2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Off bak hatırlattın şimdi hayırr malesef başlamadım daha
canım başla da bir bakalım istediğin gibi olur hem önceden yaparsın bir bakarız son ana bırakma damatlık bordo biraz zor gibi geldi ama sezona da girdik kesin gelmiştir bordolar

sahan seti aldım bebeğim bernardo çelik:):) onun fotolarını çekmeyi unutmuşum lakin onlar tamam
Aynısını aldık madem :) Küçük tencere seti essede vardı o zaman bi oraya da bak derim indirim var şu sıralar :)
hahah sarımsak şeysim var benim hemde o da mooor
Ooo renk uyumu bile var ama fotoğraf yok

canım başla da bir bakalım istediğin gibi olur hem önceden yaparsın bir bakarız son ana bırakma damatlık bordo biraz zor gibi geldi ama sezona da girdik kesin gelmiştir bordolar
Bordo bir kaç yerde gördük buluruz diye düşünüyorum canım çiçeğede fırsat bulaiblirsem inşallah başlıcam
Aynısını aldık madem :) Küçük tencere seti essede vardı o zaman bi oraya da bak derim indirim var şu sıralar :)

Bin yıl önce almışım ama napıyım

bak ben bu detayı kaçırdım isteriz foto
Bordo bir kaç yerde gördük buluruz diye düşünüyorum canım çiçeğede fırsat bulaiblirsem inşallah başlıcam

Bin yıl önce almışım ama napıyım
bulursun canım şimdi daha çok çeşit vardır hem

Mesela teyzem patch work bi yatak örtüsü yapmıştı taa kaç yıl önce çeyizin olur diye bak onu hatırladım :) Nişanda şamdanlar servis tabakları falan almıştık güzel onlar var.

İnşallah öyledir kuzu bedende kalmış olması önmli tabi

yaaa gördünmü sende de varmış
evet canım merak etme yeni sezona girdik rahatlıkla bulursunuz haberlerini bekliyorum
Mesela teyzem patch work bi yatak örtüsü yapmıştı taa kaç yıl önce çeyizin olur diye bak onu hatırladım :) Nişanda şamdanlar servis tabakları falan almıştık güzel onlar var.
bak bak bak nişanda alışverişler yapılmış haberimiz yok güle güle kullan canımm

evet canım merak etme yeni sezona girdik rahatlıkla bulursunuz haberlerini bekliyorum

bak bak bak nişanda alışverişler yapılmış haberimiz yok güle güle kullan canımm
Kız nişan zamanı konuşmuyorduk bile Onlar hep nişan masası için alınıp çeyize gidenler. Hatırlamıyorum bile tam ama dur şamdanları koyayım hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…