Alır almaz burada resmi olacak zatenevet canım merak etme yeni sezona girdik rahatlıkla bulursunuz haberlerini bekliyorum
bak bak bak nişanda alışverişler yapılmış haberimiz yok güle güle kullan canımm
doğru ya aman bende meraktan unutuyorum :) ben çok heyecanlıyım ya gün içinde mesajlar gelip duruyor çarşamba ne yaptın canım izin işini halletin mi vs bana evlenmede teklif etmedi acaba ne zaman eder:)Kız nişan zamanı konuşmuyorduk bileOnlar hep nişan masası için alınıp çeyize gidenler. Hatırlamıyorum bile tam ama dur şamdanları koyayım hadi
kesinlikle resimsiz gelme zaten kuzu o alışveriştenAlır almaz burada resmi olacak zaten
kuzum şimdi konuşurken duygusala bağladım ondan ama zamanı var :)
demek seninde sarımsak şeysinden yok ama siz çok tatlsıınız bugün ya
evet büyük eksiklik yaaBence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraber
Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani
kullandıkça farkediyorsn iştedün akşam eve geç gelince makarna yapım dedim ve süzgeçin olmadığını farkettim şimdi sen diyince bak bi eksik daha çıktı sarımsak şeysi bendede yok
Hahah @Conchigliacurlygirl iki gün önce anneme sarımsak şeysim yok süzgecim yok demiştim de bana gülmüşlerdi . Bunları onlara ileticemm
Bugün gelecekti hani yinemi getirmiyorlar ?@blisss kuzu stres benim soyadim artik ya bak salona hala bisey gelmedi ne koltk ne masa, butun gin onlarla savastim mahfoldim. Bana da gorenler baya aciyodu ya, okuceksin ni ne diye ama su ilaci kullanmaya basladim ya istahimi artirdi sanki yaaa o kotu oldu iste. 1 aydir yemeyen icmeyen ben eski halime dondim sanki yeme konusunda
Merhaba, hayırlı olsun :) Ben seni hatırlıyorum nişan fotoğraflarındanBende 2016 geliniyim allah nasip ederse kızçelerrrr
Günaydııın :)günaydın :)
maşallah kuzu bi anda bitirdin çeyizi pek te güzeller güle güle kullan :)Merhaba, hayırlı olsun :) Ben seni hatırlıyorum nişan fotoğraflarından
Günaydııın :)
Kızlar ben dün yine alışveriş yaptımAlbümde kendileri
Bende 2016 geliniyim allah nasip ederse kızçelerrrr
Kuzu maşallah hız kesmiyorsun çok güzel tencerelerin güle güle kullan ama benden sana tavsiye abartma tencere işini ben çok almışım mesela çelik seramik dökümMerhaba, hayırlı olsun :) Ben seni hatırlıyorum nişan fotoğraflarından
Günaydın canım berjerleri iptal et ozaman ya da bir tane berjer olsun bizimde ev küçük olduğu için 3+2 li aldık 2 tane de pufKafamda deli sorulaaarrr. Kızlar bugün sorularla geldmmmKoltuk ve yemek takımımızı çok beğenerek seçmiştim. Bir kaç gün içerisinde de ödememi yapacaktım ve 20 gün sonra teslim alacaktım. Koltuk takımımı 3+2+1+1 olarak seçmiştik ancak berjerlerden birtanesinin sığmama durumu vardı. Birde tv sehpasını koyduğumuz duvarıın bir kısmını koltuk kapacak yani tv sehpası araya girmiş olacak.E yana çekecek alanda yok yanında hemen kapı var odada başka köşeye koyabileceğimiz bi yerde yok oyüzden moralim bozuldu. Sizce ne yapıyım iptal edip köşe takımımı bakayım? Normalde köşe istemiyordum. Taşınmalarda vs bozulur kırılır.
güle güle kullan canım yeni cicileriniMerhaba, hayırlı olsun :) Ben seni hatırlıyorum nişan fotoğraflarından
Yok kuzucum gelmediler işte bugün ilk teslimatın bize olduğunu iddia etti dün beni fıtık ettikten sonraç Artık bi sorun çıkmamasını umuyorum.Bugün gelecekti hani yinemi getirmiyorlar ?
Hangi ilacı kullanıyorsun kuzu bana da vitamin al dediler nişanlımda öyle eridi gitti tükendik valla
berjer zaten 1 tane koyacaktık diğeri sığmazsa küçük odaya koyacaktık ilerde büyük eve geçersek normal kullanırdık ancak şimdi tv sehpasıda bi kısmı kapanacak görüntü hoş olmayacakHerkese günaydınn :)
Hoşgeldin hayırlısı olsunn
Kuzu maşallah hız kesmiyorsun çok güzel tencerelerin güle güle kullan ama benden sana tavsiye abartma tencere işini ben çok almışım mesela çelik seramik döküm
Günaydın canım berjerleri iptal et ozaman ya da bir tane berjer olsun bizimde ev küçük olduğu için 3+2 li aldık 2 tane de puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?