Hahah @Conchigliaway arkadaş ne sarımsak şeysiymiş ya hemen ediniyorum bitane:)
oo sen hazırsın sarımsak şeysin varsa o iş tamam bitmiştir olay:)hahah sarımsak şeysim var benim hemde o da mooor
kuzum ya sen onlarıda mı düşündün kıyamam helal sana gerçekten valla çok merak ediyorum senin eviniHahah @Conchigliacurlygirl iki gün önce anneme sarımsak şeysim yok süzgecim yok demiştim de bana gülmüşlerdi . Bunları onlara ileticemm
oo sen hazırsın sarımsak şeysin varsa o iş tamam bitmiştir olay:)
kuzum ya sen onlarıda mı düşündün kıyamam helal sana gerçekten valla çok merak ediyorum senin evini
ya damatlığı ne yapacaksın hem sarımsak şeysin var hemde mor sen bi harikasın:) damatlık kolay bebeğim hafta sonu falan bakarsınız belkiHahah damatlığımız yok ama henüz
Güldürdün valla sağol ya harikayim dimiya damatlığı ne yapacaksın hem sarımsak şeysin var hemde mor sen bi harikasın:) damatlık kolay bebeğim hafta sonu falan bakarsınız belki
borda alacaktınız değil mi senin çiçek bitti mi kuzu yaptın mı?Güldürdün valla sağol ya harikayim dimiFırsat bulursak çıkıcaz inşallah canım
Off bak hatırlattın şimdi hayırr malesef başlamadım dahaborda alacaktınız değil mi senin çiçek bitti mi kuzu yaptın mı?
canım başla da bir bakalım istediğin gibi olur hem önceden yaparsın bir bakarız son ana bırakma damatlık bordo biraz zor gibi geldi ama sezona da girdik kesin gelmiştir bordolarOff bak hatırlattın şimdi hayırr malesef başlamadım daha
Ayıp ediyosun kuzucum düşünmem mi hiçkuzum ya sen onlarıda mı düşündün kıyamam helal sana gerçekten valla çok merak ediyorum senin evini
Aynısını aldık madem :) Küçük tencere seti essede vardı o zaman bi oraya da bak derim indirim var şu sıralar :)sahan seti aldım bebeğim bernardo çelik:):) onun fotolarını çekmeyi unutmuşum lakin onlar tamam
Ooo renk uyumu bile var ama fotoğraf yokhahah sarımsak şeysim var benim hemde o da mooor
Bordo bir kaç yerde gördük buluruz diye düşünüyorum canım çiçeğede fırsat bulaiblirsem inşallah başlıcamcanım başla da bir bakalım istediğin gibi olur hem önceden yaparsın bir bakarız son ana bırakma damatlık bordo biraz zor gibi geldi ama sezona da girdik kesin gelmiştir bordolar
Bin yıl önce almışım ama napıyımAynısını aldık madem :) Küçük tencere seti essede vardı o zaman bi oraya da bak derim indirim var şu sıralar :)
Ooo renk uyumu bile var ama fotoğraf yok
bak ben bu detayı kaçırdım isteriz fotoAynısını aldık madem :) Küçük tencere seti essede vardı o zaman bi oraya da bak derim indirim var şu sıralar :)
Ooo renk uyumu bile var ama fotoğraf yok
bulursun canım şimdi daha çok çeşit vardır hemBordo bir kaç yerde gördük buluruz diye düşünüyorum canım çiçeğede fırsat bulaiblirsem inşallah başlıcam
Bin yıl önce almışım ama napıyım
İyi hadi öyle oluversinBordo bir kaç yerde gördük buluruz diye düşünüyorum canım çiçeğede fırsat bulaiblirsem inşallah başlıcam
Bin yıl önce almışım ama napıyım
hımm koymadıklarım bak sen yakaladımİyi hadi öyle oluversinBenim de koymadıklarım var zaten
bak ben bu detayı kaçırdım isteriz foto
bulursun canım şimdi daha çok çeşit vardır hem
yaaa gördünmü sende de varmışİyi hadi öyle oluversinBenim de koymadıklarım var zaten
Ne olduğunu ben bile bilmiyorum kiihımm koymadıklarım bak sen yakaladım
evet canım merak etme yeni sezona girdik rahatlıkla bulursunuz haberlerini bekliyorumİnşallah öyledir kuzu bedende kalmış olması önmli tabi
yaaa gördünmü sende de varmış
bak bak bak nişanda alışverişler yapılmış haberimiz yok güle güle kullan canımmMesela teyzem patch work bi yatak örtüsü yapmıştı taa kaç yıl önce çeyizin olur diye bak onu hatırladım :) Nişanda şamdanlar servis tabakları falan almıştık güzel onlar var.
Kız nişan zamanı konuşmuyorduk bileevet canım merak etme yeni sezona girdik rahatlıkla bulursunuz haberlerini bekliyorum
bak bak bak nişanda alışverişler yapılmış haberimiz yok güle güle kullan canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?