2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Huff sanki yurtdışına gidiyorlar yani 1 hafta sonra normal devam ediyorsun hayatına. Hani ben ailemin yanında da yaşamıyorum bakarsak ama yine de çok zor bee :KK43: Kardeşim konusunda zorlanıcam gibi geliyor mesela, o şimdiden triplere girdi bana
zorlanırsın kız kardeş mi ben hala alışamadım ilk bir hafta eve giremedik biz yemek yiycez o da olsa annem sevdiği yemekleri 2 ay yapmadı bize:)

:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değil :KK70: bakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim :KK70: ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn :KK70: @Conchiglia sende benden yana ol lütfen :KK70:
O kısmı koymuyo kızım bana tuzum kuru :D Annemlerde eşyam yok zaten o kısmı da sorunsuz :D Ama gel gör ki o günden korkuyorum

Moru var siyahı var beyazı bir de benimki gibi paslanmaz çelik olanı var kuzu
o zaman çelik almak en mantıklısı tencerelerimde silver zaten maviylede iyi gider tamamdır kuzu iyi oldu ya burdan fikir alıp almak daha güzel bilinçli olarak alıyosun en azından

zorlanırsın kız kardeş mi ben hala alışamadım ilk bir hafta eve giremedik biz yemek yiycez o da olsa annem sevdiği yemekleri 2 ay yapmadı bize:)
Sizinkiler daha fenaymış kızım ya :D Benimki erkek kardeş ve o da ayrı zor oluyor, evleneceğim yeni dank etti evde baya laflar atıyor bana, aynı evde olamıycaz artık vs diye.

O kısmı koymuyo kızım bana tuzum kuru :KK70: Annemlerde eşyam yok zaten o kısmı da sorunsuz :KK70: Ama gel gör ki o günden korkuyorum
hihih ay doğru :D sanada şunu anlatım ozaman. evlenen arkadaşlarımın kınalarında gelin almalarında hep ağlamışımdır. kendiminkinde ağlayamadım bir. kınada kafamı bir kaldırdım o ağladığım arkadaşlarımın hepsi benim kınamda ağlıyorlar ama nasıl katıla katıla :D onları görünce bir gözlerim doldu noluyor dedim :D gelin almamadada aynı şey :D

o zaman çelik almak en mantıklısı tencerelerimde silver zaten maviylede iyi gider tamamdır kuzu iyi oldu ya burdan fikir alıp almak daha güzel bilinçli olarak alıyosun en azından
Evet yaa süper oluyor kaç tane saçma şeyi almaktan vazgeçtim mesela sayenizde :D Bir de ben çelik olanın formunu daha çok sevdim sanırım ondan, hem de uydurmak daha kolay.

Sizinkiler daha fenaymış kızım ya :KK70: Benimki erkek kardeş ve o da ayrı zor oluyor, evleneceğim yeni dank etti evde baya laflar atıyor bana, aynı evde olamıycaz artık vs diye.
yani kız kardeş benimki sorma ya çok duygusallar sen zaten ayrı yaşamıyo musun kuzum az daha kolay olur sana

hihih ay doğru :KK70: sanada şunu anlatım ozaman. evlenen arkadaşlarımın kınalarında gelin almalarında hep ağlamışımdır. kendiminkinde ağlayamadım bir. kınada kafamı bir kaldırdım o ağladığım arkadaşlarımın hepsi benim kınamda ağlıyorlar ama nasıl katıla katıla :KK70: onları görünce bir gözlerim doldu noluyor dedim :KK70: gelin almamadada aynı şey :KK70:
hay Allah seni ne yapmasın deliii:KK70::KK70:

