zorlanırsın kız kardeş mi ben hala alışamadım ilk bir hafta eve giremedik biz yemek yiycez o da olsa annem sevdiği yemekleri 2 ay yapmadı bize:)Huff sanki yurtdışına gidiyorlar yani 1 hafta sonra normal devam ediyorsun hayatına. Hani ben ailemin yanında da yaşamıyorum bakarsak ama yine de çok zor beeKardeşim konusunda zorlanıcam gibi geliyor mesela, o şimdiden triplere girdi bana
O kısmı koymuyo kızım bana tuzum kuru:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değilbakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn @Conchiglia sende benden yana ol lütfen
o zaman çelik almak en mantıklısı tencerelerimde silver zaten maviylede iyi gider tamamdır kuzu iyi oldu ya burdan fikir alıp almak daha güzel bilinçli olarak alıyosun en azındanMoru var siyahı var beyazı bir de benimki gibi paslanmaz çelik olanı var kuzu
Sizinkiler daha fenaymış kızım yazorlanırsın kız kardeş mi ben hala alışamadım ilk bir hafta eve giremedik biz yemek yiycez o da olsa annem sevdiği yemekleri 2 ay yapmadı bize:)
hihih ay doğruO kısmı koymuyo kızım bana tuzum kuruAnnemlerde eşyam yok zaten o kısmı da sorunsuz Ama gel gör ki o günden korkuyorum
haha bi ağlıyoruz araya ben pıçakları sıkıştırıyorum hımm iyi güzel onu konuşuyoruz sonra tekrar damara bağlıyoruz delirdik:)Of konuyu kapatmazsak hepbirlikte ağlıcaz burda
Al al önümüzde ki ay kaçırma
Evet yaa süper oluyor kaç tane saçma şeyi almaktan vazgeçtim mesela sayenizdeo zaman çelik almak en mantıklısı tencerelerimde silver zaten maviylede iyi gider tamamdır kuzu iyi oldu ya burdan fikir alıp almak daha güzel bilinçli olarak alıyosun en azından
yani kız kardeş benimki sorma ya çok duygusallar sen zaten ayrı yaşamıyo musun kuzum az daha kolay olur sanaSizinkiler daha fenaymış kızım yaBenimki erkek kardeş ve o da ayrı zor oluyor, evleneceğim yeni dank etti evde baya laflar atıyor bana, aynı evde olamıycaz artık vs diye.
aynen herşeyle olur ben pasta setinideEvet yaa süper oluyor kaç tane saçma şeyi almaktan vazgeçtim mesela sayenizdeBir de ben çelik olanın formunu daha çok sevdim sanırım ondan, hem de uydurmak daha kolay.
hay Allah seni ne yapmasın deliiihihih ay doğrusanada şunu anlatım ozaman. evlenen arkadaşlarımın kınalarında gelin almalarında hep ağlamışımdır. kendiminkinde ağlayamadım bir. kınada kafamı bir kaldırdım o ağladığım arkadaşlarımın hepsi benim kınamda ağlıyorlar ama nasıl katıla katıla onları görünce bir gözlerim doldu noluyor dedim gelin almamadada aynı şey
Ayy ama yaa yok ağlamak yokkhihih ay doğrusanada şunu anlatım ozaman. evlenen arkadaşlarımın kınalarında gelin almalarında hep ağlamışımdır. kendiminkinde ağlayamadım bir. kınada kafamı bir kaldırdım o ağladığım arkadaşlarımın hepsi benim kınamda ağlıyorlar ama nasıl katıla katıla onları görünce bir gözlerim doldu noluyor dedim gelin almamadada aynı şey
Sen de benim gibisin yaaa ahahahaha bi ağlıyoruz araya ben pıçakları sıkıştırıyorum hımm iyi güzel onu konuşuyoruz sonra tekrar damara bağlıyoruz delirdik:)
ya erkek kardeş belli etmeden çirkefe bağlıyor duygusal olarak göstermez zaten. Ben kardeşimleyim, ayrılıcaz diye bi burukluk var. En ufak bişeye laf sokuyor.yani kız kardeş benimki sorma ya çok duygusallar sen zaten ayrı yaşamıyo musun kuzum az daha kolay olur sana
oo işin zor bide kardeşle yaşıyorsan çok dokunur ona normal tabi o da öyle belli eder kıyamam yaAyy ama yaa yok ağlamak yokk
Sen de benim gibisin yaaa ahahaben de ilk pıçak aldım dedim herkesee
ya erkek kardeş belli etmeden çirkefe bağlıyor duygusal olarak göstermez zaten. Ben kardeşimleyim, ayrılıcaz diye bi burukluk var. En ufak bişeye laf sokuyor.
Al gel pıçak kardeşliği yapalımoo işin zor bide kardeşle yaşıyorsan çok dokunur ona normal tabi o da öyle belli eder kıyamam ya
evet ama pıçak demek daha güzel geliyor kulağa bende pıçaklarımı alıp geleceğim buraya
kuzu aldım albümde var işte bernardoda görmüşssündür gümüş saplı olanlar aldım ama bi sete daha hayır demem:)Al gel pıçak kardeşliği yapalımÇelik tencere aldın mı bak önerim var hemen
tamam bunu söylediğin iyi oldu bambu tahtasının olması da çok güzel duruşunu beğendim @blisss te öneriyor ben alıyorum öyleyse renkleri var mı ki
haha bi ağlıyoruz araya ben pıçakları sıkıştırıyorum hımm iyi güzel onu konuşuyoruz sonra tekrar damara bağlıyoruz delirdik:)
kesinlikle hem benim hem eşimin arkadaşları saolsun valla hem çok kalabalıktı onlar sayesinde hemde acayip eğlendik :)
evet canım epeyce güzel şeyde vardı :) allahtan onları düşününce insanın yüzü gülüyor
:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değilbakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn @Conchiglia sende benden yana ol lütfen
maşallah kuzu çok güzelsinizzz :)elimdeki fotolardan sizin için bir albüm yaptım :) meraklı hatunlar hadi albüme :)
ayyy kıyamam yaaçok şükür canım. yorulacaksın ama değecek pes etme bir süre zorlanacaksın olsun
bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
ayyy bende adam daha şarkının ilk cümlesini söylerken başladım bende, tabi ben ağlıyorum millet beni görüp ağlıyolar falan salonca ağladık heralde ayyanına bikaç güldürecek insan alınsorun olmuyor. kınada ağlaamak istiyordum arkadaşlarım ikide bir gelip güldürgüler espri yaptılar ağlatmadılar bi
ayyy bende onlarla oturup ağlayabilirim kuzukesinlikle hem benim hem eşimin arkadaşları saolsun valla hem çok kalabalıktı onlar sayesinde hemde acayip eğlendik :)
evet canım epeyce güzel şeyde vardı :) allahtan onları düşününce insanın yüzü gülüyor
:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değilbakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn @Conchiglia sende benden yana ol lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?