ben ağlayamadım yaayyy bende adam daha şarkının ilk cümlesini söylerken başladım bende, tabi ben ağlıyorum millet beni görüp ağlıyolar falan salonca ağladık heralde ay
:) makyaj sağlam kaldı onu düşün kuzu hayır ağlamak var ağlamak var ben böyle iç çeke çeke ağladım resmenben ağlayamadım yaiyimi oldu kötümü tabi bilemedim
aynen ya hem ağlarım dayanamam falan hem tenceremiz pıçağımız eksik olmasın:) bende mor bişey yok bebeğim mavi mint yeşili ağırlıklı olacak çelik alırım güzel şık bir set senin tencerelerle falan iyi olurBende ki mor canım mutfağımda mor eşya çok diye öyle almıştım mor tencere setim falan var mesela
Yaa evet bir ağlıyoruz bir tencere bıçak vs komik işte hem ağlarım hem giderim
Çok kötüsün ama sen ya
Kız napıcan o kadar tencereyikuzu aldım albümde var işte bernardoda görmüşssündür gümüş saplı olanlar aldım ama bi sete daha hayır demem:)
Ayy evet senin o tencereyle süper olurlar :) Hem aynı marka muhtemelen tonu da aynıdır.Bende ki mor canım mutfağımda mor eşya çok diye öyle almıştım mor tencere setim falan var mesela
Yaa evet bir ağlıyoruz bir tencere bıçak vs komik işte hem ağlarım hem giderim
Çok kötüsün ama sen ya
Deme öyle alınırım bakAyyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim
Ay vallahi deli olduk burada:) makyaj sağlam kaldı onu düşün kuzu hayır ağlamak var ağlamak var ben böyle iç çeke çeke ağladım resmen
pıçağa laf yok hem ağlayıp hem pıçaklara bakıyoruz ne yani kim demiş ağlarken alışveriş olmaz diyeAyyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim
kuzum yaaa:) makyaj sağlam kaldı onu düşün kuzu hayır ağlamak var ağlamak var ben böyle iç çeke çeke ağladım resmen
kendinden süzgeçli süt tenceresi iyiymiş baktım ben seninkilere kuzum küçük alırım artık muhtemelen küçükte lazımKız napıcan o kadar tencereyiBenim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)
Ayy evet senin o tencereyle süper olurlar :) Hem aynı marka muhtemelen tonu da aynıdır.
Deme öyle alınırım bak
Ay vallahi deli olduk burada
kıyamam ya bende daynanamam bakma kuzu sen burada kaynattığımıza:) makyaj sağlam kaldı onu düşün kuzu hayır ağlamak var ağlamak var ben böyle iç çeke çeke ağladım resmen
haha süpersin ya bula bula neyi eksik buldu ama doğru onlar hep unutulur almak lazım:)kızlar buarada yeni evli olarak3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan birde makarna süzgeci almamışım
ayy evet sen sakin ol şimdilik kuzuuuKız napıcan o kadar tencereyiBenim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)
Ayy evet senin o tencereyle süper olurlar :) Hem aynı marka muhtemelen tonu da aynıdır.
Deme öyle alınırım bak
ben çok hatırlamamaya çalışıyorum o kareleri ama ara ara hüzün çöküyo kuzu o da benim sulu gözlü oluşumdan :)kuzum yaaamutlu ol boşverelim ağlamaları
aynen kuzu o an herkes kötü oluyo ama daha var şimdiden sıkma kendini :)kıyamam ya bende daynanamam bakma kuzu sen burada kaynattığımıza
aaaa benimde sarımsak şeyşinden yokkızlar buarada yeni evli olarak3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan birde makarna süzgeci almamışım
kuzum şimdi konuşurken duygusala bağladım ondan ama zamanı var :)ayy evet sen sakin ol şimdilik kuzuuu
ben çok hatırlamamaya çalışıyorum o kareleri ama ara ara hüzün çöküyo kuzu o da benim sulu gözlü oluşumdan :)
aynen kuzu o an herkes kötü oluyo ama daha var şimdiden sıkma kendini :)
Bence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraberkendinden süzgeçli süt tenceresi iyiymiş baktım ben seninkilere kuzum küçük alırım artık muhtemelen küçükte lazım
kızlar buarada yeni evli olarak3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan birde makarna süzgeci almamışım
aaaa benimde sarımsak şeyşinden yok
aaaa benimde sarımsak şeyşinden yok
kullandıkça farkediyorsn işteBence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraber
Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani
Hahah dışarıdan çok komik duruyor değilmiAyyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim
Anladım ozaman çelik güzel olur senin eşyalarınaaynen ya hem ağlarım dayanamam falan hem tenceremiz pıçağımız eksik olmasın:) bende mor bişey yok bebeğim mavi mint yeşili ağırlıklı olacak çelik alırım güzel şık bir set senin tencerelerle falan iyi olur
Eveeet aynı mark birebir uyuyor renklerKız napıcan o kadar tencereyiBenim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)
Deme öyle alınırım bak
hahah neyseki ben almıştım annem sağolsun geçenlerde aldırdı boy boykızlar buarada yeni evli olarak3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan birde makarna süzgeci almamışım
sahan seti aldım bebeğim bernardo çelik:):) onun fotolarını çekmeyi unutmuşum lakin onlar tamamBence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraber
Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani
way arkadaş ne sarımsak şeysiymiş ya hemen ediniyorum bitane:)kullandıkça farkediyorsn iştedün akşam eve geç gelince makarna yapım dedim ve süzgeçin olmadığını farkettim şimdi sen diyince bak bi eksik daha çıktı sarımsak şeysi bendede yok
hahah sarımsak şeysim var benim hemde o da mooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?