2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzel olmuşş bak böyle arkadaşlar kurtarıyor günü işte sen bize bunları anlatta ağlamayalım burda

bana nasıl koydu siz birde düşünün. içerde sarıldık etik tam bitti oh atlattım dedim. babamın kolu uzandı dirseğimden tutup sesini duydum birde ağlamaklı. dönüp yüzlerine bakamadım bile
ay gözlerim doldu valla ağlatacaksın babama hiç dayanamam herhalde kalıyorum babam der kalırdım orda

hihihi malesef foto yok canım planlı bişi olmadığından karışıklığa geldi sanırım ankaralılar kızmasın ama yaaa öyle yapıyorlar ya hani ondan şey ettim
kıyamam ya çok tatlısın hah şöyle ya güzel şeylerde epeyce olmuş @blisss sakinleştirici anneme şart kardeşimi evden aldıktan sonra sen bayıl kal bende tedbiri alıcam Auralee ortalıkta boş konuşacak insan lazım dedi ya çizdi kafayı yine

Ayy çok eğlenceli olmuştur amaa
güle güle kullan kuzuuu :) daha önce alıcam diyodun dimi çok güzel ama çok cix
Cix ürünler bizim işimiz Dayanamadım aldım valla ya bunlar evladiyelik şeyler sonuçta, kıydım paraya
bana nasıl koydu siz birde düşünün. içerde sarıldık etik tam bitti oh atlattım dedim. babamın kolu uzandı dirseğimden tutup sesini duydum birde ağlamaklı. dönüp yüzlerine bakamadım bile
Hala damar yapıyor

ay gözlerim doldu valla ağlatacaksın babama hiç dayanamam herhalde kalıyorum babam der kalırdım orda
Yaaa
Yoksa ben geceyi bitiremem zaten hastanelik olurum
Aha bendensin Tam düğünlük oluruz valla
Kızım ne çizmesi ya yalan mı ben burda curly'ye ağlıyorum kendi düğünümde napıcam de bakayım Zevzek birileri olsun ki kafam oraya gitsin

Cix ürünler bizim işimiz Dayanamadım aldım valla ya bunlar evladiyelik şeyler sonuçta, kıydım paraya

Hala damar yapıyor
pıçakları bende çok beğendim Bliss keskin dedi alsam mı kiama kartlar dolu şuan ay bilemedim
damar yapmaya devam ederse zeroglu ağlar:)

Yaaa

Kızım ne çizmesi ya yalan mı ben burda curly'ye ağlıyorum kendi düğünümde napıcam de bakayım Zevzek birileri olsun ki kafam oraya gitsin

Trpst hak veriyorum Auralee 'ye çünkü bende öyleyim

pıçakları bende çok beğendim Bliss keskin dedi alsam mı kiama kartlar dolu şuan ay bilemedim
damar yapmaya devam ederse zeroglu ağlar:)
Ben de arkadaşımın referansıyla aldım ablası kullanıyor çok iyi kesiyormuş ve içinde bambu kesme tahtası da var hepsi bir arada hem şık hem kullanışlı. Tutuşu da çok rahatmış. Arkadaşım dedi her şeyi onla yapıyorsun diye. Bakayım bu firmadan memnun kalırsam bir tane de ona alıcam sözüm var. Sana da şiddetle tavsiye ederim, ama alacaksan n11den al en uygun orada. Mağazada 250tl. Kullanıcı yorumlarını da okudum herkes çok memnun

Yaaa

tamam kızma anam korktum elbette çok duygusal oluyor o an insan ben kardeşimde dayandım sonra giderken bi sarıldım ayrılamadık hüngür hüngür ağlaştık

ya bende tutamam kendimi hele ki bide babam annem falan bişey derse dayananmam
Ya kızım beni istemeye geldiklerinde odadayız bir şey yok, babam verdim gitti dedi hadi yine dayanabiliyorum ama babama sarılmaya gittim orada benim kayışlar bir koptu mal gibi ağlıyorum görsen Sonra yüzükler takıldı, babam kesmişti, kesti elini öptük hoop babam kayboldu. Ay çok zor yaa

tamam bunu söylediğin iyi oldu bambu tahtasının olması da çok güzel duruşunu beğendim @blisss te öneriyor ben alıyorum öyleyse renkleri var mı ki

tamam kızma anam korktum elbette çok duygusal oluyor o an insan ben kardeşimde dayandım sonra giderken bi sarıldım ayrılamadık hüngür hüngür ağlaştık
Huff sanki yurtdışına gidiyorlar yani 1 hafta sonra normal devam ediyorsun hayatına. Hani ben ailemin yanında da yaşamıyorum bakarsak ama yine de çok zor bee Kardeşim konusunda zorlanıcam gibi geliyor mesela, o şimdiden triplere girdi bana

ya deme öyle çarşamba günü gelecekler dendiğinden beri babamın yüzü kireç gibi çok fena oldu annem der ben sabaha kadar uyuyamadım dedim daha çok erken yapmayın böyle dayanamam

Ne güzel olmuşş bak böyle arkadaşlar kurtarıyor günü işte sen bize bunları anlatta ağlamayalım burda
kesinlikle hem benim hem eşimin arkadaşları saolsun valla hem çok kalabalıktı onlar sayesinde hemde acayip eğlendik :)

evet canım epeyce güzel şeyde vardı :) allahtan onları düşününce insanın yüzü gülüyor

Hala damar yapıyor
:) kızlar rahat olun ya okadarda büyütcek bişi değil bakın şuan işteyim mesai bitince baba evime gidemicem neden ben evlendim ay daha sizi ne ağlatırım bennnnn @Conchiglia sende benden yana ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…