2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende ki mor canım mutfağımda mor eşya çok diye öyle almıştım mor tencere setim falan var mesela :-)
Yaa evet bir ağlıyoruz bir tencere bıçak vs komik işte hem ağlarım hem giderim:KK70:

Çok kötüsün ama sen ya :KK70::KK70::KK42:
aynen ya hem ağlarım dayanamam falan hem tenceremiz pıçağımız eksik olmasın:) bende mor bişey yok bebeğim mavi mint yeşili ağırlıklı olacak çelik alırım güzel şık bir set senin tencerelerle falan iyi olur

kuzu aldım albümde var işte bernardoda görmüşssündür gümüş saplı olanlar aldım ama bi sete daha hayır demem:)
Kız napıcan o kadar tencereyi :D Benim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)
Bende ki mor canım mutfağımda mor eşya çok diye öyle almıştım mor tencere setim falan var mesela :-)
Yaa evet bir ağlıyoruz bir tencere bıçak vs komik işte hem ağlarım hem giderim:KK70:

Çok kötüsün ama sen ya :KK70::KK70::KK42:
Ayy evet senin o tencereyle süper olurlar :) Hem aynı marka muhtemelen tonu da aynıdır.
Ayyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim :KK70: :KK70: :KK70:
Deme öyle alınırım bak :D
:) makyaj sağlam kaldı onu düşün kuzu hayır ağlamak var ağlamak var ben böyle iç çeke çeke ağladım resmen :cry:
Ay vallahi deli olduk burada :D

Ayyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim :KK70: :KK70: :KK70:
pıçağa laf yok hem ağlayıp hem pıçaklara bakıyoruz ne yani kim demiş ağlarken alışveriş olmaz diye:KK70::KK70:

Kız napıcan o kadar tencereyi :KK70: Benim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)

Ayy evet senin o tencereyle süper olurlar :) Hem aynı marka muhtemelen tonu da aynıdır.

Deme öyle alınırım bak :KK70:

Ay vallahi deli olduk burada :KK70:
kendinden süzgeçli süt tenceresi iyiymiş baktım ben seninkilere kuzum küçük alırım artık muhtemelen küçükte lazım

kızlar buarada yeni evli olarak :D 3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan :D birde makarna süzgeci almamışım :D

kızlar buarada yeni evli olarak :KK70: 3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan :KK70: birde makarna süzgeci almamışım :KK70:
haha süpersin ya bula bula neyi eksik buldu ama doğru onlar hep unutulur almak lazım:)

Kız napıcan o kadar tencereyi :KK70: Benim tencereleri gördün mü bilmem ama kalitesi çok iyi geldi, bir de kendinden süzgeçli, süt tenceresi de var 160 falandı bi bak istersen. Seninkiler de çok iyi duruyor ama :)

ayy evet sen sakin ol şimdilik kuzuuu
kuzum yaaa :KK43: mutlu ol boşverelim ağlamaları
ben çok hatırlamamaya çalışıyorum o kareleri ama ara ara hüzün çöküyo kuzu o da benim sulu gözlü oluşumdan :)
kıyamam ya bende daynanamam bakma kuzu sen burada kaynattığımıza
aynen kuzu o an herkes kötü oluyo ama daha var şimdiden sıkma kendini :)

kızlar buarada yeni evli olarak :KK70: 3gün kaldığım evimdeki en büyük eksikliği sölim size plastik kaplar. hani şu kase gibi olanlar varya. okadar çok lazım olduki bende bir tane almışım onun eksikliği çok çekiyorumşuan :KK70: birde makarna süzgeci almamışım :KK70:
aaaa benimde sarımsak şeyşinden yok :D

ayy evet sen sakin ol şimdilik kuzuuu

ben çok hatırlamamaya çalışıyorum o kareleri ama ara ara hüzün çöküyo kuzu o da benim sulu gözlü oluşumdan :)

aynen kuzu o an herkes kötü oluyo ama daha var şimdiden sıkma kendini :)
kuzum şimdi konuşurken duygusala bağladım ondan ama zamanı var :)
demek seninde sarımsak şeysinden yok ama siz çok tatlsıınız bugün ya

kendinden süzgeçli süt tenceresi iyiymiş baktım ben seninkilere kuzum küçük alırım artık muhtemelen küçükte lazım
Bence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraber

aaaa benimde sarımsak şeyşinden yok :KK70:

Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani :D

aaaa benimde sarımsak şeyşinden yok :KK70:

Bence de küçük al, sahan seti falan al hatta. Onu da diyeyim bernardoda 50 tl çelik sahan seti, kap derim :) Benimkiler bugün gelecek inşallah ekmek kutumla beraber

Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani :KK70:
kullandıkça farkediyorsn işte :D dün akşam eve geç gelince makarna yapım dedim ve süzgeçin olmadığını farkettim :D şimdi sen diyince bak bi eksik daha çıktı sarımsak şeysi bendede yok :D

Hahah dışarıdan çok komik duruyor değilmi :D:D:D
aynen ya hem ağlarım dayanamam falan hem tenceremiz pıçağımız eksik olmasın:) bende mor bişey yok bebeğim mavi mint yeşili ağırlıklı olacak çelik alırım güzel şık bir set senin tencerelerle falan iyi olur
Anladım ozaman çelik güzel olur senin eşyalarına

Eveeet aynı mark birebir uyuyor renkler :rolleyes:

hahah neyseki ben almıştım annem sağolsun geçenlerde aldırdı boy boy :KK70:

Onca detay düşünüldü de bunları mı atlamışız yani :KK70:
sahan seti aldım bebeğim bernardo çelik:):) onun fotolarını çekmeyi unutmuşum lakin onlar tamam

Back