hihih ay doğru :KK70: sanada şunu anlatım ozaman. evlenen arkadaşlarımın kınalarında gelin almalarında hep ağlamışımdır. kendiminkinde ağlayamadım bir. kınada kafamı bir kaldırdım o ağladığım arkadaşlarımın hepsi benim kınamda ağlıyorlar ama nasıl katıla katıla :KK70: onları görünce bir gözlerim doldu noluyor dedim :KK70: gelin almamadada aynı şey :KK70:
Ayy ama yaa yok ağlamak yokk :D
haha bi ağlıyoruz araya ben pıçakları sıkıştırıyorum hımm iyi güzel onu konuşuyoruz sonra tekrar damara bağlıyoruz delirdik:)
Sen de benim gibisin yaaa ahaha :D ben de ilk pıçak aldım dedim herkesee :D
yani kız kardeş benimki sorma ya çok duygusallar sen zaten ayrı yaşamıyo musun kuzum az daha kolay olur sana
ya erkek kardeş belli etmeden çirkefe bağlıyor duygusal olarak göstermez zaten. Ben kardeşimleyim, ayrılıcaz diye bi burukluk var. En ufak bişeye laf sokuyor.

Ayy ama yaa yok ağlamak yokk :KK70:

Sen de benim gibisin yaaa ahaha :KK70: ben de ilk pıçak aldım dedim herkesee :KK70:

ya erkek kardeş belli etmeden çirkefe bağlıyor duygusal olarak göstermez zaten. Ben kardeşimleyim, ayrılıcaz diye bi burukluk var. En ufak bişeye laf sokuyor.
oo işin zor bide kardeşle yaşıyorsan çok dokunur ona normal tabi o da öyle belli eder kıyamam ya
evet ama pıçak demek daha güzel geliyor kulağa bende pıçaklarımı alıp geleceğim buraya:KK70::KK70:

oo işin zor bide kardeşle yaşıyorsan çok dokunur ona normal tabi o da öyle belli eder kıyamam ya
evet ama pıçak demek daha güzel geliyor kulağa bende pıçaklarımı alıp geleceğim buraya:KK70::KK70:
Al gel pıçak kardeşliği yapalım :D Çelik tencere aldın mı bak önerim var hemen :D

tamam bunu söylediğin iyi oldu bambu tahtasının olması da çok güzel duruşunu beğendim @blisss te öneriyor ben alıyorum öyleyse renkleri var mı ki

haha bi ağlıyoruz araya ben pıçakları sıkıştırıyorum hımm iyi güzel onu konuşuyoruz sonra tekrar damara bağlıyoruz delirdik:)

Bende ki mor canım mutfağımda mor eşya çok diye öyle almıştım mor tencere setim falan var mesela :-)
Yaa evet bir ağlıyoruz bir tencere bıçak vs komik işte hem ağlarım hem giderim:KK70:

kesinlikle hem benim hem eşimin arkadaşları saolsun valla hem çok kalabalıktı onlar sayesinde hemde acayip eğlendik :)

evet canım epeyce güzel şeyde vardı :) allahtan onları düşününce insanın yüzü gülüyor

:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değil :KK70: bakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim :KK70: ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn :KK70: @Conchiglia sende benden yana ol lütfen :KK70:

Çok kötüsün ama sen ya :KK70::KK70::KK42:

çok şükür canım. yorulacaksın ama değecek pes etme bir süre zorlanacaksın olsun

bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben o_O
ayyy kıyamam yaa :cry::cry: bizimkiler video çekmiş bu aşamalarda tabi ben sürekli ağlıyorum kardeşimde dayanamamıştı :cry:

Ayyyy ben de kendimi azcık deli sanırdım hahah :d Şurada dönen muhabbetlere bak okuyayım dedim tam duygusala bağlicam ordan bi pıçak fırlıyo falan. Duygularımı karma karışık ettiniz resmen ne yapacağımı bilemedim :D :D :D

yanına bikaç güldürecek insan alın :KK70: sorun olmuyor. kınada ağlaamak istiyordum arkadaşlarım ikide bir gelip güldürgüler espri yaptılar ağlatmadılar bi :KK70:
ayyy bende adam daha şarkının ilk cümlesini söylerken başladım bende, tabi ben ağlıyorum millet beni görüp ağlıyolar falan salonca ağladık heralde ay

kesinlikle hem benim hem eşimin arkadaşları saolsun valla hem çok kalabalıktı onlar sayesinde hemde acayip eğlendik :)

evet canım epeyce güzel şeyde vardı :) allahtan onları düşününce insanın yüzü gülüyor

ayyy bende onlarla oturup ağlayabilirim kuzu

Back