün gelmezse bütün kızlar arayacak ozaman onlarda deli olsun
Yaa biz farketmioruz ama aynı tepkiler bana da geliyor vitamin alın yemek yiyin balık gibi bakıyorsun diyorlar hatta bana Nasıl bir haldeysek artık

maşallah kuzu bi anda bitirdin çeyizi pek te güzeller güle güle kullan :)
Teşekkürler kuzu ya vslls öyle oldu :) Günlük yemek takımımı da aldığımda mutfak için sadece ıvır zıvırlar kalıyor, sonra tekstil ve aksesuarlara yoğunlaşıcam :)
Ay ben de hiç anlamam ki daha o işe girişmedim ya :/ Ama benim evde köşe takımı var şu an, iyi güzel rahat ve yer açısından kullanışlı. He taşırken kırılma olur şüphen için, onlar zaten ayrılıyorlar yani ayrı takım almanla bir fark yok, benim o koltuk kaç ev değiştirdi sapasağlam. Ama çok sıkıldım köşe takımından sanırım
Kuzu maşallah hız kesmiyorsun çok güzel tencerelerin güle güle kullan ama benden sana tavsiye abartma tencere işini ben çok almışım mesela çelik seramik döküm
Ay fazla tencere göz çıkarmaz kimisinde yemek olucak dolaba koyucaz, kalabalık olunur, kimi kirli olur kullanılmaz vs. Zaten çok yok ya benim. Seramik setim var 3 boy tencereli, çelik var yine 3 boy tencere ama o zaten başka bi kategori, bir tane de granit var 2 tencereli bitti daha da almıycam. Zaten bu kadarı da fazla değil bence ya. Ama şu an yeni gözbebeğim granitler :) Ağır bir şey bir de o da gözüme kestirdiklerimdendi. allahım bir şeyleri ucuza almayı çok seviyorum Eskiden tek bi tenceresi 110tlydi bunun, ben seti 125e aldım Dün %50 indirimin son günüymüş
güle güle kullan canım yeni cicilerini
Teşekkür ederim canımm :))
Ay deli mi ne. Kilo aldın deseler dert zayıfladın deseler dert
Hatun çıldırdııı Güle güle kullan kluzucuğum ne güzelmiş o tencereler öyle :)
Ay çıldırdı da dur demeli artık ve dedi Kampanyayı kaçıramadım, zaten alınacaklar listemdeydi anne dedim hadi şunu alalım daha ucuzmuş senin bulduğundan, aldık tabi mağazada kalan defoluydu henüz elimde olmasa da bu akşam olacak

gözlerim yaşarıyor afferin kız sana bak gün belli olunca nasılda hızlandın :)
Ayy evet ama çok mutluyum kızım yaa resmen mutfak bitti gibi Diğer ay da günlük tabaklarımı bir de servis kepçelerimi alayım, bir de hepinizin bievden aldığı meşhur silikon kepçelerden aldım mı bittiii :) Geriye kaldı plastik kaplar sarımsak sıkacakları Nasıl bu liste hızla bitti hala anlamıyorum Ben mi bir şeyleri atlıyorum acaba ya bitmedi mi yoksa
Kızlar köşe takımı nasıl sizce ayaklarını beyaz yaptırıcam. Renk olarak hardal üzerine mor ve fuşya kirlent
Canım bence sen salon için içine sinenden vazgeçme, curlygirl ün dediği gibi tekliyi başka odaya atarsın, hatta yatak odasında yer varsa oraya bile atabilirsin bence. Sonra daha büyük bir eve taşınırsanız orada istediğin gibi yerleştirirsin.
Sen ver adreslerini bize basalım orayı

Hahaha düşünsene ben pinkin arkadaşı bilmem kim bak o eşyalar gelecek! falan diye hepiniz arıyomuşsunuz. Hahah düşüncesi bile çok heyecanlı
Ay deli mi ne. Kilo aldın deseler dert zayıfladın deseler dert
Ay ne bileyim yahu öyle hastalıklıymışız gibi , tövbe yarabbii
Evet evet bir molayı hal ettin kuzucum. Ayrıca gereksiz bişey de almadın zaten iyiki de aldın hepsini mutfağı bitirdin resmen. En zoru da orasıydı , büyük bi yük yok olmuş oldu :)

Kızıım o kadar çeliği ne yapacaksın dedim Benim çok tencerem yok kiii, Yetecek kadar işte
hıhı evet anlıyorum pissss neyse bitirdin eksikleri şimdi ben tutuşayım ancak tamamlarım herhalde
hem o sarımsak şeysinden yoksa bitti demem biliyosun önemli

canım şuan için tekliyi koyduğum yerde sıkıntı yok zaten koltukların kol kısmının uzunluğu tv sehpasının önüne gelecek sorunum bu
ozaman modelini değiştiremezmisin. köşeler banada hoş gözüküyor ama kullanış olarak hep tereddüt ettim. benim evimede köşe daha uygundu mesela ama başka yere taşınırsam oraya uymazsa diye vazgeçtim.

Mrs Pink ben alışkınım gerlime gönder şu numarayı hayattan soğutalım YEKTA61 canım içine sinen neyse onu al ev küçük diye vazgeçme hemde aceleye gelir yeniden seç falan

bişiler eksik gibi geliyor hep zaten merak etme biz sana zamanla söyleriz şunuda alın yada bu gereksiz die

Bak benden sana söylemesi evini yerleştiren biri olarak ben uyarayımda benimde çeelik setim var döküm setim var seramik var iki tane sahan seti var ay tavalar vs bir sürü yer kaplıyor

Hahaha ay çok komik olur ya gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…